RUCH CHORZÓW-Lechia Gdańsk 2006-11-03 (19:00)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
łopaty w łapa i na Cicho 

Dzisiejsze obfite opady śniegu spowodowały, że murawa naszego stadionu pokryła się grubą warstwą białego puchu. Kierownictwo klubu zwraca się z gorącą prośbą do kibiców o pomoc w przygotowaniu boiska na jutrzejszy mecz pomiędzy Ruchem Chorzów a Lechią Gdańsk. Wszystkich naszych wspaniałych kibiców chcących pomóc pracownikom klubu w odśnieżaniu zapraszamy dzisiaj o 15.00 z łopatami na Cichą w Chorzowie. Za każdą możliwą pomoc serdecznie z góry dziękujemy.
nigdy nie jest za późno
- Lutz
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
spoko moze u Lechii na forum nie brakuje 13letnich predatorow bez mutacji
` a co do szpilu to 1:0 biore w slepo , wystarczy spojrzec na pogode i na to ze o kontuzje bardzo latwo na takiej murawie ... panowie wszyscy na niebiesko , je***c setke przed meczem zeby konczyny nie poodpadaly z zimna i jedziemy z koksem :lol:

- Bytom20
- Kontakt:
Nie tylko na ich forum znlazłbyś takich specjalistów. Tutaj byś <b>NIEKTÓRYCH<\b> popytał jak to piechur nazwał "13letnich predatorow bez mutacji" to by mieli problem z wymienieniem 5 obecnych zawodników Ruchu nie wspomne już o pytaniu kto jest trenerem Ruchu albo o rok powstania. Oczywiście bez obrazy dla nikogo.Lutz pisze:Jo sie z reguły niy szwyndom po obcych forach ,ale dzisiej mie podkusiło i żech coś takiego wygrzeboł - niy wiym czy sie śmioć czy płakać :lol::lol:
:lol:
![]()
Cytat ze forum Lechii:
Jo sie domyśloł, że w Polsce idiotów niy brakuje , ale że je aż tak źle to żech niy przypuszczoł .Sluchajcie ten klub z ktorym gramy w piatek to (sprawdzalem to na necie)jesli lista nie klamie chodzi o tabele medalistow mistrzostw Polski jest na 1 miejscu a wiec tym samym jest najbardziej utytuowanym klubem w Polsce............zawsze myslalem ze LEGIA jest nr1.
Sluchajcie a wiec musimy sie tam pokazac z jak najlepszej strony...Wygramy
Edit : a tu jeszcze jedyn Polski znawca fussbalu , musioł borok sprowdzać :
Strach sie boć ................... :oops:jeszce raz sprawdzalem,to sie zgadza oni mieli 14 razy mistrza Polski 6 razy wiec mistrza i trzecich miejsc tez mase...wiec gramy nie z byle kim....Nie mozna ich lekcewazyc
[/quote]Dzisiejsze obfite opady śniegu spowodowały, że murawa naszego stadionu pokryła się grubą warstwą białego puchu. Kierownictwo klubu zwraca się z gorącą prośbą do kibiców o pomoc w przygotowaniu boiska na jutrzejszy mecz pomiędzy Ruchem Chorzów a Lechią Gdańsk. Wszystkich naszych wspaniałych kibiców chcących pomóc pracownikom klubu w odśnieżaniu zapraszamy dzisiaj o 15.00 z łopatami na Cichą w Chorzowie. Za każdą możliwą pomoc serdecznie z góry dziękujemy.
jutro zas mo sniegym sypac.zle to widza jakos :roll:
JA BEDE NA BANQ NA TYM MECZU....NIE MA INNEJ OPCJI ZEBY MNIE NIEBYLO....
JO JEST NA KAZDYM SZPILU...I MAM NADZIEJE ZE NAS NASI CHLOPCY W TYM MECZU NIEZAWIODA I POKAZA NA CO ICH STAC I ZE SIE NADAJA DO O.E. POZDROAWIA,M I DOZOBACZENIA NA MECZU!!
P.S
JAK MYSLICIE ...BEDZIE TEN MECZ JAK BEDZIE TAKJA POGODA JAK DZISIAJ...ZE PADA SNIEG I PIZ***DZI JAK W KIELECKIM...??
PISZCIE:p

P.S
JAK MYSLICIE ...BEDZIE TEN MECZ JAK BEDZIE TAKJA POGODA JAK DZISIAJ...ZE PADA SNIEG I PIZ***DZI JAK W KIELECKIM...??
PISZCIE:p
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Ryjkowi chodzilo wlasnie o to ze to Gieksiarz pisze :lol:darciu lechista pisze:Ryjek jak już coś cytujesz z naszego forym to przeczytaj dobrze kto to pisze(kibic GieKSy) a póżniej głoś plotki
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.