Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#241 Post autor: L.G » 7 lis 2006, o 14:18

Lepi jakby na tym zainteresowaniu sie skończyło. Giesa w zeszłym sezonie grzoł ława w Szczakowy, takich Broniewiczow momy na pynczki.

Zreszta te "gazetowe" i "90minutowe" przimiarki transferowe to łoni robią na podstawie naszego forum (przikład Drumlak !!).
Jak napisza, żech słyszoł, że Gora chce prziś nazot to jutro nawet Robson bydzie go mioł w rubryce "przichodzom", że o fuckcie, GW i DZ niy wspomna :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#242 Post autor: spyru » 7 lis 2006, o 14:59

Broniewicz to stoper. 25 lat. Grał w pierwszej 11 w tym sezonie. Mógłby być ciekawym uzupełnieniem. Giesa to raczej za dobry pomysł nie jest. W Jaworznie różnie mu sie wiodło. Poza tym bocznych pomocników mamy.
Zresztą narazie to jest tylko gdybaninia. Mam nadzieje że pojawią sie jakieś ciekawsze nazwiska.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#243 Post autor: gerhat » 7 lis 2006, o 15:02

Co do Broniewicza to jestem na tak, facet mo parametry i zarost king-konga, a zwrotność, szybkość i wola walki co najmniej Sokoła.
To materiał na lidera.
W zestawieniu z typowanym Magirą, Broniewicz to dużo lepszy kandydat, choć napewno nie gwiazda, ale o gwiazdy bije sie WIsła z Legią.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#244 Post autor: Simone » 7 lis 2006, o 16:18

Mariusz Marczak i Marcin Jeziorny - to sa priorytety jak dla mnie ...

Jak ich zalatwia to moga pozniej kogo chca - pozwalam :lol:

Elmer
Kontakt:

#245 Post autor: Elmer » 7 lis 2006, o 16:22

Ty tylko Jeziorny i Jeziorny... Może jednak lepiej poszukać w niższych ligach kolejnego Barana.

Na jakiej pozycji gra Marczak? Rozumiem, że chodzi Ci o najlepszego zawodnika Łomży w bieżącej rundzie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#246 Post autor: Simone » 7 lis 2006, o 16:32

srodkowy ofensywny pomocnik ... idealny za Bonka :wink:

Jak ktos zagwarantuje ze znajdziemy drugiego Grzesia Barana to nie ma sprawy . Narazie to mozemy stracic niestety pierwszego , oby nie

A Jeziorny to sprawdzony gracz 2 ligowy a nie kot w worku

Makucha juz raz wyprosilem to moze tych dwoch tez sie uda :twisted:

adamo chorzow

#247 Post autor: adamo chorzow » 7 lis 2006, o 17:05

Jakos ciulala sam napisol ze o ''''GWIAZDY'''''bije sie Wisla z Legia.wez mnie facet nie rozsmieszaj co to za gwiazdy to pokazuja w europejskich pucharach..........................
Wisla i Legia z calym szacunkiem ,ale to nie Real........klub na miare Tych klubow (Wisla czy Legia mozna zbudowac w Chorzowie za jeden sezon wystarczy ze przyjdzie budzet na dany sezon i tyle.................

rem34

#248 Post autor: rem34 » 7 lis 2006, o 17:12

fakt jeziorny bylby wzomcnieniem obrony tylko czy nos stac na niego
tu sie chyba rodzi problem, my bierymy chopow co maja karty na reku.
napewno musza wyslupac trocha kasy tzn. p. Klimek musi i on chyba zdaje sie z tego sprawa,
ze jest szansa na awans i trzeba ja wykorzystac.
dlatego wydaje mi sie ze trzeba poczynic wszelkie starania o to
zeby kadra nasza bylo duzo silniejszo niz na jesien. praktycznie kozdo pozycja
potrzebuje wzmocnien.
nie wiem czy dobry pomysl jest z drumlakiem tyn gosc to jest gwiazda bez charakteru i on do nos by nie pasowol.pasowalo by sciagnac dwoch graczy takich co odrazu by weszli do gry
z 1 ligowym doswiadczeniem np magiera i powiedzmy pater ewwntualnie jeziorny, wiem to sa statrzy zawodnicy ale my potrzebujemy doswiadczenia i ogrania. do tego bych dodol czterech zawodnikow mlodych np powrot janoszki , misan legnica , marczak lomza tu by mogli negocjowac wymiana z petaszem i jakiegos bramkarza bo nie wiem czemu wlecial nie dol szansy szyszce ( chyba ze jest jeszcze slabszy niz pasnik)
co do ewentualny strat w naszym zespole to mom nadzieja ,ze nie bydom one odczuwalne badz uda sie je uzupelnic nie traca sily zespolu. zreszata jutszejszy mecz powie nom w ktorym miejscu sie znajdujemy choc jo bych do wyniku nie przykladol wielkiej wagi
tu raczej chodzi o to by sie pokozac tak pod wzglem spotowym jak i kibicowskim.

CZYLI JUTRO WSZYSCY DO KRAKOWA
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA
ERKA

choc rozum popowiado ze bydzie ciezko to sece godo ,ze wygromy
do jutra pozdro.

slavo++

#249 Post autor: slavo++ » 7 lis 2006, o 17:36

Zadnych Paterów - wypalony grajek bez ambicji, niech sobie kopie do końca kariery w tym Bielsku i robi tam za gwiazdę.

I tak jak ktoś tu już napisał - priorytetem jest drugi (oprócz Pulkowskiego) ambitny i walczacący środkowy pomocnik z prawdziwego zdarzenia !!

ERNESTO

#250 Post autor: ERNESTO » 7 lis 2006, o 18:24

A ja bym sprowadził spowrotem Janoszke w miejsce Misiury.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#251 Post autor: gerhat » 7 lis 2006, o 18:27

adamo chorzow pisze:Jakos ciulala sam napisol ze o ''''GWIAZDY'''''bije sie Wisla z Legia.wez mnie facet nie rozsmieszaj co to za gwiazdy to pokazuja w europejskich pucharach..........................
Wisla i Legia z calym szacunkiem ,ale to nie Real........klub na miare Tych klubow (Wisla czy Legia mozna zbudowac w Chorzowie za jeden sezon wystarczy ze przyjdzie budzet na dany sezon i tyle.................
Ta ciulala to jo, a ciebie przydoł by się mały odpoczynek, boś widać fest zmęczony jest.

arcio
Kontakt:

#252 Post autor: arcio » 7 lis 2006, o 21:28

piorytetem na dziś jest zatrzymania baranka - tyle w temacie
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#253 Post autor: arango-mokre » 7 lis 2006, o 21:49

bok jak dla mnie za defensywnego pomocnika spisuje sie doskonale niewiem co chcecie od niego

slavo++

#254 Post autor: slavo++ » 7 lis 2006, o 21:51

arango-mokre pisze:bok jak dla mnie za defensywnego pomocnika spisuje sie doskonale niewiem co chcecie od niego
Bonk ?? defensywny pomocnik ?? doskonale ??.

chyba chodzimy na inne mecze :-)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#255 Post autor: MkF » 7 lis 2006, o 22:10

Meżyk z Poloni mogl by przyjsc :D fakt czytac to i jutro napiszcie ze juz byl na testach u nos :lol: nie no bez jaj... mysle ze nasi dzialacze zaskocza nas pozytywnie w zime z "transferami" :wink:

ODPOWIEDZ