RUCH CHORZÓW-Lechia Gdańsk 2006-11-03 (19:00)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iyen pisze:Niech kożdy na przyszłość zapamięto że śpiewomy to co jadom na Młynie chyba że jest cicho na 7-mie to jadymy z koksym!Momy takie fajne i bardzo dużo pieśni a śpiewomy durś to samo!
Wolę spontaniczne śpiewy na "10" niż sztuczne na "7". Kiedyś młyn, śpiewy w młynie były na Ruchu inne. Może ci co byli kiedyś w młynie teraz są na dziesionie i po prostu trzymają poziom.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Nie ma zle sa 3 punkty, gra przecietna, Lechia dosc dobrze zorganizowana w obronie i nie mamy za bardzo koncepcji jak ich ugryzc, Miki bardzo chcial i strzelil bramke. Nasi walczyli widac bylo, ze chlopcy bardzo chca sie zrehabilitowac za Janikowo. Musimy zatrzymac Barana
Arcio jak jakis polityk pojawia sie na meczu akurat tuz przed wyborami i jeszcze jest szczegolnie witany przez spikera to dla kibicow ma to wydzwiek oczywisty
Frekwencja taka sobie, tylko wezmy pod uwage, ze poza Bialymstokiem na wszystkich innych meczach razem wzietych bedzie pewnie tyle ludzi co bylo na Ruchu. Doping tez przecietny, ale co cieszy bez niepotrzebnych bluzgow, wiadomo wyrazilismy swoja dezaprobate po nieuznaniu bramki i chamskim zachowaniu jednego z Lechistow, a tak to generalnie kulturka. Kochamy Ruch...
Arcio jak jakis polityk pojawia sie na meczu akurat tuz przed wyborami i jeszcze jest szczegolnie witany przez spikera to dla kibicow ma to wydzwiek oczywisty
Frekwencja taka sobie, tylko wezmy pod uwage, ze poza Bialymstokiem na wszystkich innych meczach razem wzietych bedzie pewnie tyle ludzi co bylo na Ruchu. Doping tez przecietny, ale co cieszy bez niepotrzebnych bluzgow, wiadomo wyrazilismy swoja dezaprobate po nieuznaniu bramki i chamskim zachowaniu jednego z Lechistow, a tak to generalnie kulturka. Kochamy Ruch...

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
to wg mnie piorytet ale to zalezy od samego zawodnika - będzie chciał poczekać na 1 lige w Ruchu czy juz w niej grać od wiosny - to pytanie już do samego zainteresowanegowolfik pisze:Musimy zatrzymac Barana
powtórze to po raz kolejny - pojawienie się Buzka nie miało na celu jego kampanię bo on nie startuje w wyborach, ma jeszcze chyba z 3 lata kadencji w europarlamencie a promocja jego poprzez Ruch nie jest mu zbytnio do szcześcia potrzebna skoro otrzymuje wyróżnienia na najlepszego europosła bez wizyt na naszym stadioniewolfik pisze:Arcio jak jakis polityk pojawia sie na meczu akurat tuz przed wyborami i jeszcze jest szczegolnie witany przez spikera to dla kibicow ma to wydzwiek oczywisty
powiecie pomoc Koplowi - hmm Buzek startował z list PO a PO wystawiła obecnie swoich kandydatów na prezydenta wiec żadna pomoc to dla Kopla
dlaczego sie Buzek pojawił - nie jestem rzecznikiem prasowym Ruchu aby na takie pytania odpowiadać
wyjaśniam tylko że nie jest tak jak niektórzy domniemywają
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
13:30 83' Jagiellonia B. 1-1 Zaglebie Sosnowiec (1-1)lojo pisze:Panewnikii kaj ty widzisz 1:1 narazie je 0:1 !!!!!!
http://www.wynikinazywo.info
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
To się tam pomylili chyba.
www.sportowefakty.pl wynik 0:1
strona oficjalna jagi: 0:1
hmm. Może Arcio coś wie? hehe
www.sportowefakty.pl wynik 0:1
strona oficjalna jagi: 0:1
hmm. Może Arcio coś wie? hehe
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: