PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cało prowda o "najlpeszej trybunie dla gości w Polsce" :lol:maciek73 pisze:Organizacja na Wiśle wyglądała tragicznie.
Ich stadion, a zwłaszcza nowa trybuna - coś jakby małpie dać zegarek - trybuna jak na zachodzie do której wprowadzono kilka 'polskich innowacji' jak:
zamknięcie wejść na sektory NA KLUCZ,
przepustowość wejść 10 osób na minute przy pojemności trybuny coś koło 5-6 tysięcy miejsc,
ZABUDOWANIE WYJŚĆ EWAKUACYJNYCH NA MURAWĘ BLACHĄ,
ZABUDOWANIE PŁOTU MIĘDZY SEKTORAMI WYSOKIEGO NA JAKIES 3 METRY GĘSTĄ SIATKĄ UNIEMOŻLIWIAJACĄ ZOBACZENIE CZEGOKOLWIEK.
CZY KTOŚ POMYŚLAŁ W JAKI SPOSÓB PRZPROWADZIĆ EWAKUACJĘ W RAZIE NP. POŻARU
KIBIC TO NIE ŚWINIA, CHOCIAŻ NAD WARUNKAMI PRZECHOWYWANIA ŚWIŃ PEWNIE CZUWA JAKAŚ KOMISJA
- karolinka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- karolinka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Masz racje Reden zwracam honor bo pomylilo mi siereden pisze:Sie pisze Oberschlesien!Darth Kabut pisze: Jesli sie juz tak czepiaja tego niemieckiego /sam nie lubie tej nazwy Oberslezien
Mo tela samo spolnego co nazwa "Górny Sląsk" abo "Horni Slezsko"!Darth Kabut pisze: bo dla mnie nic z Gornym Slaskiem nie ma wspolnego
O jaki Ty godosz okupacji? Górny Slonsk niy boł pod żodnom pruskom okupacjom! Chyba, że Ci idzie o wojny ślonskie w XVIII w. Nale wtedy to Ślonsk przeszoł spod niymieckojynzycznyj austrii do Prus.Darth Kabut pisze: - no poza pruska okupacja/
Upper Silesia to je po angielsku, po łacinie mosz Silesia SuperiorDarth Kabut pisze:
to faktycznie czas abym zrobil flage z haslem Upper Silesia z łaciny /
Sie niy gorszyć za odejście od głownygo wontku alech sie zagrzoł.Darth Kabut pisze: przed jezykami polskim, niemieckim i czeskim to on obowiazywal na naszych ziemiach/ moze wtedy zajarzą.
Myslalem ze pisze po lacinie a pisalem po angielsku
A jesli idzie o pruska okupacje to tylko moje zdanie i nikogo nie zmuszam zeby zajmowal takie samo jak ja stanowisko.
A co do jezykowosci to nie popieram niemieckiego.
-
- Kontakt:
Zapomniałem, że mi się to 1:2 przyśniło 2 dni przed meczem. Nawet w tym śnie Baran bramkę strzelił. Tylko, że tam Ruch stracił gola na 1:1, a za chwilę strzelił 2:1. Czemu ja tego meczu nie obstawiłem?
Ja mi się mecz Bielskiem przyśni to dam znać jak obstawiać.
Ja mi się mecz Bielskiem przyśni to dam znać jak obstawiać.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
I jeszcze taka ciekawostka

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: