Puchar Polski 2006/07
-
- Kontakt:
Statystyka w europejskich pucharach: ostatnie 2 mecze u siebie, 2 porażki 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
a wiec czas to zmienic :o byc moze wisla poczuje sie juz pewnym zwyciezca tego pojedynku i nie beda skoncentrowani na 100% wiec ja bym tutaj upatrywal nasze ewentualne szanse na zwyciestwo w tym meczu najwazniejsze to nie przestraszyc sie wisly i nie patrzec na statystyki bo one tutaj nie grajakrzysztof.21 pisze:jakos próbuje znaleźć mocne strony na meczu z Wisłą ale nie widze,,,
statystytka meczów wisły w lidze 6 zwycięstw 0 remisów 0 porażek@@@@!!! bramki 16-0 a to jest 1 mecz bez rewanżu u siebie.... i gdzie tu logika jak wygrać kiedty tam o punkty (krajowe) wygrało ostatnio KSZO 5- lat temu?????
jak dla mnie na zdrowy rozum porażka 1-2 będzie honorem,,,( nikt nie srzelił tam bramnki w 1 lidze,,,,,,
Chopie jak roz niy pojdziesz na uczelnia to nic sie nie stanie-=]RoD[=-Bzzyk pisze:bydzie mecz w jakiejs TV ? studiuje i niestety nie mam mozliwosci pojechania w tygodniu... ale z checia bym gdzies obejrzal jesli jest mozliwosc.
Tak zapowiadajacego sie szpilu juz dawno niy bylo !!
WSZYSCY W SRODA DO KRAKOWA
-
- Kontakt:
Dziobol pisze:Chopie jak roz niy pojdziesz na uczelnia to nic sie nie stanie-=]RoD[=-Bzzyk pisze:bydzie mecz w jakiejs TV ? studiuje i niestety nie mam mozliwosci pojechania w tygodniu... ale z checia bym gdzies obejrzal jesli jest mozliwosc.
Tak zapowiadajacego sie szpilu juz dawno niy bylo !!
WSZYSCY W SRODA DO KRAKOWA
ci co majom jechcac to pojadom a jak fotos bydzie chciol znalysci wymowka to i tak znajdzie!
takiego szpilu niemozna odpuscic!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
,bogas1985 pisze:Wisła przegrywa w Grodzisku 0:2 co oznacza ze nie jest w najwyzszej formie. Mimo wszystko awans jest malo prawdopodobny choc dzisiaj w nocy snil mi sie mecz z Wisla. Problem w tym ze byl to dwumecz. W Chorzowie 2:0 do nas a w Krakowie 2:1 do nich
Szczesliwie zremisowała bo błedach groclinu.Wisła jest do ogrania ale naprowdy Ruch musi zagrać na 200%
I jak juz ktos wyzej pisoł takiego szpilu niemozna odpuscic!!!!
- fRyta
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
do ogrania jest kazdy bo kazdy moze miec slabszy dzien, ale ja mimo wszystko za duzych szans nie widze, fakt w Wisle napewno duzo rezerwowych bedzie gralo, ale oni zawsze stwarzaja mase sytuacji i to bedzie prawdziwy test dla naszej obrony i wogole calej druzyny, jedno jest pewne nic nie mamy do stracenia, my mozemy Wisla musi
- SzaRlin
- Kontakt:
Teraz zech godoł z takim Krakusem (jakis gosciu ze stronki www.wisla.krakow.pl) i potwierdził że mecz o 18:30bogas1985 pisze:ponoc mecz z Wisla ma byc 18.30 z powodu transmisji TV - taka informacja pojawila sie na forum Wisly. Nie wiadomo jeszcze o jaką stację chodzi
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]