Podbeskidzie B&B -Ruch Chorzow (2006-11-19 (13:00), Biel

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
pol.zip.exe
Kontakt:

#46 Post autor: pol.zip.exe » 11 lis 2006, o 21:51

Popieram Dragon, ekipy samochodowe co pojada mogly by sie spotkac w Pszczynie i z tamdat jechac juz wspolnie!!!
-NLF-

enki1975

#47 Post autor: enki1975 » 11 lis 2006, o 22:51

Pozdrowienia z Bielska od 1 osobowego FC :D.Mimo wszystko mysle ze TSP wygra 3-2 :D .Ale reszte meczow Ruch wygra :D

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: MkF » 11 lis 2006, o 23:14

enki1975 pisze:Pozdrowienia z Bielska od 1 osobowego FC :D.Mimo wszystko mysle ze TSP wygra 3-2 :D .Ale reszte meczow Ruch wygra :D
to zle myslisz !! 3 pkt. pojada do Chorzowa i tyn rok dla nas jak najbardziej udany zakonczy sie Happy Endem :piwo:

Buger

#49 Post autor: Buger » 12 lis 2006, o 00:16

Wielka, Wielka, Wielka - Niebieska eRka...!!!

Stary kibic

#50 Post autor: Stary kibic » 12 lis 2006, o 04:18

Problemy z spaniem. To siadam do komputera i cos spokojnie napisze. Jak wielu mysli i ja tez ze Ruch ten mecz wygra. Dobre zakonczenie sezonu i po waznym wygraniem z Wisla ( wielki szacunek dla Wisly) Nasi zawodnicy pokaza ze naprawde nie bylo to przypadkowe zwycienstwo, lecz Ruch liczy sie w Polskiej Pilce.
Drobna uwaga: Kochani kibice jezeli My wszyscy chcemy aby nasza druzyna weszla do 1-szej ligi czyli Polskiej ligi. To maja mala degresja: Nie skandujmy "Polska bez slaska" Juz jedna osoba delikatnie na to zwrucila uwage. Faktycznie jeszcze niema "Slskiej ligi" to musimy troche trzymac jezyk za zebami. Czy takze te niemieckie pozegnanie. To moze bardzo w duzej mierze rzutowac na opnie obserwatorow, dzialaczy PZPN. Jak wielu wie ze wypadkowa tych opin ma wielka range na wydarzenia jakie moga nastapic w walce o upragniony awans. (Pisze to jako slazok z dziada-pradziada) Mysle ze przemowi do niektorych ze to jest zdrowy rosadek.

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#51 Post autor: wujotek » 12 lis 2006, o 10:37

Masz racje Stary kibic, jak Cię widzą (słyszą) tak Cię piszą. Kultura kibicowania niektórych jednak przerasta, słysząc teksty typu "Wasze matki...." :oops:jaki to ma związek z walką na boisku i trybunach??? Mam nadzieje, że w Bielsku po meczu ludzie bedą zazdroscić Ruchowi prawdziwych kibiców a nie patrzeć jak na idiotów.

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

Podbeskidzie - Ruch

#52 Post autor: Ama » 12 lis 2006, o 12:20

Obowiązkowo wszyscy na wyjazd nie innej opcjii . Co tu dalej godać pełna mobilka na Podbeskidzie mom nadzieja że Fan Club Zakopane tyż będzie :):):):):) Pozdro dla całej Eipyyyy :):)

Ruchu nosz kochany...
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: 19HKS20 » 12 lis 2006, o 12:33

wujotek pisze:Masz racje Stary kibic, jak Cię widzą (słyszą) tak Cię piszą. Kultura kibicowania niektórych jednak przerasta, słysząc teksty typu "Wasze matki...." :oops:jaki to ma związek z walką na boisku i trybunach??? Mam nadzieje, że w Bielsku po meczu ludzie bedą zazdroscić Ruchowi prawdziwych kibiców a nie patrzeć jak na idiotów.
ja tez wos popierom mocie absolutna racje pilkarza jest potrzebny doping a spiewy typu Gorole Raus.. Wasze matki.. itp. napewno im nie pomagaja. NIEBIESCY GOOOOOOLLLL Lolololoooooooooooolololololo!! i tak caly stadion!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Dave82

#54 Post autor: Dave82 » 12 lis 2006, o 19:18

Zawsze my spiewali to co piszecie i zawsze bydymy tzn. ze 1000 ludzi na wisle spiewalo ciulstwo ??

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#55 Post autor: swce » 12 lis 2006, o 19:26

Ważne żeby nie zlekceważyć Podbeskidzia tak jak Unia Janikowo. I wygrać oczywiście :D
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

lojo
Kontakt:

#56 Post autor: lojo » 12 lis 2006, o 20:47

GRAć NA CAłEGO I WALCZYć DO UPADłEGO !! :niebiescy:
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

slavo++

#57 Post autor: slavo++ » 12 lis 2006, o 21:54

Dave82 pisze:Zawsze my spiewali to co piszecie
za krótko żyjesz na tym świecie, żeby pisać "zawsze"
i zawsze bydymy
jak wyrośniesz z pieluch to sam sie zdziwisz, czytając te słowa.
tzn. ze 1000 ludzi na wisle spiewalo ciulstwo ??
1000 ludzi nie śpiewało, grupa bezmózgich jest na szczęscia mniejsza.

ps. nie zapomnij w innym temacie szukać jakichs autorytetów dla poparcia stowarzyszenia czy innych idei z Ruchem zwiazanych, pewnie aż się pala być kojarzonymi z ze starą kibicowską przyśpiewką "wasze matki to są ku***" - zwróccie sie najlepiej do Kilara, niech wam soundtrack napisze do tego przeboju !

Stoho

#58 Post autor: Stoho » 12 lis 2006, o 22:10

:D :D Musi nos jechać z 1,5tys pokozać kto Rządzi na Śląsku :D :D :twisted: Pełno Mobilizacja Niebieskiej ARmi :flaga:

toRpeda
Kontakt:

#59 Post autor: toRpeda » 13 lis 2006, o 08:21

jedno proste pytanie od kiedy bydzie można kupić u nos na Ruchu te bilety bo nie chca przyść za późno przida i mi powiedzom że już nie ma i mom zonka z góry thx za odpowiedź:)
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

WOJTEKK

#60 Post autor: WOJTEKK » 13 lis 2006, o 08:30

jezeli faktycznie momy sie spotkac w pszczynie ci cio jada autami to dejcie mie abo Volkowi znac bo tyz autem jademy ZA RUCH ZA HKS

Zablokowany