Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Panewniki
-
Kontakt:
Halemba2 pisze:...Bo po co mają w Chorzowie być 2 podgrzewane płyty skoro i tak korzysta sie z tego w sezonie moze 2 razy .
Moje zdanie jest takie.....Jaki sens jest w montowaniu na slaskim podgrzewanej murawy skoro tam szpile sa roz,dwa razy na rok a na Ruchu momy co 2 tydnie i zima jakos muszymy przetrzimac....ale loni na to leja bo kibice przyjda i polodgarniaja pra
P.S. Halemba2 zeby sie nie pomyslol ze jo jada po Tobie skuli tego cos napisol....Jo to napisol bo mje myslenie K. tak wku$%^$%^

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
rem34
dokladnie wojtas.
kopel przespol mistrzostwa europy i teraz szuko kaj tyn slaski zmiescic
przesto tak godka jest o tych 30 tys kibicow
bo wtedy powie grejcie na slaskim tak samo bylo te kreceni z podgrzewana murawa
przeca wiadom ze to jest jeden z wymogow licencji i do 2007 roku musi ona byc.
powiem ino tyla 16 lot rzedow kopla i ruch na tym nic nie skorzystol. tu niestety sa dlugie rzady pana r ktory doprowadzil nasz klub do tego stanu kaj bol jeszcze rok temu.
szkoda ze o nowym stadionie mogymy pomarzyc ale trudo moj dziadek laziol na niego
moj lojciec to i jo byda.
a moze przyjdzie sam jakis chop z kasa i cos zrobi.
-
Dziobol
Panewniki pisze:Halemba2 pisze:...Bo po co mają w Chorzowie być 2 podgrzewane płyty skoro i tak korzysta sie z tego w sezonie moze 2 razy .
Moje zdanie jest takie.....Jaki sens jest w montowaniu na slaskim podgrzewanej murawy skoro tam szpile sa roz,dwa razy na rok a na Ruchu momy co 2 tydnie i zima jakos muszymy przetrzimac....ale loni na to leja bo kibice przyjda i polodgarniaja pra
P.S. Halemba2 zeby sie nie pomyslol ze jo jada po Tobie skuli tego cos napisol....Jo to napisol bo mje myslenie K. tak wku$%^$%^

A jo napisza tak
Jaki sens jest instalowanie nowego monitoringu na Ruchu skoro na slaskim jest podobno jeden z najbardziej nowoczesnych monotoringow w Polsce ?? :?
NOWY STADION PANIE KOPEL !!!!!!!!!!!

-
adamo chorzow
autor: adamo chorzow » 9 lis 2006, o 21:30
Poprostu NOS juz skazali na stadion slaski i tyla tako prowda..................A CHU.......J Z TYM JAK RUCH BEDZIE MIOL ZAPLECZE SPONSOROW ODPOWIEDNIO WIELICH UDZIALOWCOW BEDZIEMY BRALI NAJLEPSZYCH PILKARZY W KRAJU(choc Ci nasi obecni dla mnie sa najlepsi)to wtedy itak musielibysmy grac na Slaskim...........a juz som nie wiem
-
gizm
-
Kontakt:
pora dni tymu zech kas czytol ze chcom we Warszafce stadion 1000lecia zmodernizowac to potym na pewno nawet tych
2 szpiluw w roku na Slonskim juz niy bydzie ino wszystkie we warszafce a UM chce tam jeszcze tyle szmalu inwestowac
ciekawe poco zamiaz zrobic nom porzono Aryna
-
adamo chorzow
autor: adamo chorzow » 9 lis 2006, o 21:35
Jo mom trocha zaoszczedzone to moga pomoc.................
-
bogas1985
Trudno. Trzeba sie bedzie pogodzic z tym ze juz zawsze bedziemy grali na brzydkim stadionie zbudowanym na wałach ziemnych o fatalnej widoczności.
Na domiar złego nie będzie podgrzewanej murawy co jest jednoznaczne z tym że zostajemy w II lidze.
Stadion Śląski ma pojemnośc 45 000 miejsc. Zapełnienie go będzie graniczyło z cudem. Nie wyobrażam sobie by w ciągu najbliższych latach tyle ludzi zebrało się na mecz Ruchu. Skoro na Interze było około 20 000, to nie wiem z kim byśmy musieli zagrać by był komplet. Chyba tylko z Górnikeim w meczu decydujacym o MP
10000 ludzi na Śląskim wygląda niczym pusty stadion..
Wczoraj na Wiśle aż żal było patrzeć. Niby nic wspaniałego (stadion Wisły) a jak znacząco różni sie od Cichej 6.
-
swce
-
Kontakt:
to jak? jak niy bydymy mieli podgrzewanej murawy to zostajemy w 2 lidze??????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
gregor
-
Kontakt:
Miasto chce zrobić podgrzewano płyta na narodowym po jaki ch.. jak tam są 2 mecze w roku

to jakoś paranoja.
Wszyscy z Chorzowa na wybory i wy***ać tych co są teraz przy sterach.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
bogas1985
mike świony pisze:to jak? jak niy bydymy mieli podgrzewanej murawy to zostajemy w 2 lidze??????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock:
TAK
Od sezonu 2007/08 by uzyskac licencje na gre w Orange Ekstraklasie trzeba mieć podgrzewaną murawę.
To jeszccze nie koniec. Bodaj od 2010 roku klub piłkarski z miasta powyżej 100 tys mieszkańców musi mieć stadion na minimum 15 000 miejsc siedzących (!!!!)a z miasta powyżej 500 000 na 30 tys miejsc siedzacych.
Nawet jak Cicha obłożą krzesełkami to 15 000 nie będzie na 100%
Pan Kopel chyba sobie z tego nie zdaje sprawy

-
swce
-
Kontakt:
JA pi***ole!!!!!!!!! CO GOŚCIA KOMPLETNIE POJE..........???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: JO NIC NIY GODOM NIY ALE TO TRZA COS ZROBIC!!!!!!!!!!!!!!!! (sory za przekleństwo)
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
gregor
-
Kontakt:
bogas1985 pisze:mike świony pisze:to jak? jak niy bydymy mieli podgrzewanej murawy to zostajemy w 2 lidze??????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock:
TAK
Od sezonu 2007/08 by uzyskac licencje na gre w Orange Ekstraklasie trzeba mieć podgrzewaną murawę.
To jeszccze nie koniec. Bodaj od 2010 roku klub piłkarski z miasta powyżej 100 tys mieszkańców musi mieć stadion na minimum 15 000 miejsc siedzących (!!!!)a z miasta powyżej 500 000 na 30 tys miejsc siedzacych.
Nawet jak Cicha obłożą krzesełkami to 15 000 nie będzie na 100%
Pan Kopel chyba sobie z tego nie zdaje sprawy

Kopel to nie wszystko od tego są radni więc on som niczego nie przesondzo ale już mie wkór.... tym że nie bydzie podgrzewanej płyty

łon chyba nie wie co to licencja itd....
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
wojtas 81
Przecierz powiedziol ze Ruch moze se podpisac kontrakt z Wojewoda na wynajem Slaskiego! Mom zdaniem nie zalezy mu zeby miasto zbudowalo nowy stadion, a przynajmniej powoli po jednej trybunie jak w Krakowie!!!
-
adamo chorzow
autor: adamo chorzow » 9 lis 2006, o 22:15
Kopel bedzie sie starol o dofinansowanie z Unii..........................ale dziwi mnie to ze Kielce juz dawono to zrobily..hmmm jakas paranoja.trzeba bylo myslec jak myslaly Kielce................Unia by pokryla 80 procent reszta my.......
ale jak sie grzebie w jajach zamiast dzialac to tak to jest.................
-
bogas1985
mike świony pisze:JA pi***ole!!!!!!!!! CO GOŚCIA KOMPLETNIE POJE..........???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: JO NIC NIY GODOM NIY ALE TO TRZA COS ZROBIC!!!!!!!!!!!!!!!! (sory za przekleństwo)
Nie martw się. W razie awansu w I lidze grać będziemy. Pytanie tylko gdzie bo na Cichej w obecnym stanie grać nie możemy.
Ekstraklasa SA chce dorównać Zachodowi jeślic chodzi o infrastrukture i wymaga od klubów coraz więcej. Będzie tak z każdym sezonem.