abo wtoś prowadzoncy ta strona szuko roboty w "fakcie", abo uwielbio jak histeryzujecie i srocie pod sia.empisek pisze: Tak my tu gadu gadu a na stronie http://www.Ruch.chorzow-online.pl/transfery.php stoi Odchodzą (runda wiosenna 2006/2007):
Data: Kto: Gdzie: Na zasadzie:
??.??.200? r. Grzegorz Baran? Legia Warszawa, Wisła Kraków ?
??.??.200? r. Piotr Ćwielong? GKS Bełchatów, Wisła Kraków ?
??.??.200? r. Przemysław Łudziński? Wisła Kraków ?
Wieym że ni ma daty ale nie chce slyszec ze na wiosna bo bydzie haja ewentualnie po awansie wtedy mozna na nich zaRobic ale co z tego jak cza na ich miejsce tyz kogos sprowadzic!!!!
Zimowe Transfery
-
- Kontakt:
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Baszczu na Polska lige jest za dobry a na wyjazd za granice za słaby w wisle go maja dosc:) cyli jakby udalo nam sie znalesc w koncu sponsra strategicznego do tego awans + plus puchar Polski to rozsadnie by bylo jakby wrocil na stare smieci:) do tego gorawskiego ale to chyba zbyt piekne zeby bylo ...........
lwe marzyc zawsze idzie:)

- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nykiel (nie Nikiel) to podobno bardzo uniwersalny zawodnik, dobry technik. Info od kibica Radomiaka.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Q.. nic nie rozumiem. Cwielag w swoich wypowidziach sugeruje pozostanie w Ruchu. A tu nagle ze odchodzi?
Srutwy ja nie widze w w szerokiej kadrze. A po drugie czym chcemy zawojowac w rundzie "Wiosna" Znowu beda nam z poczatku uciekac pkt. t winy niezgrania zespolu. a jak nam zapragnie pare pkt do awansu to co? No to ktos powie no trudno nic sie nie stalo. Gramy dalej. Tak w drugiej lidze. !
Ludzie wiemy co mamy i po co zmieniac trzon druzyny. Albo walczymy o wejscie do OE albo zajmujemy sie handlowaniem. A OE mozna wstawiac kit kibicom ze za rok wlezymy. to napewno na 100% Ja itd. I na nowo staro spiewka.
Srutwy ja nie widze w w szerokiej kadrze. A po drugie czym chcemy zawojowac w rundzie "Wiosna" Znowu beda nam z poczatku uciekac pkt. t winy niezgrania zespolu. a jak nam zapragnie pare pkt do awansu to co? No to ktos powie no trudno nic sie nie stalo. Gramy dalej. Tak w drugiej lidze. !
Ludzie wiemy co mamy i po co zmieniac trzon druzyny. Albo walczymy o wejscie do OE albo zajmujemy sie handlowaniem. A OE mozna wstawiac kit kibicom ze za rok wlezymy. to napewno na 100% Ja itd. I na nowo staro spiewka.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ktos cos lo nich wie ? Czy ino Arcio ? ;-)gazeta.pl pisze: Z drużyną Ruchu Chorzów trenowało wczoraj dwóch piłkarzy Pasjonata Dankowice - bracia Wojciech i Maciej Sadlokowie.
Maciej ma 17 lat i gra na pozycji pomocnika, a 22-letni Wojciech najlepiej czuje się w ataku.
Pasjonat prowadzi też rozmowy w sprawie transferu dwójki utalentowanych piłkarzy do Groclinu Grodzisk Wielkopolski. W juniorach klubu z Orange Ekstraklasy mają występować 17-latkowie: Mateusz Żyła (interesowało się nim też Zagłębie Sosnowiec) i Arkadiusz Gołąb.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.