PRASA KLAMIE-czyzby znowu?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Morris
Kontakt:

#16 Post autor: Morris » 3 lip 2003, o 12:06

niebieski78 pisze:Dezerter ma taki kawalek 'wasze zmiany nic nie zmieniaja"goraco ci go prezesiku dedykuje
apro pos dedykacji, Kazik Staszewski w jednej z piosenek śpiewa tak "... wy ku*** ja bym was zajebał gdybym rewolwer tylko miał..."
to taka moja dedykacja dla knebli rzadzących tym klubikiem :evil:

WOJTEKK

#17 Post autor: WOJTEKK » 3 lip 2003, o 14:37

co chciałem napisac napisali juz wszyscy to jest smutne ze dotyczy to naszego klubu :cry: szkoda,ze kiedys sławna atmosfera rodzinna jaka była w RUCHU bezpowrotnie raczej odeszła :cry: i to qózwa przez :twisted: ach szkoda pisac sami wiecie

Awatar użytkownika
Arkadio
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Arkadio » 4 lip 2003, o 12:16

"Jest wiele trudnych i bolesnych spraw, związanych z chorzowskim klubem, o których powiem już wkrótce. W jednej z ogólnopolskich gazet ustosunkuję się do tego, co ukazywało się wcześniej w prasie na mój temat. To były bardzo krzywdzące opinie i powiem całą prawdę o Ruchu" - powiedział Kulawik.

Następny :?
blue fans Arkadio

marcyk
Kontakt:

#19 Post autor: marcyk » 4 lip 2003, o 12:33

Dziennik Zachodni: "... W Chorzowie jest biednie, o czym kibice mogli przekonac sie chociazby czytajac wywiad z poprzednim trenerem Ruchu Piotrkiem Mandryszem. W tej trudnej sytuacji mysle,ze tylko szczere kontakty pilkarzy ze szkoleniowcami i dzialaczami moga pomoc nam w odbudowie atmosfery w zespole. Tylko mowienie sobie prawdy moze zjednoczyc wszystkich wobec nadrzednego celu, jakim jest awans do ekstraklasy" - to jest fragment wywiadu z Jerzym WYROBKIEM.
Czyli kto tu w ciula wali panie rogala? w chorzowie jest biednie czy nie?
Prawda jest zawsze gdzies posrodku tylko gdzie jest ten srodek?
CHCEMY PRAWDY.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: Wilus » 4 lip 2003, o 12:50

Wydaje mi sie, ze prawda jest bardzo bolesna dla nas kibicow. Czytam, ze teraz kulawik chce sie zwierzac, Lines bedzie w Grodzisku ( na pewno do Ruchu nie wroci ). Panowie ostatnio sie tyle namnozylo tych spraw zwiazanych z Ruchem, ze ja juz nie wierze ze to jest zmowa przeciwko Ruchowi. Cos mi sie wydaje, ze slowa prezesa nie sa wiarygodne, ze w Ruchu nie jest zle ( no chyba ze jest tragicznie ) :(

kibol lacky ksg

#21 Post autor: kibol lacky ksg » 4 lip 2003, o 23:05

no jak czytam panowie to co sie dzieje w waszym klubie,to jest nie do pozazdroszczenia!myslałem ze tak jak pare lat temu,spadek,po roku awans i znow jak za starych dobrych czasów-trzy kluby śląskie w 1 lidze,ale jak widze co sie dzieje.....no cóz do puki sie nie obali reżimu rogalika to bedzie tak jak sie dzieje teraz czyli do dupy!
Wojtus ale sie nie martw,napewno kiedys zmienicie zarzad,a wtedy juz pojdzie wszystko z górki!

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: wojt » 5 lip 2003, o 23:26

Przydupasy Rogalika coś nie chcą się w tym temacie wypowiadać. Czyzby już nie chciało im się pisac o złej kondycji gospodarczej Górnego Śląska?

NP07
Kontakt:

#23 Post autor: NP07 » 5 lip 2003, o 23:31

Na to co się dzieje w naszym klubie jest już brak słów :cry: .

Morris
Kontakt:

#24 Post autor: Morris » 7 lip 2003, o 11:10

dziś kolejny prasowy odcinek serialu pod tytułem "Chujowo na Cichej" tym razem Piotr Mandrysz opowiada w Trybunie Sląskiej o jego wrażeniach z pobytu w Ruchu. nie cenię Mandrysza jako trenera, wręcz przeciwnie, ale w kilku sprawach nie sposób się z nim nie zgodzić. jest źle, bardzo źle i dopóty na górze nie zajdą radykalne zmiany to lepiej nie będzie. a takie kwiatki jak wywiady z kulawikami, jamrozami, mandryszami itd, nie poprawiają wizerunku Ruchu wręcz przeciwnie.

marcyk
Kontakt:

#25 Post autor: marcyk » 7 lip 2003, o 12:02

ja mam taka propozycje dla obecnego prezesa i jego nastepcow, aby juz nigdy nie powtorzyla sie obecna sytuacja opluwania i bluzgania na nasz klub przez miernych grajkow i trenerow.
nalezy w umowach kontraktowych ujac punkt o tresci mniej wiecej takiej: "Zabrania sie udzielania podczas obowiazywania kontraktu i 20 lat po jego wygasnieciu jakichkolwiek wywiadow do srodkow masowego przekazu"
ROGALA DO BOJU

WOJTEKK

#26 Post autor: WOJTEKK » 7 lip 2003, o 14:12

to by sie dopiero rozpanoszył Rogala a my nic bysmy niewiedzieli co sie dzieje w klubie

NP07
Kontakt:

#27 Post autor: NP07 » 7 lip 2003, o 15:17

Mandrszowi chyba jeszcze mało . Najpierw spuścił nas do 2 ligi a teraz jeszcze chce nam robić ,,opinia"

AndRe
Kontakt:

#28 Post autor: AndRe » 7 lip 2003, o 16:49

Wlasnie jestem po lekturze tego artykulu.

I kilka cytatow:
RUCH sporo panu zalega.Jak pan zamierza wyegzekwowac nalezne pieniadze od klubu?

Zrobie wszystko ab zapewnic srodki finansowe swojej rodziny.Zadnej ewentualnosci nie mozna wykluczyc , nawet takiej ze
klub otrzyma zakaz transferow.Nie bedzie zadnej ugody.Wychodze z zalozenia ze za wykonana prace nalezy sie placa.Ja swoje obowiazki wykonalem i nikt mi nie zaplacil.

Tak , tak twoim obowiazkiem bylo spuszczenie nas do drugiej ligi.

Po tym wyrywku mozna uznac ze Mandrysz to chlop z jajami , ktory jest bezkompromisowy .A jednak nie ......
Wczesniejszy cytat:
"Podpisujac umowe musialem sie zgodzic na trzy warunki:odpowiednie uposazenie , wspolpracownikow i na nieprzedluzanie kontraktu z Mariuszem Srutwa"

Szkoda ze wtedy byles taki ugodowy.
Ogolnie mowi ze jaki to on jest honorowy ze nie chcial opuszczac Ruchu aby nie zostawic go na lodzie , ble, ble , ble.Okazuje sie ze w Pogoni na skraju bankrutcwa byla lepsza sytuacja niz u Nas , zle tez bylo w RKS Radomsko i dlatego spadli.

I na koniec :
"......zajmuje sie ogrodkiem,Przy tej pogodzie zabiera mi to duzo czasu...."

Moze powines zostac ogrodnikiem???bo trener z ciebie jak z koziej dupy trabka. :evil:

Ogolnie nie bronie Bron Boze Rogali , wiem mniej wiecej co sie u Nas dzieje i kto jest winien ale takie osoby jak

P.Mandrysz
T.Kulawik

nie maja prawa do takich slow.Ze swojej strony zycze im wszystkiego najgorszego.I mam nadzieje ze sie nigdy nie spotkamy na Cichej.

Ps.Strona ze zdjeciem tego ryszawego ci*la robi juz u mnie w domu za gazete do wycierania okien.
To i tak dobrze mogl skonczyc gorzej :wink:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#29 Post autor: radzion » 7 lip 2003, o 21:47

Ps.Strona ze zdjeciem tego ryszawego ci*la robi juz u mnie w domu za gazete do wycierania okien.
hmm, Andre sorki ze pytam ale ty gazeta wycierasz okna:? :shock: :lol: :lol: :lol:

AndRe
Kontakt:

#30 Post autor: AndRe » 7 lip 2003, o 22:00

Hehe w tych nerwach powalilem :D
Mialo byc szyby.

Gazeta nie robi zaciekow.- 8) :lol: :lol: :lol: :wink:
w odroznieniu od naszego bylego trenera

ODPOWIEDZ