Spotkanie z piłkarzami i prezydentem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#76 Post autor: obronca » 10 lis 2006, o 18:28

sie Kopel chyciou tego ślonskigo...
Ruch gro na Cichy a niy tam chyba ftos uo tym zapomniou
co mo podgrzywano plyta ślonskigo do "naszy" jak na ta piyrszo Kopel niy bydzie dowou kasy??
fandzolou zech juz go na koniec suchac niy umiou.
Brawo do Sokoła i tych chopcow co mu prowda w uocy pedzieli :!:
niy ciagnie za nojlepszymi (Kielce, Poznan, Krakow) ino durch ta sama godka o stadionach w Bytomiu Katowicach, czyli "mamy ładny stadon" :evil:

Patt mos recht, sama idea spotkan jak nojbarzi ja ino ze bez ty drugi czynści
PozdRowiom
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

Gość

#77 Post autor: Gość » 10 lis 2006, o 18:43

Patton czemu piszesz
Patton pisze:Teraz sie nagle Koplowi o Ruchu przypomnialo, wielce spotkanie z pilkarzami. Niektorzy to juz chyba ekstaze osiagneli. NIE dla takich spotkan!! Hydroxy - jezeli bedzie taki bieg wydarzen, to trzeba bedzie NIK naslac.
:?:
Z tego co wiem to spotkanie zostało zorganizowane pzez pewnego kibica. Kopel nie miol nic wspólnego z organizacją, nie wpraszol sie czy coś a zostol po prostu zaproszony. Co bys napisol jak by zaproszenia nie przyją? :wink:

pozdRo

Robson
Kontakt:

#78 Post autor: Robson » 10 lis 2006, o 18:44

Z jednej strony dobrze, że prezydent mowi prawdę, bez owijania w bawełnę. Lubię otwarte karty. Z drugiej strony srodze się zawiodłem, bo wczoraj dobitnie pokazał, że nie ma on pomysłu co z tą naszą Cichą zrobić!

SKANDALEM jest to, że drużyna będzie musiała kolejne lata grać na takim syfie! Co to da, że zrobią nowe boisko, jak w zima ono bedzie znów wyglądać tragicznie! Niestety, Stadion Śląski stał się świetnym argumentem dla pana Kopla. A ja chcę oglądać "Niebieskich" na Cichej 6, a nie "grać w szukać" na wielkim molochu.

A teraz najważniejsza sprawa! Powiedzcie tak szczerze, kto inny mógłby zostać w Chorzowie prezydentem? Łatwo się mówi "Koplowi godomy NIE"... ale, no właśnie....

adamo chorzow

#79 Post autor: adamo chorzow » 10 lis 2006, o 18:50

Kto????Kopel zostanie prezydentem to pewne,ale niech zalatwia te dotacje na stadion a niech nie szukaja alternatywy dla stadionu Slaskiego.......zapozno zrobili pferte,,,niech sie przynajmniej nie spoznia z oferta na dofinansowanie.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#80 Post autor: Patton » 10 lis 2006, o 18:51

Najgorszy sposob myslenia - "kto, jak nie on...?" Typowe w tym kraju. a ja powiem tak - a dlaczego nie inni? Juz o tym pisalem, ze polityka nie lubi stagnacji, tymbardziej na szczeblu lokalnym. Musi byc rotacja, nowi ludzie, nowe pomysly, nowe plany, ambicje. Tylko wtedy samorzadowosc ma sens.

herman - Kopel powinien odmowic, ale zwietrzyl swoja szanse i tyle. Zrobil sobie kampanie wyborcza, a kibice Ruchu mu to ulatwili. Najpierw spiewac Marek Kopel KS Ruch, a pozniej wylewac zale na forum... Norma ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

adamo chorzow

#81 Post autor: adamo chorzow » 10 lis 2006, o 18:53

Jasne stadion kameralny na 20 tysiecy co nie stac nie ma kto zainwestowac czy jak..................Panie brak mi slow ja musze zapier...w przcy kazdego dnia panu placi sie za myslenie i dzialanie wiec niech pan mysli i dziala.

Robson
Kontakt:

#82 Post autor: Robson » 10 lis 2006, o 19:05

Patton, zgodzę się, że polityka nie lubi stagnacji. Ale zobacz to:

http://www.chorzow.um.gov.pl/add_www/fi ... ydenta.xls

Głosujmy wszyscy na Koczorka?

maRtol

#83 Post autor: maRtol » 10 lis 2006, o 19:16

glosujmy wszyscy na kopla i potem dalej krzyczmy nowy stadion :?
niech koplowi sie zyje lepiej

co on ostatnio zrobil dla chorzowa?

Pavlique
Kontakt:

#84 Post autor: Pavlique » 10 lis 2006, o 19:57

Głosujmy wszyscy na Koczorka?
jasne a potym rzykyjmy do kaczek ło datki na kulturwa...
Ech ludziska.....
I'm a man who walks alone

Robson
Kontakt:

#85 Post autor: Robson » 10 lis 2006, o 20:13

Pavlique pisze: Ech ludziska.....
Ludziska niech badną do encyklopedii i poszukają co to jest ironia.

rumcajs_79
Kontakt:

#86 Post autor: rumcajs_79 » 10 lis 2006, o 20:46

jo tam nieznom kandydatow na prezydenta i niewnikom fto bydzie wybrany ale wjym jedno ze leprzy szczery KOLEP niz jakis nowy kery na objecuje a i tak niebydzie na najblizszym czasie nowego stadionu bezwzgledu na prezydenta jaki by niebyl! :evil:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#87 Post autor: SzaRlin » 10 lis 2006, o 20:47

Kononowicza namówcie zeby sie przekludził i na niego zagłosujcie :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Bizak16

#88 Post autor: Bizak16 » 10 lis 2006, o 20:58

"Najważniejsza jest tRadycja - RUCH Chorzów - legenda bez końca"

Jedną z tRadycji Naszego klubu jest gRa przy ul. Cichej 6 i żadne godanie o Stadionie Śląskim nie jest dla mnie rozwiązaniem!

I skąd sie Koplowi wzieło "granie dwóch meczy na podgrzewanej murawie" ?
Orange, PP, Puchar Ekstraklasy oraz ewentualne mecze PU czy LM ....policzcie ile bedziemy grać tych meczy ... a gdy niebedzie śniegu to i murawy niebedzie sie podgrzewać bo po co?...a do tego dochodzi porządna trawa! która jak wiemy jest NIEZBĘDNA naszej drużynie...więc takie gadanie że jest ona niepotrzebna to kompromitacja pana Kopla!
A gadanie że można wypozyczać Stadion Śląski tez jest bezsensu bo tam też trzeba bedzie ogrzewac tą murawe i dodatkowo płacic za wypozyczanie stadionu (bądz jego części) więc jest to większy koszt aniżeli zainwestowanie i ogrzewanie sztucznej murawy na Cichej 6 !! bo na Śląskim nikt za darmo jej nam grzać niebedzie!!

I najlepszy tekst Kopla "Na Śląski przychodzili by ludzie z całego Śląska" no może i tak, ale napewno niebyło by ich 40 czy 50 tys jak to mówił Kopel....bo jakoś niewidze a nawet niechciałbym!...żeby gieksiarze, żabole i inne przychodziły oglądać RUCH.....a nawet jeśli tak by sie stało (w co niewierze) to bedzie to tylko okazja do kolejnych burd posród Śląskich klubów, ale o tym oczywiscie p.Kopel nie myśli !

wodorost

#89 Post autor: wodorost » 10 lis 2006, o 21:07

A ja tu wietrzę jakiś podstęp że tak powiem "polityczno-gospodarczy". Bo może wzorem AC Milan i Interu Ruch i Gieksa mogliby grać na Śląskim. Po co modernizować dwa stadiony (gieksa ma przeciez aspiracje wrócić do OE, a Ruch (dej Boże ) włazi w tym sezonie) skoro można grać wymiennie na jednym gotowy z wszystkimi wymogami nawet UEFA i FIFA a do treningu utrzymywać i Cichą i Bukową. W końcu i Ruch i Gieksa graja od lat w Chorzowie ... pra.

Ale może to herezja.
Wiem jedno - Klimek nie na darmo godoł o szpilach na innych stadionach.

rumcajs_79
Kontakt:

#90 Post autor: rumcajs_79 » 10 lis 2006, o 21:16

wodorost pisze:A ja tu wietrzę jakiś podstęp że tak powiem "polityczno-gospodarczy". Bo może wzorem AC Milan i Interu Ruch i Gieksa mogliby grać na Śląskim. Po co modernizować dwa stadiony (gieksa ma przeciez aspiracje wrócić do OE, a Ruch (dej Boże ) włazi w tym sezonie) skoro można grać wymiennie na jednym gotowy z wszystkimi wymogami nawet UEFA i FIFA a do treningu utrzymywać i Cichą i Bukową. W końcu i Ruch i Gieksa graja od lat w Chorzowie ... pra.

Ale może to herezja.
Wiem jedno - Klimek nie na darmo godoł o szpilach na innych stadionach.

albo na CICHEJ I BUKOWEJ po markecie postawic :evil: a co do stadionu SLASKIEGO to chyba mosz racja bo zaniedugo narodowa kadra niebedzie juz tam grala (jak postawia w wawie stadion)i szkoda zeby sie marnowal tym bardziej ze niema mozliwosci wybudowac nowe obiekty! perspektywa do bani .
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ODPOWIEDZ