Skład w II lidze
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szczerze powiedziawszy ja za duzo poztywów nie widze jesli chodzi o kadre i o ruchy transferowe u nas.musza pilkarze zadbac o to by zapanowala rodzinna atmosfera w szatni by wszyscy ciagneli ten wozek w jedna strone.duzy wplyw na pewno bedzie miec tu osoba J.Wyrobka ktory umie stworzyc druzyne na boisku i poza nia.bo inaczej nie mamy szans na awans tym bardziej ze pilkarskimi umiejetnosciami nie przewyzszamy co niektórych drugoligowców
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z racji, że chodziłem na Hetman i znam poziom naszych II ligowców, to mogę powiedzieć, że patrząc tylko na atak, obronę i pozycję bramkarza właściwie możemy być spokojni o awans do ekstraklasy... Problem (i to bardzo poważny) jest z z pomocą... Transfer H. Jaromina do RUCHU to szok - ten zawodnik praktycznie nie mieścił się w składzie upadającego Hetmana Zamość, a ma być wzmocnieniem, czy też uzupełnieniem drużyny mającej aspiracje I ligowe? Kurde..... czegoś nie rozumiem.....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Hm to dobry pilkarz,błyskotliwy,b.dobry technicznie,szybki.Njalepszy zawodnik w rundzie wiosennej w Cidrach.Jak do was przejdzie bedziecie mieli zniego duzo pociechy.Pozdro"
Hmmm..... Ja go widziałem jak grał, a raczej pozorował grę wystepując jesienią w Hetmanie i wiosną w Radzionkowie w meczu z Hetmanem... - nie zmieniam zdania, że to wielka pomyłka, ale wolałbym się mylić.....
Hmmm..... Ja go widziałem jak grał, a raczej pozorował grę wystepując jesienią w Hetmanie i wiosną w Radzionkowie w meczu z Hetmanem... - nie zmieniam zdania, że to wielka pomyłka, ale wolałbym się mylić.....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
nom nie wiem czy mozemy byc spokojni ja tez widzialem juz nie raz druga lige i sadze ze bez wzmocnien (tez w obronie) bedzie trudno awansowac bo jak narazie cos cicho o transferach na cichejKonrad pisze:Z racji, że chodziłem na Hetman i znam poziom naszych II ligowców, to mogę powiedzieć, że patrząc tylko na atak, obronę i pozycję bramkarza właściwie możemy być spokojni o awans do ekstraklasy....
-
- Kontakt:
no i Gora raczej zostanie z nami:
z onetu:
Bliski przeprowadzki na ul. Reymonta zdawał się być Damian Gorawski z Ruchu Chorzów, który pochwalił się nawet na łamach prasy, że ma już dogadane warunki kontraktu z Wisłą. Problemem był brak porozumienia co do wysokości kwoty transferowej jaką Wisła miałaby zapłacić Ruchowi, bo piłkarz ma ciągle ważny kontrakt z chorzowskim klubem. „Niebiescy” podobno zażądali za Gorawskiego 0,5 mln euro.
„W prasie pojawiła się kwota wyższa niż ta, które zażyczył sobie Ruch, ale i tak z naszego punktu widzenia chorzowianie chcą za swojego piłkarza za dużo. Dlatego na dziś sprawa Gorawskiego upadła. Ale jego kontrakt z Ruchem kończy się w lutym przyszłego roku, więc może wówczas wrócimy do rozmów, tyle że już z samym piłkarzem” - powiedział wiceprezes Wisły SSA, Zdzisław Kapka.
z onetu:
Bliski przeprowadzki na ul. Reymonta zdawał się być Damian Gorawski z Ruchu Chorzów, który pochwalił się nawet na łamach prasy, że ma już dogadane warunki kontraktu z Wisłą. Problemem był brak porozumienia co do wysokości kwoty transferowej jaką Wisła miałaby zapłacić Ruchowi, bo piłkarz ma ciągle ważny kontrakt z chorzowskim klubem. „Niebiescy” podobno zażądali za Gorawskiego 0,5 mln euro.
„W prasie pojawiła się kwota wyższa niż ta, które zażyczył sobie Ruch, ale i tak z naszego punktu widzenia chorzowianie chcą za swojego piłkarza za dużo. Dlatego na dziś sprawa Gorawskiego upadła. Ale jego kontrakt z Ruchem kończy się w lutym przyszłego roku, więc może wówczas wrócimy do rozmów, tyle że już z samym piłkarzem” - powiedział wiceprezes Wisły SSA, Zdzisław Kapka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wydaje mi sie ze tu Ruch powinien isc na kompromis .nowego kontraktu Gorawski na pewno z Ruchem nie podpisze a wiec na zime odejdzie na pewno za darmo nie dostaniemy za niego zadnej kasy tak wiec lepiej teraz sprzedac go po nizszej cenie niz na wiosne nic za niego nie dostac.a jesli juz zostanie do zimy to i tak na 100% w gre sie nie bedzie angazowal gdyz bedzie sie obawial ostrej gry i ewentualnej kontuzji ktora moglaby zablokowac jego transfer do innego klubu.a atak i bez niego jest nasza w sumie najmocniesza formacja.trzeba sie teraz targowac ostro ale tak zeby go sprzedac
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
Piotr Włodarczyk, do niedawna napastnik Widzewa Łódź, przyznał, że czekał na podpisanie kontraktu przez Marcina Kuźbę z Olympiakosem Pireus - pisze "Super Express".
Teraz to już raczej Gora do Wisełki nie pójdzie :lol: .
A do Włodarczyka (mój dawny idol :arrow: gdy grał w Ruchu) będzie mu raczej bardzo trudno dostać sie do składu.
Teraz to już raczej Gora do Wisełki nie pójdzie :lol: .
A do Włodarczyka (mój dawny idol :arrow: gdy grał w Ruchu) będzie mu raczej bardzo trudno dostać sie do składu.
jako żem pierwszy raz na forum to witam wszystkich (kultura musi być
)
Nie chciałem się rejestrować żeby nie zaśmiecać Wam forum bo interesuje mnie tylko jedna sprawa. Ciekawy jestem jak sprawuje się na testach zawodnik Adam Maślorz. Ten chłopak trenował w KSG i przez jakieś dwa lata grał w rezerwach. Ostatni sezon wspomagał A-klasowy LKS Łąka (z Łąki pochodzi). Grał na pozycji środkowego pomocnika. Przy jego wydatnej pomocy Łąka awansowała do okręgówki. Wiem że A-klasowe rozgrywki nie stoją na wysokim poziomie, ale wierzcie mi ten chłopak przewyższał kulturą gry o dwie klasy pozostałych zawodników. Jego mocne strony to dobry przegląd pola i drybling. Gdyby został w Ruchu byłaby to sensacja. Mam prośbę aby ewentualnie opisać jak wiedzie się Adamowi podczas sparingów.
Życze Ruchowi szybkiego powrotu do 1 ligi i wielkich derbów z moim KSG

Nie chciałem się rejestrować żeby nie zaśmiecać Wam forum bo interesuje mnie tylko jedna sprawa. Ciekawy jestem jak sprawuje się na testach zawodnik Adam Maślorz. Ten chłopak trenował w KSG i przez jakieś dwa lata grał w rezerwach. Ostatni sezon wspomagał A-klasowy LKS Łąka (z Łąki pochodzi). Grał na pozycji środkowego pomocnika. Przy jego wydatnej pomocy Łąka awansowała do okręgówki. Wiem że A-klasowe rozgrywki nie stoją na wysokim poziomie, ale wierzcie mi ten chłopak przewyższał kulturą gry o dwie klasy pozostałych zawodników. Jego mocne strony to dobry przegląd pola i drybling. Gdyby został w Ruchu byłaby to sensacja. Mam prośbę aby ewentualnie opisać jak wiedzie się Adamowi podczas sparingów.
Życze Ruchowi szybkiego powrotu do 1 ligi i wielkich derbów z moim KSG

- radzion
- Kontakt:
radzion pisze:otoz odpowiadam na powyzsze pytanie:
wlasnie strzelil bramke dla ruchu w meczu z belchatowem (1-1):lol:
Nie mówiłem że dobry grajek !!! Jakieś szczegóły bym prosił. Będę wdzięczny jak jasna cholera

Życze Wam żeby był dla druzyny wzmocnieniem.
No to do Łąki już raczej nie wróci

Swoją drogą w Górniku nie dostał szansy

Heh, a jest jeszcze jego młodszy brat Andrzej, który też się nieźle zapowiada.
Ojcu koparka opadnie jak się dowie że Adam strzelił brameczkę (jeno to że poszedł do Ruchu trochę go boli

-
- Kontakt:
Chlopaki kto wie ale moze mamy rozwiazany problem srodkowego ofensywnego pomocnika jak ten Maslorz wali tory z Belchatowem , mam nadzieje ze nie jest kibicem KSG mimo ze tam trenowal chociaz to chyba malo prawdopodobne . A tak na marginesie to Gora juz na 100 % w Wisle , kto cztal dzisiejsza Wyborcza i wywiad z Basalajem ten wie .
Mam nadzieje ze po tym transferze znajdzie sie jakas kasa na Zganiacza z leglej bo chopak zwiazany ze Slaskiem a podobno niezle wymiata (info od gracza M ki Ruchu ). Wtedy jeszcze jakis prawy pomocnik i mozemy walczyc o upragniony awansik a kto wie czy jeszcze po drodze nie bedzie okazji zmierzyc sie w PP z Gornikiem lub Gieksa , zorganizowac takie pseudo derby i oczywiscie Wygrac . Cos czuje ze bedzie dobrze . Pozdro .
Mam nadzieje ze po tym transferze znajdzie sie jakas kasa na Zganiacza z leglej bo chopak zwiazany ze Slaskiem a podobno niezle wymiata (info od gracza M ki Ruchu ). Wtedy jeszcze jakis prawy pomocnik i mozemy walczyc o upragniony awansik a kto wie czy jeszcze po drodze nie bedzie okazji zmierzyc sie w PP z Gornikiem lub Gieksa , zorganizowac takie pseudo derby i oczywiscie Wygrac . Cos czuje ze bedzie dobrze . Pozdro .
-
- Kontakt:
Gorawskiego sprawy c.d.
Gorawski: Tylko Wisła
Napastnik Ruchu Chorzów, Damian Gorawski, uzgodnił już warunki pięcioletniego kontraktu z Wisłą Kraków. Teraz wszystko zależy od działaczy obu zespołów. Decyzja być może zapadnie już dzisiaj - czytamy w "Tempie".
"W środę byłem w Krakowie i zajmował się mną klubowy lekarz Wisły, Jerzy Zając. Przekazał mi, że jestem zdrowy, że nie ma większych zastrzeżeń. Nie jestem do końca okazem zdrowia, ale kto nim jest? Pojawiły się drobne usterki, ale po tylu latach gry to się zdarza. Najważniejsze, że specjaliści byli zadowoleni z wyników. Muszę jednak przyznać, że nigdy wcześniej nie przechodziłem takich dokładnych badań. To była dla mnie zupełna nowość" - powiedział Gorawski.
"Chciałbym się rozwijać pod względem sportowym, więc naturalne jest, że chciałbym grać w silniejszej drużynie. Jeśli mam opuścić Ruch, to w grę wchodzi tylko Wisła. Żaden inny klub" - dodał.
No , no jesli to prawda to po ostatnich wybrykach Mumin troche urosl w moich oczach.
Zreszta jesli Go sprzedamy bedziemy mieli kase , w ataku Srutwa - Kalasz z lawki moze Maslorz , Suker , Loch , zawsze w ataku moze grac Biza.Tu nie jest zle.
Gorawski: Tylko Wisła
Napastnik Ruchu Chorzów, Damian Gorawski, uzgodnił już warunki pięcioletniego kontraktu z Wisłą Kraków. Teraz wszystko zależy od działaczy obu zespołów. Decyzja być może zapadnie już dzisiaj - czytamy w "Tempie".
"W środę byłem w Krakowie i zajmował się mną klubowy lekarz Wisły, Jerzy Zając. Przekazał mi, że jestem zdrowy, że nie ma większych zastrzeżeń. Nie jestem do końca okazem zdrowia, ale kto nim jest? Pojawiły się drobne usterki, ale po tylu latach gry to się zdarza. Najważniejsze, że specjaliści byli zadowoleni z wyników. Muszę jednak przyznać, że nigdy wcześniej nie przechodziłem takich dokładnych badań. To była dla mnie zupełna nowość" - powiedział Gorawski.
"Chciałbym się rozwijać pod względem sportowym, więc naturalne jest, że chciałbym grać w silniejszej drużynie. Jeśli mam opuścić Ruch, to w grę wchodzi tylko Wisła. Żaden inny klub" - dodał.
No , no jesli to prawda to po ostatnich wybrykach Mumin troche urosl w moich oczach.
Zreszta jesli Go sprzedamy bedziemy mieli kase , w ataku Srutwa - Kalasz z lawki moze Maslorz , Suker , Loch , zawsze w ataku moze grac Biza.Tu nie jest zle.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)