Spotkanie z piłkarzami i prezydentem
Nie martw sie ino idz se dzis do piramidy jo musz isc jutro do roboty i sam czytom te pierdolki............Nie martw sie synek jak RUCH wejdzie do 1 ligi to Koplisko bedzie musialo cos zrobic z tym stadionem....moze do Zabrza bedziemy jezdzic na mecze...............kto wie...Zabrze znalazlo srodki na murawe,Wodzislaw tez takze mamy gdzie grac jakby cos kopelek na racje mamy.Zabrze stadion miejski.adresu nie podaje domyslcie sie sami.
adamo wlasnie o to chodzi! To jest jawna proba wusiudania RUCHU z Cichej 6! A to przeciez jest czesc pieknej historii tego klubu! I jo se nie wyobrazom zeby Ruch miol grac kajs indziyj! Jak na koszulkach naszych pilkarzy pisze , "Najwazniejsza jest tradycja - RUCH Chorzów - Legenda bez konca"!!! To jest najwazniejsze teraz dla tego zasluzonego, dajacego Polsce swietnych reprezentantow klubu!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak sie zastanawiam na kogo tu zagłosować w niedziele..dobrego kandydata na radnego znalazłem--Bogdan Kalus z list PO!
natomiast prezydent---Kopel odpada,Widera odpada,pan z PiSu odpada no i chyba zostaje tylko Kotala...może on bedzie bardziej "kumaty" niż obecny prezydent?
panu Koplowi już dziękuje---musi być rotacja na głownym szczeblu bo widocznie Kopel nie ma pomysłu co tu zrobić z tym Ruchem... :roll:

natomiast prezydent---Kopel odpada,Widera odpada,pan z PiSu odpada no i chyba zostaje tylko Kotala...może on bedzie bardziej "kumaty" niż obecny prezydent?
panu Koplowi już dziękuje---musi być rotacja na głownym szczeblu bo widocznie Kopel nie ma pomysłu co tu zrobić z tym Ruchem... :roll:
LUDZIE PAMIETAJCIE TYLKO ŻE W WYBORACH NIECHODZI TYLKO O RUCH!! KOPEL JEST REZYDENTEM MIASTA Chorzów, A NIE KLUBU RUCH Chorzów ! TO JEST ZASADNICZA RÓZNICA!
A teraz UWAGA! informacja aczkolwiek nie oficjalna! :
W MDK działa zespół folklorystyczny.....jeżdzą po cąłej Europie, strój np. góralki kosztuje ok. 10.000 zł każdy w zespole ma tych strojów 4......10.000 x 4 = 40.000 w zespole bierze udział 20 tancerzy 40.000 x 20 = 800.000 zł!! Wyjazdy za granice tez kosztują, niebede tu podawał sum bo ich nieznam, ale moemy sobie wyobrazić.....
...a teraz pytanie ile kosztuje podgrzewana murawa dla 14-stokrotnego Mistrza Polski ?? :roll:
W MDK działa zespół folklorystyczny.....jeżdzą po cąłej Europie, strój np. góralki kosztuje ok. 10.000 zł każdy w zespole ma tych strojów 4......10.000 x 4 = 40.000 w zespole bierze udział 20 tancerzy 40.000 x 20 = 800.000 zł!! Wyjazdy za granice tez kosztują, niebede tu podawał sum bo ich nieznam, ale moemy sobie wyobrazić.....
...a teraz pytanie ile kosztuje podgrzewana murawa dla 14-stokrotnego Mistrza Polski ?? :roll:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokladnie jak to slyszalem ze nie wiadomo czy klub bedzie istnial za jakis czas to myslalem ze mnie cos zaleje, to on zamiast wspierac klub itd to on sie zastanawia jak dlugo bedzie istnial i to gada tak oficjalnie miedzy pilkarzami, dzialaczami ,kibicami, nic tylko wkurzylem sie na tym spotkaniu :?wojtas 81 pisze:... a prezydent Kopel nawet smie watpic w to ze Ruch za dwa lata bedzie istnial!!! I co on pocznie pozniej "biedny" z nowym stadionem z podgrzewana murawa?
CO??!!!Raul® pisze:dokladnie jak to slyszalem ze nie wiadomo czy klub bedzie istnial za jakis czas to myslalem ze mnie cos zaleje, to on zamiast wspierac klub itd to on sie zastanawia jak dlugo bedzie istnial i to gada tak oficjalnie miedzy pilkarzami, dzialaczami ,kibicami, nic tylko wkurzylem sie na tym spotkaniu :?wojtas 81 pisze:... a prezydent Kopel nawet smie watpic w to ze Ruch za dwa lata bedzie istnial!!! I co on pocznie pozniej "biedny" z nowym stadionem z podgrzewana murawa?
Łon tak padoł??
Dupca te ostrzeżenia!
Przeca mnie kompletnie wku*ioł tym tekstem.
Kaj łon mieszko?
No nie no trzeba z tym zrobic porzondek,
w niedziela niy dla Kopla.
Tela w tymacie
Chcemy zeby raz na kilkadziesiat lat ktos (czyli przyszly prezydent) POSTARAL sie o srodki nanowy stadion, nie obiecal ze beda, ale zeby obiecal ze sie postara, a tego nie uslyszalem!Bizak16 pisze:LUDZIE PAMIETAJCIE TYLKO ŻE W WYBORACH NIECHODZI TYLKO O Ruch!! KOPEL JEST REZYDENTEM MIASTA Chorzów, A NIE KLUBU Ruch Chorzów ! TO JEST ZASADNICZA RÓZNICA!
P.S. Ten czlowiek nie bardzo wiedzial o czym mowi, przyklad , trzy razy mowil o trybunie przy biezni (nie wiem o jaka bieznie mu chodzilo na Cichej)!!!
-
- Kontakt:
:shock: tyz zech niewjedziol ze łon cos takiego pedzioł!Darth Kabut pisze:CO??!!!Raul® pisze:dokladnie jak to slyszalem ze nie wiadomo czy klub bedzie istnial za jakis czas to myslalem ze mnie cos zaleje, to on zamiast wspierac klub itd to on sie zastanawia jak dlugo bedzie istnial i to gada tak oficjalnie miedzy pilkarzami, dzialaczami ,kibicami, nic tylko wkurzylem sie na tym spotkaniu :?wojtas 81 pisze:... a prezydent Kopel nawet smie watpic w to ze Ruch za dwa lata bedzie istnial!!! I co on pocznie pozniej "biedny" z nowym stadionem z podgrzewana murawa?
Łon tak padoł??
Dupca te ostrzeżenia!
Przeca mnie kompletnie wku*ioł tym tekstem.
Kaj łon mieszko?
No nie no trzeba z tym zrobic porzondek,
Tela w tymacie
tera to trocha zapuzno zeby narobic kolo piura ale jak łon tak to szkoda ze niezrobilo sie trocha konkretnych plakatow wybprczych anty kopel! i cza bylo zaplakatowac miasto!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
panowie bylem na spotkaniu i bylo super spiewy ,dowcipy ,foty z naszymi grajakmi, autografy.
wszystko sie skonczylo z chwila dlugo oczekiwana czyli wejsciem naszego prezydenta.
wodzirej zapodol marek k KS RUCH czesc spiweala inni nie .zaczlo sie przemowienie preztdenta tego sie nie do zalatwic teamtego tyz po co robic podgrzewano plyta jak bydzie na slaskim. ku... czy mu wogole zalezy na RUCHU mi sie wydaje ,ze on jest zmatwiony tym ,ze RUCHOWI TAK DOBRZE IDZIE . lon woli chorzowianka bo tam nie ma kibicow i niema problemu. przepierdolil ME dla chorzowa bo myslol ze jak mo stadion to sa on wygro a tu taki ch.. . teraz niewiadomo co z nim robic to chec nom go na sila wcisnoc.
takiego przezydenta nie potrzebujemy jutro glosuja na kotali.
W CHORZOWIE CZAS NA ZMIANY
wszystko sie skonczylo z chwila dlugo oczekiwana czyli wejsciem naszego prezydenta.
wodzirej zapodol marek k KS RUCH czesc spiweala inni nie .zaczlo sie przemowienie preztdenta tego sie nie do zalatwic teamtego tyz po co robic podgrzewano plyta jak bydzie na slaskim. ku... czy mu wogole zalezy na RUCHU mi sie wydaje ,ze on jest zmatwiony tym ,ze RUCHOWI TAK DOBRZE IDZIE . lon woli chorzowianka bo tam nie ma kibicow i niema problemu. przepierdolil ME dla chorzowa bo myslol ze jak mo stadion to sa on wygro a tu taki ch.. . teraz niewiadomo co z nim robic to chec nom go na sila wcisnoc.
takiego przezydenta nie potrzebujemy jutro glosuja na kotali.
W CHORZOWIE CZAS NA ZMIANY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Panie Prezydencie. Bardzo dobra drużyna i bardzo dobra gra, jakiej wszyscy od nas oczekuja jest możliwa tylko przy bardzo dobrych warunkach. Różnicę w rozgrywaniu piłki na dobrej murawie można było zobaczyć wczoraj w Krakowie – skarżył się trener Wleciałowski.."
"Czego oczekujemy od kibiców? Trudno wymagać lepszej postawy niż obecna, niewiele jest tu do poprawy. Na pewno więcej pracy przed nami, bo to my mamy jeszcze sporo do poprawy jeśli chodzi o grę" – mówił kapitan Ruchu, Wojciech Grzyb.
"Na chóralne „Miki, Miki gol” odpowiedział nieco skrępowany Grażvydas Mikulenas. – Prawda jest taka, że w tej rundzie spisywałem się średnio. Czasem było dobrze, ale częściej gorzej. Zawsze jednak czułem Wasze wsparcie, podobnie jak i cała drużyna. Serdecznie za to dziękuję" – uśmiechał się Miki.
"Ta drużyna to naprawdę jedna, wielka paczka. I to również pomaga nam w zwycięstwach – deklarowali piłkarze. – I nie mamy zamiaru jej burzyć. Zgłaszają się do nas kluby z pytaniami o naszych zawodników, ale my nie mamy zamairu nikogo sprzedawać – zapewniał Janusz Patermann, członek Rady Nadzorczej Ruchu Chorzów SSA. – Nigdzie tej zimy nie odejdę" – zapewniał Piotr Ćwielong.
I Jak tu nie kochać Niebieskich
Jedno życie jeden klub KS.RUCH ! Dziękuje dRużynie,dziękuje tReneRowi,dziękuje Panu Klimkowi za to że mamy RUCH
"Czego oczekujemy od kibiców? Trudno wymagać lepszej postawy niż obecna, niewiele jest tu do poprawy. Na pewno więcej pracy przed nami, bo to my mamy jeszcze sporo do poprawy jeśli chodzi o grę" – mówił kapitan Ruchu, Wojciech Grzyb.
"Na chóralne „Miki, Miki gol” odpowiedział nieco skrępowany Grażvydas Mikulenas. – Prawda jest taka, że w tej rundzie spisywałem się średnio. Czasem było dobrze, ale częściej gorzej. Zawsze jednak czułem Wasze wsparcie, podobnie jak i cała drużyna. Serdecznie za to dziękuję" – uśmiechał się Miki.
"Ta drużyna to naprawdę jedna, wielka paczka. I to również pomaga nam w zwycięstwach – deklarowali piłkarze. – I nie mamy zamiaru jej burzyć. Zgłaszają się do nas kluby z pytaniami o naszych zawodników, ale my nie mamy zamairu nikogo sprzedawać – zapewniał Janusz Patermann, członek Rady Nadzorczej Ruchu Chorzów SSA. – Nigdzie tej zimy nie odejdę" – zapewniał Piotr Ćwielong.
I Jak tu nie kochać Niebieskich

Jedno życie jeden klub KS.RUCH ! Dziękuje dRużynie,dziękuje tReneRowi,dziękuje Panu Klimkowi za to że mamy RUCH