Hej Niebiescy Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Ktos zna namiary na ta fotoreporterke z warkoczykami, ktora mi zrobila fajne zdjecie?

Czytołech to i zaroz tyn szmatławiec polecioł do hasioka.Nigdy tego niekupujcie!!!Raul® pisze:czytaliscie moze przeglad sportowy, pod zdjeciem z naszego meczu jak pilkarze sie ciesza podpis: Niewielu kibiców Ruchu przyjechało do Krakowa. Ale po zwycięstwie swojej drużyny wspólnie cieszyli sie z piłkarzami :? :shock: ZENADA I JESZCZE RAZ ZEANDA
:lol: czemu po Wawelu się nie dziwiłeś?Patton pisze: Gerhat - a Ty co robiles na sektorze z "nami"??![]()
A o co ci konkretnie chodzi z tym "mieszaniem"? A co do kibicowania, brawo!!! Ci co pojechali, pokazali jak anleży sie bawić na stadionie, i każdy, czy to pojedynczy kibic u siebie, czy grupa wyjazdowa, może sie kulturalnie bawić. Po prostu:wolfik pisze:Ja gratuluje jeszcze raz pilkarzom i Wlecialowi. Jestem szalenie dumny z tej druzyny, liczylm ze moze jakas kontra pojdzie cos strzelimy, potem obrona Czestochowy i to dowieziemy. A nasi zagrali kompletnie bez kompleksow, mozemy tylko troche ponarzekac na skutecznosc![]()
A ze Wislacy po nas jada wyzywaja od wiesniakow, folksdojczow itp., coz przyjechalismy pokazalismy kto jest lepszy pilkarsko i kibicowsko to musza jakos odreagowac 8)
Fajnie ze zagralismy "zgodnie z duchem sportu" w Krakowie![]()
Kiedy bedzie nastepna runda, bo pzpn chyba znowu cos miesza
linkaRTS pisze:właśnie wróciłam...
ogormne gRatulacje dla Ruchu za wczorajszy mecz - to była miazga !!
konkretna liczba !!!
za***isty doping przez ponad 90 minut !!!
bardzo dobry mecz w wykonaniu Niebieskich !!!
dla takich chwil warto żyć, miło było zobaczyć łzy radości w Waszych oczkach
oby jak najwięcej takich meczów, niech kibicowska Polska właśnie od NAS sie uczy jak dopingować swój ukochany zespół..
BYŁO PIĘKNIE!!!
Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuch Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch HKS
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Mavo1920, Pulocini, Stasiu19R20 i 46 gości