PP: Wisła Kraków - Ruch Chorzów 8.11.2006, godz. 18:30
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i wszystko , po 10 miesiącach w miare równej dobrej gry na wysokim poziomie /wiym janikowo/ na zakończenie rundy wygrywamy na stadionie na którym nie wygrał nikt ponad rok z wicemistrzem Polski z wisła która toczy dosc wyrównane boje z druzynami z zachodnich lig , jak dla mnie to bomba ,brawo trener Wleciałowski,brawo piłkarze i dzięki :twisted:
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- sroka87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NIEBIESCYYYYYYY ::D:D:D:D
historia RUCHU :
2007 Puchar Polski
:D jademy
::D
NOWY WPIS
:
tak jak zawsze nie wystawili swojego podstawowego skladu i bydom dupic fleki ale to jest wisła ....
historia RUCHU :
2007 Puchar Polski

NOWY WPIS

tak jak zawsze nie wystawili swojego podstawowego skladu i bydom dupic fleki ale to jest wisła ....
Ostatnio zmieniony 8 lis 2006, o 21:36 przez evn, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]
Pieknie tego sie niedo opisac baRdzo dobra a przedewszystkim madra gra 2 setki my zmarnowali ale liczy sie zwyciestwo. Był pewiem okres czasu co Ruch ciezko miol powstrzymac napór Wisły ale udało sie. <niebiescy>
PUCHAR JEST NASZ BO PUCHAR NOM SIE NALEZY NIEDOMY NIKOMU NIKOMU NIEDOMY BO PUCHAR NOM SIE NALEZY!!
PUCHAR JEST NASZ BO PUCHAR NOM SIE NALEZY NIEDOMY NIKOMU NIKOMU NIEDOMY BO PUCHAR NOM SIE NALEZY!!
-
- Kontakt:
Ja dla odmiany byłam pewna, że wygramy, choć mąż mowił, że będzie masakra ;-). Czułam, już po porażce z Jagielonią i po kolejnych słabych spotkaniach (nawet tym zwycięskich u siebie), że Ruch odzyska formę na Wisłę - kobieca intuicja ;-) Poprawa już była widoczna w piątek.
Zwycięstwo cieszy i pokazuje, że w piłkę grać umiemy a Marek wie co robi, żałuję, że nie mogłam być na meczu, ale jutro na spotkaniu postaram się być, tylko nie pamiętam dokładnie o której jest - o 17
Znów jest niebiesko i cudownie, dla takich chwil warto żyć. Jeżeli będziemy tak grać w przyszłej rundzie to o awans możemy być spokojni nawet jeśli znów przydarzy się spadek formy i nie wszystko wygramy, zawsze może zdarzyć się jakaś wpadka - bo to piłka właśnie :-) Puchar Polski i awnas do OE - nie mam nic przeciwko
A teraz z innej beczki - ton komentarzy był zupełnie inny po meczu z Janikowem :roll: , wtedy to był koniec marzeń o ekstraklasie a teraz już w niej jesteśmy i to mistrzem, niektórych trudno zrozumieć :?
Zwycięstwo cieszy i pokazuje, że w piłkę grać umiemy a Marek wie co robi, żałuję, że nie mogłam być na meczu, ale jutro na spotkaniu postaram się być, tylko nie pamiętam dokładnie o której jest - o 17

Znów jest niebiesko i cudownie, dla takich chwil warto żyć. Jeżeli będziemy tak grać w przyszłej rundzie to o awans możemy być spokojni nawet jeśli znów przydarzy się spadek formy i nie wszystko wygramy, zawsze może zdarzyć się jakaś wpadka - bo to piłka właśnie :-) Puchar Polski i awnas do OE - nie mam nic przeciwko

A teraz z innej beczki - ton komentarzy był zupełnie inny po meczu z Janikowem :roll: , wtedy to był koniec marzeń o ekstraklasie a teraz już w niej jesteśmy i to mistrzem, niektórych trudno zrozumieć :?
Ostatnio zmieniony 8 lis 2006, o 21:40 przez Niebieska, łącznie zmieniany 2 razy.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października