PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

Re: co znalazłem na www.wislaportal.pl:

#361 Post autor: L.G » 9 lis 2006, o 11:32

Marc_MC pisze:Auf Wiedersehen powinno się śpiewać w Sosnowcu a nie w Krakowie.
Twoja niywiedza jest usprawiedliwiono, jednak niywiedza tego lajkonika-pajaca Piotrusia ze strony Wisły, który pewnie sie za jakegoś dupnego dziennikarza uważo, a jest zwykłym sfrustrowanym po porażce fanatycznym ignorantym, jego wiedza (a w zasadzie jej brak) jest żałosna. Gdyby tyn palant (bo jak takiego nazwać) choć trochę znał historię swego miasta (choć pewnie z niego "Krakus" z jakiejś wsi pod Spytkowicami stąd tak też tak sie masturbuje słowem prowincja), wienc gdyby tyn palant choć trochę znał historię Krakowa, to pewnie wiedziałby że ten galicyjski zaścianek zbudowali i rozwineli Niemcy (co nie przeszkadzało im być lojalnymi poddanymi króla Polski) i że w średniowieczu w Krakowie jezykiem uzytkowym i uzywanym był nieniecki, to nie wypisywał by wsiun jedyn takich pierdół, że "Auf wiederein" jest obraźliwe czy chamskie. Oczywiście podobnie kretyn zdarzył zapomnieć, że drugą połowę tego zaścianka postawali im równie niemiecko jezyczni austryjacy, do których ta banda hipokrytów często i lubością wzdycha z sentymentem.

Nie da sie jednak zaprzeczyć, że obecnie Kraków zalany został przybyszami-polaczkami z małopolskich wsi i miasteczek, którzy przyniesli swoją "kulturę zwyciezców" do grodu Kraka, a główną cechą tej kultury jest pielegnowana przez lata "moralnośc Kalego", która strasznie się obrusza na "Auf wiedersein", natomiast nie ma nic przeciwko gazowaniu żydów w Oświęcimiu ( i tu jakoś Hitler ich nie kłuje w oczy), nie jest zbulwersowany gdy rani sie trenera drużyny przeciwnej, rozwalo boks przeciwnkia czy napierdala piłarzy Arki.

A Auf wiedersien jest tu ja najbardziej na miejscu - Auf wiedersein pion gwardyjski z PP, Auf wiedersein gwardia krakau :-)
Auf wiedersein zapłakany Piotrusiu dziennikarzyno z wislaportal.pl, Auf wiedersein - ch** ci w dupe hipokryto ! :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

WOJTEKK

#362 Post autor: WOJTEKK » 9 lis 2006, o 11:53

jest pieknie a bedzie jeszcze piekniej ZA RUCH ZA HKS POJDEMY AZ PO ZYCIA KRES

Awatar użytkownika
ch-R

#363 Post autor: ch-R » 9 lis 2006, o 12:36

Mecz oglądołech w doma z kumplami , atmosfera my mieli jak na stadonie , po pierwszej bramce jak my rykneli to mój bajtel z żonka uciekli to innego pokoju . za***iscie sie prezentowala naszo ekipa na tej nowej trybunie no i dopig byl za***iscie slyszalny w tv bardziej niz wislakow .

ARCIO kaj jo niby sie miol pomiescic na tej wisle jak tam byl ful :wink:

kiko133
Kontakt:

#364 Post autor: kiko133 » 9 lis 2006, o 12:51

No panowie chwolic sie kto ile wygrol dzieki wczorajszemu meczowi :)

Kicombo
Kontakt:

#365 Post autor: Kicombo » 9 lis 2006, o 13:02

A Ja tu przedstawie całkowicie inną refleksje na temat wczorajszego meczu. Chcę powiedziec iż dawno nie byłem w tak śmierdzących Toi Toi'ach jak te które zostały przeznaczone dla gości na stadionie przy ul. Reymonta bleeeee ! Nie ma to jak krakowska gościnnośc :/

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#366 Post autor: NIEBIESKI_ » 9 lis 2006, o 13:04

co tu godać było SUPER !!!!!!!:):)

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#367 Post autor: fRyta » 9 lis 2006, o 13:21

PRZEDE WSZYSTKIM: BYLO PIĘKNIE 8)

Kocham Ruch i DZIEKUJE piłkarzom dzialaczom trenerom Panu Klimkowi i wspaniałym kibicom :)

Nasza gra była świetna, w pierwszej polowie Wisła nie istniała !! Naprawde chłopcy pokazali na co ich stac
i zapewnili nam niesamowite przezycia, jestem naprawde dumny i szczesliwy. Dzis trzeba im za to podziekowac 8)

Nasz doping świetny, ukłony w strone młynowych którzy bardzo dobrze dziś prowadzili doping i zachecali wszystkich do
jak najgłośniejszego śpiewania. Naprawde wspaniale nam wszystko wczoraj wychodzilo. To był nasz dzień !!
Jedyny minus w dopingu to zbyt częste "pozdrawianie" policji... Trzeba tez popracowac nad tym by nasze pieśni
byly spiewane dłużej niż kilkadziesiąt sekund. Tak czy siak zaprezentowalismy się bosko.

Jesteśmy najlepsi !! :D

Duzy minus dla służb porządkowych w Krakowie, wpuszczanie na sektor to skandal :roll:

PUCHAR JEST NASZ 8)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

Re: co znalazłem na www.wislaportal.pl:

#368 Post autor: L.G » 9 lis 2006, o 13:25

puma pisze:
goń sie leszczu młody napinaczu
no prosza, niy ma to jak udany debiut. Kolejny przikład "kultury wielkiego miasta" :-)

tu kolejny przykład "kultury wielkiego miasta", czyli jak oficjele ormoklubu osmieszają nas w świecie
"A jak donosi dzisiejszy Dziennik wczoraj doszło do nieprzyjemnego incydentu na stadionie Nancy, a powodem była..Cracovia.Prezes Wisły Miętta wywołał spore zamieszanie po tym jak zarządał usunięcia z ławki rezerwowych jednego członu z napisu Wisła Cracovie.Na nic zdały sie tłumaczenia gospodarzy,że w języku francuskim Cracovie oznacza Kraków.Cała akcja zakończyła się wielkim sukcesem prezesa Wisły i drugi człon z nazwy został usunięty.

Jak widać zomole-szowinisty niy lubią niymieckiego i francuskego tyż. :lol:

i tu jaka "kultura": http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,3718657.html
Ostatnio zmieniony 9 lis 2006, o 13:27 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

empisek

#369 Post autor: empisek » 9 lis 2006, o 13:26

Raul® pisze:czytaliscie moze przeglad sportowy, pod zdjeciem z naszego meczu jak pilkarze sie ciesza podpis: Niewielu kibiców Ruchu przyjechało do Krakowa. Ale po zwycięstwie swojej drużyny wspólnie cieszyli sie z piłkarzami :? :shock: ZENADA I JESZCZE RAZ ZEANDA
Bo to jest zeitung krakowski i oni tyz majom kompleksy po naszym swietnym szpilu :D wienc i pewnie tyn pismak jest za wislom.Swietny wyjazd doping lepszy od wisly jademy wielko RRRR 1000 glow srobilo wielkie wRazenie a najlepsze belo gole klaty:]]]]]]].A co do szpilu to pokazuje ze potRafiemy zagrac bardzo dobze z zespolami z gornej polki niz z dola tabulki z ktoremi sie meczymy.Nowak w torze i o to chodzi a Przemo Miki i Cwielong Baran jak i caly zespol lacznie z Bonkiem tak dalyj po 3 punkt po miszcza jesieni. Wiedzom o co gRajom momy paka momy dRuzyna winc bRakuje tylko SZTADIONU panie Kopel!!!!.Szkoda tych setek bo be belo fajnie jak by wygRali 4:1 ale oni mieli tyz swoje i wielkie dzienki dla tormana za ta piekno obrona::::] tyn chop nos uratowol od straty gola i tak samo z Lechiom w 1 minucie.Mosz respect u mnie. :D :D :D Ja Wlecial robi fest dobro robota ale jeszcze niebiescy ni zgineli puki my zyjemy co nam obca przemoc wziela glosnym dopingiem odbieRzemy az po zycio kRes :wink: :wink: :wink: .Bo my som chopcy ze Slounska zno nos calko Polska za RUCH za HKS pojdemy az po zycio kres

Dziobol

#370 Post autor: Dziobol » 9 lis 2006, o 13:38

To zech znaloz na forum wisly
na E siedzialem i dopingowalismy razem z C ale tylko wtedy gdy ich slyszelismy
a kto byl to wie jak bylo na stadionie kto najglosniej dopingowal :/ R
O CHORZOWIE CHORZOWIE CHORZOWIE TY NAJLEPSZYCH KIBICOW W POLSCE MASZ

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#371 Post autor: BAFista » 9 lis 2006, o 13:45

Kicombo pisze:A Ja tu przedstawie całkowicie inną refleksje na temat wczorajszego meczu. Chcę powiedziec iż dawno nie byłem w tak śmierdzących Toi Toi'ach jak te które zostały przeznaczone dla gości na stadionie przy ul. Reymonta bleeeee ! Nie ma to jak krakowska gościnnośc :/
ten smród był okropny

za***isty mecz!!! jedyn z najlepszych wyjazdow na jakich był,myśla ze te lepsze jeszce przedemną.kazdy z pilkarzy zagrał rewelacyjnie a baran to po profesorsku,przed szpilem baszczu był pod naszyn sektorem i godoł z takim gosciem z fryny.nie zapomna tego szału radosci po torach.brawo dla N U za oprawe i fantastyczny doping

...a o mały włos by mie tam nie było

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#372 Post autor: esiu1920 » 9 lis 2006, o 13:52

To dopiero początek problemów Wisły. Ruch wraca w szeregi najlepszych, więc Wisła musi się nastawić na kolejne porażki.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#373 Post autor: Mirek » 9 lis 2006, o 14:58

choRz pisze:Tu idzie pobrac skrot szpilu:

http://www.wisla-multi.com/

Ruch Ruch HKS!!
A mie sie to niy chce lotworzyc, jakis dziwny plik mi wyskakuje

los_madeyos

#374 Post autor: los_madeyos » 9 lis 2006, o 15:56

http://www.pilkanozna.pl/glowna.php

Co od razu zauważacie po wejściu na stronę, i PRZEWINIĘCIU W DÓŁ? Mi rzuca się w oczy pewien nagłówek ;) Swoją droga napisali że Wisła grała w najsilniejszym składzie. A Okuka gada że tylko Pawełek z podstawowego składu :/ Ni wiem komu chciał oczy mydlić.

Panewniki
Kontakt:

#375 Post autor: Panewniki » 9 lis 2006, o 16:04

Ruchu Chorzów Kocham Cie !!!! :D :D Ku*** taki szpil :) Tako radosc jako jo miol wczoraj to downo juz nie bylo :D :D Tera Wszyscy Do Bielska :!: :!: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ODPOWIEDZ