RUCH CHORZÓW-Lechia Gdańsk 2006-11-03 (19:00)
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz ino konfort oglodania szpili w buli jest 100 razy lepszy niz u nos, jakby nie bylo to tyz mosz przelozenie na frefkfencja,
nie wiem jak moze by my mieli dach to by moze wiecej ludzi przyszlo (MOZE) ale gdybac idzie
jo chcioł jeszcze pedziec ze Baran to jest profesor w 150% jakby za gre w fusbal dowali profesora to on bylby Profesor habilitowany w dziedziwnei czyszczeni przedpola ! nie do przejscia i wydaje mi sie ze duzo lepi sie on czuje w obronie niz w pomocy i tam powinien grac bo jest obecnie najlepszym naszym defensorem
nie wiem jak moze by my mieli dach to by moze wiecej ludzi przyszlo (MOZE) ale gdybac idzie
jo chcioł jeszcze pedziec ze Baran to jest profesor w 150% jakby za gre w fusbal dowali profesora to on bylby Profesor habilitowany w dziedziwnei czyszczeni przedpola ! nie do przejscia i wydaje mi sie ze duzo lepi sie on czuje w obronie niz w pomocy i tam powinien grac bo jest obecnie najlepszym naszym defensorem
-
- Kontakt:
Chopcy sie starali,wywalczyli 3 pkt i jest dobrze....Ale szkoda tych nei wykorzystanych sytuacji bo skutecznosc szwankuje :? No ale wkoncu Miki sie przebudzil
:brawa: :brawa: Dla Seby Nowaka za wybronienie tej akcji na poczatku szpilu....Az strach pomyslec co by bylo gdyby Pasnik stol w torze :nie_wie: :shock2: hehe
PozdRo do Tych Co Byli

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_ ... t=&gk=bank <<<<<<-------------Bramka MIKIEGO
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dla mnie ta pogoda ma też swoje dobre strony - do niedawna wolałam pełny stadion, ale po ostatnim meczu u siebie wolę, żeby niektóre osoby jednak zostały w domach - po prostu bluzg, przekleństw i obrażania własnych zawodników nie da się słuchać, że już o oglądniu meczu nie wspomnę. Dziś było nas na jedynce niewielu, ale za to byli to prawdziwi kibice. Okazuje się, że nawet na jedynce można poprowadzić doping ;-)
Zachowanie 7 po meczu - widzę, że nie tylko mnie zaskoczyło. Ja zawsze jestem na stadionie tak długo aż ostatni zawodnik zniknie w szatni. Uwielbiam patrzeć na radość, podziękowania i zabawę kibiców z piłkarzami po meczu (choć siedzę w odległym sektorze). Zreszta zawsze tak robiłam, nawet jak Ruch przegrywał mecze i plątał się w ogonie tabeli też byłam do końca, choć jedyne na co mogłam wtedy patrzeć, to spuszczone głowy zawodników siedzących na murwie i puste sektory. Byłam pewna, że i tym razem najpierw będą śpiewy i zabawa na 7, potem 10, tym bardziej, że to pożegnanie z piłką na własnym stadionie - wiedziałam, że na 1 dziś nie dojdą, bo szybko zrobiła się puściutka. Tymczasem 7 odwraca się plecami i gremialnie wychodzi :shock: - poczułam się jakbym dostała w twarz, ostatni mecz u siebie, zwycięstwo, dobra gra, dobry doping cały mecz no i w efekcie pozycja lidera, a tu wszyscy wychodzą, zawodnicy nie mają do kogo podejść. Na szczęście 10 została na posterunku - BRAWO
co prawda widok już nie taki ale mogłam choć częściowo nacieszyć oczy. Ciekawe czy ktoś z młyna zdradzi o co tu chodzi, bo jeśli o to co ktoś napisał o Mikim to to jakaś paranoja
Wróciłam skostniała mimo 3 swetrów i zimowej kurtki ale szczęśliwa i już nie wiem jak ja wytrzymam do wiosny. Mam nadzieję, że wtedy już chociaż na jeden mecz wybierzemy się w pełnym składzie - może z babcią na dokładkę, żeby w razie czego wyszła z małą wcześniej.
A jeśli chodzi o flagę - to ja jestem apolityczna i nwet nie wiedziałam z jakiej Kopel jest partii - dlatego mnie się podobało, bo dla mnie to nie była żadna reklama a apel o budowę nowego stadionu, naszej wspólnej sprawy - tylko trudno się nie zgodzić z Lutzem - może być nowy duży, piękny stadion a jak przyjdą gorsze mecze czy zła pogoda to pusty, chyba jeszcze daleko nam do regularnej wysokiej frekwencji tak samo jak do regularnych zwycięstw i super gry w każdym spotkaniu.
PozdRawiam i do wiosny.
Zachowanie 7 po meczu - widzę, że nie tylko mnie zaskoczyło. Ja zawsze jestem na stadionie tak długo aż ostatni zawodnik zniknie w szatni. Uwielbiam patrzeć na radość, podziękowania i zabawę kibiców z piłkarzami po meczu (choć siedzę w odległym sektorze). Zreszta zawsze tak robiłam, nawet jak Ruch przegrywał mecze i plątał się w ogonie tabeli też byłam do końca, choć jedyne na co mogłam wtedy patrzeć, to spuszczone głowy zawodników siedzących na murwie i puste sektory. Byłam pewna, że i tym razem najpierw będą śpiewy i zabawa na 7, potem 10, tym bardziej, że to pożegnanie z piłką na własnym stadionie - wiedziałam, że na 1 dziś nie dojdą, bo szybko zrobiła się puściutka. Tymczasem 7 odwraca się plecami i gremialnie wychodzi :shock: - poczułam się jakbym dostała w twarz, ostatni mecz u siebie, zwycięstwo, dobra gra, dobry doping cały mecz no i w efekcie pozycja lidera, a tu wszyscy wychodzą, zawodnicy nie mają do kogo podejść. Na szczęście 10 została na posterunku - BRAWO

Wróciłam skostniała mimo 3 swetrów i zimowej kurtki ale szczęśliwa i już nie wiem jak ja wytrzymam do wiosny. Mam nadzieję, że wtedy już chociaż na jeden mecz wybierzemy się w pełnym składzie - może z babcią na dokładkę, żeby w razie czego wyszła z małą wcześniej.
A jeśli chodzi o flagę - to ja jestem apolityczna i nwet nie wiedziałam z jakiej Kopel jest partii - dlatego mnie się podobało, bo dla mnie to nie była żadna reklama a apel o budowę nowego stadionu, naszej wspólnej sprawy - tylko trudno się nie zgodzić z Lutzem - może być nowy duży, piękny stadion a jak przyjdą gorsze mecze czy zła pogoda to pusty, chyba jeszcze daleko nam do regularnej wysokiej frekwencji tak samo jak do regularnych zwycięstw i super gry w każdym spotkaniu.
PozdRawiam i do wiosny.
Ostatnio zmieniony 4 lis 2006, o 10:11 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- Rolik
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panewniki az strach pomysles co by bylo gdyby babcia miala wonsa ! durch ino z tym Pasnikiem !
dejcie sie na luz chop nie bronil, nie wiadomo jakby bronil a zas jadni na niego !
PS az strach pomyslec co by bylo jakby Sokol gral za niewidocznego w tym spzilu zwlaszcza w 2 polowie Pepka !
pogrom by byl pogrom 10:0 !!!
ehhhhhh szkoda godki
dejcie sie na luz chop nie bronil, nie wiadomo jakby bronil a zas jadni na niego !
PS az strach pomyslec co by bylo jakby Sokol gral za niewidocznego w tym spzilu zwlaszcza w 2 polowie Pepka !
pogrom by byl pogrom 10:0 !!!
ehhhhhh szkoda godki
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
35 pkt to o 5 pkt więcej niż mój plan minimum. Brawo za dorobek punktowy i przełamanie się po Janikowie.
Ponadto cieszy to że napewno ktoś z dwójki za plecami straci dziś punkty. Idealny byłby remis.
Mecz Zawiszy mnie mniej interesuje, bo z psychologicznego punktu widzenia lepsze byłoby zimowanie na drugim placu niż na pierwszym. Zawsze lepiej motywować zespół (zwłaszcza w długiej przerwie zimowej) jak jest jeszcze coś do zdobycia aniżeli tylko do bronienia. Oczywiście jak Zawicławek straci dziś punkty to nie będa się smucił, ale drugi plac zimowy jest moim zdaniem lepszą pozycją do wiosennego ataku.
Ponadto cieszy to że napewno ktoś z dwójki za plecami straci dziś punkty. Idealny byłby remis.
Mecz Zawiszy mnie mniej interesuje, bo z psychologicznego punktu widzenia lepsze byłoby zimowanie na drugim placu niż na pierwszym. Zawsze lepiej motywować zespół (zwłaszcza w długiej przerwie zimowej) jak jest jeszcze coś do zdobycia aniżeli tylko do bronienia. Oczywiście jak Zawicławek straci dziś punkty to nie będa się smucił, ale drugi plac zimowy jest moim zdaniem lepszą pozycją do wiosennego ataku.
Witom wszystkich Niebieskich!Moim zdaniem mecz boł super szkoda ino faktycznie że skuteczność spado ale jest 1:0 i to sie liczy że som 3 pkt.Momy lidera i może jak Zawisza sfali to go uczymiymy!Zmarzli my na meczu dość trocha ale <dla tych chwil wa/R\to żyć> Kupiłech sie na szpilu fajne wlepy i gorole z roboty zaś majom przesrane!Co do dopingu to było lepij niż na Stalówce ale jeszcze nie wszyscy na 10-nie nie paczą na to co śpiewo 7-ma i to jest złe!Jak oni zaczynajom pieśń jakoś śpiewać to sam łoroz ktoś coś ryknie i podłapujom to!Poto jest Młyn kibice z 10 żeby sterować chyba że na 10 tyż bydzie prowadzący!Bo jak kożdy bydzie śpiewać co popadnie to bydzie z tego wielko dupa i tyle!Niech kożdy na przyszłość zapamięto że śpiewomy to co jadom na Młynie chyba że jest cicho na 7-mie to jadymy z koksym!Momy takie fajne i bardzo dużo pieśni a śpiewomy durś to samo!Weście sie w garść wkońcy bo my to robiymy dla naszych piłkaży a co oni z murawy słyszon ino jedyn chaos!Rozczarowołech sie po meczu i to fest!Czamu tak szybko znikła cało 7-ma czymu nie czekali na zawodników tak nie mogymy robić więcyj dobrze że tak jak to boło śpiewane na koniec że <Tylko 10-na na Ruchu tylko 10-na> tyla odemnie na dzisioj! pozd/R\owiom Chopcow z bato/R\ego czyli wszystkich szwagrow hehehe no i cało rodzina Niebiesko!

P.S zapomniołech dodać że bardzo sie ciesza że nasz stadion odwiedzajom takie dostojne osoby jak te co były wymieniana ale jo myśla że jak by niy to że idom wybory to oni by nawet nie pomyśleli że Ruch istnieje ino dalij sie swoje kabzy nabijali tak jak to robiom wszyscy u władza w Polsce!Włażom nom do dupy bo bo szukajom głosow i tyla!Jo w odnich obietnice przestoł wieżyć już jakeś 10 lot i wom to samo radza!

P.S zapomniołech dodać że bardzo sie ciesza że nasz stadion odwiedzajom takie dostojne osoby jak te co były wymieniana ale jo myśla że jak by niy to że idom wybory to oni by nawet nie pomyśleli że Ruch istnieje ino dalij sie swoje kabzy nabijali tak jak to robiom wszyscy u władza w Polsce!Włażom nom do dupy bo bo szukajom głosow i tyla!Jo w odnich obietnice przestoł wieżyć już jakeś 10 lot i wom to samo radza!
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niebieska-napisalas wszystko co jo zech chciol,gra w 2 polowie dobro,Adamski super grajek,bydzie z niego porzytek.
Kibice Lechi ciynko,ale szacunek ze przez calo Polska sie jebali zeby zoboczyc porazka,niy wtorzy majom blizej a niy przyjechali.
Za to DZIESIONA pokozala klasa po szpilu.
[/b]KOCHOMY RUCH,KOCHOMY RUCH,KOCHOMY NASZ CHORZOWSKI KLUB :lol:
Kibice Lechi ciynko,ale szacunek ze przez calo Polska sie jebali zeby zoboczyc porazka,niy wtorzy majom blizej a niy przyjechali.
Za to DZIESIONA pokozala klasa po szpilu.
[/b]KOCHOMY RUCH,KOCHOMY RUCH,KOCHOMY NASZ CHORZOWSKI KLUB :lol:
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- bara2
- Kontakt:
ja nawiaze do postu Lutza w sprawie stadionu : masz racje , na chopski rozum kazdy tak by to wziol , ale przypomnij sobie co bylo na Koronie jak mieli jeszcze stary stadion ? ile w Kielcach wtedy chodzilo ludzi na mecze ? ile chodzi teraz i jak wzrosla tam liczba widzow ... teoretycznie masz racje po co budowac stadion jesli teraz bylo 3000 tys chopa ,ale jestem przekonany ze gdyby postawili nowy stadion to tak samo u nas zainteresowanie pilka by wzroslo...teoretycznie to glupota co tutaj napisalem ale praktycznie jestem przekonany o swojej prawdzie