konto...NOWY STADION K.S.RUCH WIELKIE HAJDUKI.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
adamo chorzow

konto...NOWY STADION K.S.RUCH WIELKIE HAJDUKI.

#1 Post autor: adamo chorzow » 11 lis 2006, o 15:58

Co Wy na to jakbysmy za pomoca zarzadu klubu(my zanczy kibice) otwarli konto bankowe o nazwie
''Nowy Stadion K.S.RUCH WIELKIE HAJDUKI-CHORZOW''.........??????????????????
Konto bylo by pod patronatem Zarzadu Klubu,wplywy wszelkie byly by automatycznie zapisywane na glownej stronie internetowej,piecze nad wszystkim sprawowal by klub........
Miasto pomoglo by naglosnic sprawe(bilbordy,reklama w radio piekary.........medialni comtv,tele3 itp...........
Gadka na ten temat byla na Ruch on line wielu bylo za........Co sadzicie..................
Wiadomo ze aby takie cos zorganizowac to trzeba zorganizowac spotkanie na Ruchu z zarzadem a przedstawicielami kibicow....................choc w zasadzie wystarczy jak zarzad sie tego podejmnie...............mysle ze lepiej cos robic niz nie robic nic.......
Miasto bedzie musialo sie starac o Dofinansowanie z Unii i te nasz minimum potrzebne mysle ze jakos uciulamy...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: KOSTA » 11 lis 2006, o 16:03

biyda bylo z sektorowka.... jak nazbiyromy to gora 10 tys a tukej trzeba milionow (ale jak cos takigo bydzie to sie dociepna)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

adamo chorzow

#3 Post autor: adamo chorzow » 11 lis 2006, o 16:06

Bylo Ciezko,ale jest.wiec.........nikt nie mowi ze ma byc latwo.

domin11hks
Kontakt:

#4 Post autor: domin11hks » 11 lis 2006, o 16:13

ale mozna by sprobowac :D moze po 20 latach sie kasa nazbiera.. nie no zart
w sumie sam nie wiem

Elmer
Kontakt:

#5 Post autor: Elmer » 11 lis 2006, o 16:15

Nie będzie łatwo, ale na pewno spróbować nie zaszkodzi. Może wtedy się chociaż jeden sponsor znajdzie. Mi w sumie na razie wystarczy podgrzewana murawa i jedna trybuna (na początek oczywiście).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

adamo chorzow

#6 Post autor: adamo chorzow » 11 lis 2006, o 16:21

o to przeca chodz nazbiera sie na murawe i to juz bedzie niewatpliwie sukces......
URZAD MIASTA WSTYDZ SIE ZEBY KIBICE MUSIELI DO TEGO STOPNIA KOMBINOWAC...........
Napewno bedzie dobrze jest wiele firm,,ktore sie dolacza,to da im przeciez wielka reklame,a my kibice musimy patrzeca na rece wladzy miasta aby starali sie o to dofinansowanie................

Dorcia
Kontakt:

#7 Post autor: Dorcia » 11 lis 2006, o 16:43

Inicjatywa bardzo dobra. Na to konto mogliby wpłacać nie tylko kibice ale również właściciele firm, potencjalni sponsorzy.
Na pewno są kibice Ruchu, którzy na kieszeni nie odczują wpłaty np. tysiaca złotych. A czy uzbiero się na płyta czy na 1/4 tej płyty... zoboczymy co wyjdzie. Ważne żeby sie coś działo. Ważne żeby p.Klimek czuł wsparcie w tym co robi. Niech potencjalny sponsor widzi że nie przychodzi do Ruchu sprzed 2,3 lat, że to znów jest tak jak kiedyś jedna wielka Niebieska rodzina. Wszyscy chcemy tego samego i wszyscy musimy do tego dążyć. Przychodząc na mecz, robiąc frekfencję, robiąc atmosferę, ewentualnie (kogo na ile stać) wspomóc. Takie wydawałoby się błache rzeczy jak rozdawanie gazetek przed meczem czy rozwieszanie plakatów znaczą (przynajmniej) dla mnie bardzo wiele i tym osobą, które robią to dla Ruchu (przynajmniej ja) pisze DZIĘKUJĘ. Razem możemy zdziałać więcej.

adamo chorzow

#8 Post autor: adamo chorzow » 11 lis 2006, o 16:45

chocby kazdy przelal tam 5 zl to to jest fortuna...............Tylko trzeba bedzie to odpowiednio zareklamowac a tyle to Urzad miasta chyba moze zrobic....................no i ma sie starac o dotacje.

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#9 Post autor: mumin1920 » 11 lis 2006, o 16:59

bardzo dobry pomysl :!: :lol: jakby takie cos powstalo to dowom stale miesieczne zlecenie na wplaty :lol: dodatkowo szloby zrobic stronka na ten temat i wykaz 100 darczyncow ktorzy najwiecej wplacili :] oprocz tego dobrze rozreklamowac ta inicjatywa i ciekawie ile by sie zebralo kasy na koncie:] super pomysl :!:

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#10 Post autor: wujotek » 11 lis 2006, o 17:08

Jestem za. Początki są zawsze trudne ale komu ten klub leży nas sercu na pewno coś da. Pronuje: kazdy pracujący od 20zł w góre, młodzież ucząca bez limitu... Jeżeli zbiórka bedzie odpowiednio zareklamowana to i firmy się dołączą. Z mojej też coś wyciągnę :ok:

wojtas 81

#11 Post autor: wojtas 81 » 11 lis 2006, o 17:20

Pomysl spoko!!! Jest jedno ale, to jest stadion miejski a nie Ruchu! Moim zdaniem Prezydent stara sie o srodki unijne na nowy stadion, koszt 50mln zl, dotacja z uni 85%=42,5mln zl, dotacja z budzetu panstwa10%=5mln zl, miastu zostaje 2.5mln zl czyli tyle ile kosztuje podgrzewano murawa i w tym momencie organizuje sie sprzedaz CEGIELEK NA BUDOWE NOWEGO STADIONU 50000cegielek w cenie 20zl daje 1mln pln!!! Wydaje mi sie ze tak to powinno wygladac, chyba ze sie myla!

Buger

#12 Post autor: Buger » 11 lis 2006, o 17:46

Jak najbardziej ZA!!! Nie chodzi nawet tyle o kasa wbew pozorom, niech kozdy wie (klub, miasto, kopel, sponsorzy, calo Polska) ze nom zalezy na klubie, ze staromy sie jakos dzialac, ze chcemy cos zrobic a to juz duzy plus. Wiadomo ze nie uzbieromy duzej kasy, choc do czerwca mysla ze uciulomy niezlo kwota (awans do OE:D:). Chodzi o sam fakt, ze chcemy nowy stadion, trza o tym mowic, naglosniac sprawa, a moze sie ktos znajdzie kto nos wesprze, bo jak widac kopel tego na pewno nie zrobi!!!

Michał Łagiewniki

#13 Post autor: Michał Łagiewniki » 11 lis 2006, o 18:01

z tymi cegiełkami całkiem nieźle ja bym dał propozycje zeby bilet był drozszy o 1zł i kasa poszła by na konto i jak nas jest 5tysiecy to juz na jednym meczu jest 5000 zł co wy na to???

los_madeyos

#14 Post autor: los_madeyos » 11 lis 2006, o 18:01

Ja to widze tak - NIGDY nie uzbieramy kwoty na nowy stadion (my znaczy kibice). Sory, ale to nie WOŚP (chyba każdy wie o co chodzi), jak napisał Kosta, nie sektorowke zbieralismy sporo czasu. ALE uważam, że pomysł z KONTEM jest DOBRY. Nie chodzi o to żebyśmy uzbierali 20 milionów. TO MA BYĆ SYMBOLICZNIE mamy pokazać, że KIBICE chcą pomóc w tej sprawie, I SĄ SOLIDARNI!!!

Pozdrawiam

los_madeyos

#15 Post autor: los_madeyos » 11 lis 2006, o 18:04

A skoro Kopel twierdzi, że podgrzewanej murawy nie bedzie na Ruchu, to zamiast na stadion zbierać na murawe? To bardziej możliwe. Jesli miasto zobaczy ze nam zalezy, to moze sie dorzuci, i bedzie podgrzewana murawa?

Zablokowany