Wlasnie jestem po lekturze tego artykulu.
I kilka cytatow:
RUCH sporo panu zalega.Jak pan zamierza wyegzekwowac nalezne pieniadze od klubu?
Zrobie wszystko ab zapewnic srodki finansowe swojej rodziny.Zadnej ewentualnosci nie mozna wykluczyc , nawet takiej ze
klub otrzyma zakaz transferow.Nie bedzie zadnej ugody.Wychodze z zalozenia ze za wykonana prace nalezy sie placa.Ja swoje obowiazki wykonalem i nikt mi nie zaplacil.
Tak , tak twoim obowiazkiem bylo spuszczenie nas do drugiej ligi.
Po tym wyrywku mozna uznac ze Mandrysz to chlop z jajami , ktory jest bezkompromisowy .A jednak nie ......
Wczesniejszy cytat:
"Podpisujac umowe musialem sie zgodzic na trzy warunki:odpowiednie uposazenie , wspolpracownikow i na nieprzedluzanie kontraktu z Mariuszem Srutwa"
Szkoda ze wtedy byles taki ugodowy.
Ogolnie mowi ze jaki to on jest honorowy ze nie chcial opuszczac Ruchu aby nie zostawic go na lodzie , ble, ble , ble.Okazuje sie ze w Pogoni na skraju bankrutcwa byla lepsza sytuacja niz u Nas , zle tez bylo w RKS Radomsko i dlatego spadli.
I na koniec :
"......zajmuje sie ogrodkiem,Przy tej pogodzie zabiera mi to duzo czasu...."
Moze powines zostac ogrodnikiem???bo trener z ciebie jak z koziej dupy trabka.
Ogolnie nie bronie Bron Boze Rogali , wiem mniej wiecej co sie u Nas dzieje i kto jest winien ale takie osoby jak
P.Mandrysz
T.Kulawik
nie maja prawa do takich slow.Ze swojej strony zycze im wszystkiego najgorszego.I mam nadzieje ze sie nigdy nie spotkamy na Cichej.
Ps.Strona ze zdjeciem tego ryszawego ci*la robi juz u mnie w domu za gazete do wycierania okien.
To i tak dobrze mogl skonczyc gorzej