RUCH CHORZÓW-Lechia Gdańsk 2006-11-03 (19:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
empisek

RUCH CHORZÓW-Lechia Gdańsk 2006-11-03 (19:00)

#1 Post autor: empisek » 30 paź 2006, o 09:06

Ostatni szpil na wlasnym stadionie tej jesieni zobowiazuje kozdego fanatyka niebieskich potrojnie.Pokozac ze jest sie z klubem na dobra i na zle i wspomorzenie glosnym dopingiem naszych grajkow do dobryj gry oraz godnie porzegnac ta wspanialo atmosfera na stadionie 2006 rok.Bo jak bydzie tyz dobro frekwencjo to pokoze radnym ze nalezy sie nom nowy stadion.PEŁNO MOBILIZACJO na tyn szpil bo robi sie gorko w tabeli a czym jest klub bez fanow ktorzy nie wspierajom go bo nasza wiara jest niezachwiano bo gro naszo druzyna ukochano bys wygrala ten mecz tyn wazny mecz :) :) .Do boju niebiescy do boju marsz marsz zwycienstwo czeko nos.Pozegnejmy godnie naszych grajkow tak by belo nos 10 tys tak aby zaprezentowac wielka sektorowke.ciułac kaske i na SZPIL MUSISZ TAM BYC jademy jademy Wielka Wielka Wielka NiebieskoRRRRRRRRRRRRR

darciu lechista

#2 Post autor: darciu lechista » 30 paź 2006, o 10:29

Jestem pierwszy raz na Waszym forum w zwiąsku z meczem mojej Lechii.Mecz piłkarsko zapowiada się na dobre widowisko,i troche ludzi wybiera się z Gdańska.

szwajcu

#3 Post autor: szwajcu » 30 paź 2006, o 10:35

Bez dwóch zdań - na tym meczu trzeba być :!: :!:
Dla mnie od strony piłkarskiej ten mecz będzie jeszcze ciekawszy ze względu na ostani wypadek w Janikowie. No bo wiecie, jak nasz Ruch tak wygrywał mecz za meczem, to już te kolejne zwycięstwa były po prostu formalnością dla kibiców :wink: a teraz to już nie jest takie pewne…

19 BULI 20

#4 Post autor: 19 BULI 20 » 30 paź 2006, o 10:39

Ostatni mecz u nas !!!!!!!!! powinnismy teraz pokazac ze mimo kleski w Janikowie kibice sie nieodwrocili od pilkarzy i wedlug mnie teraz powinna byc jeszce wieksza mobilizacja jak za Hydrotwor !!!!!!!! musimy pokazac ze haslo jestesmy na dobre i na zle nie jest spiewane od tak sobie !!!!!!!! w tym meczu grajki musza byc wyjatkowo niesieni Niebieskim dopingiem Bo to my Kibice jestesmy tym najwiekszym Niebieskim filarem naszego ukochanego RUCHU !!!!!!!!!!!

BluR
Kontakt:

#5 Post autor: BluR » 30 paź 2006, o 11:47

Na szpilu trzeba być obowiązkowo. Aha - też wolę jak grają w nowych koszulkach, nie to żebym był przesądny ...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Goscioo » 30 paź 2006, o 12:42

robic plakaty im wczesniej tym lepiej i kazdy obowiozkowo drukuje po kilka i rozwiesza !!!!
wykorzystac haslo ze to ostatni szpil na Cichej w tej rundzie
mobilizacja Panowie i Panie :wink: !

Panewniki
Kontakt:

#7 Post autor: Panewniki » 30 paź 2006, o 15:38

WSZYSCY NA RUCH :!: :!: :!: Zoboczymy wiela jest PRAWIDZIWYCH kibicow i sie nie odwroca po porazce....
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Zakol
Kontakt:

#8 Post autor: Zakol » 30 paź 2006, o 15:40

O czym wy godocie prawdziwi kibice byli wtedy jak sie serio nie układało a nie teroz po 1(słownie jednym) słabym meczu(swoja droga mała kompromitacja)...
Ruda1 K.S. RUCH

malyZarzecze

#9 Post autor: malyZarzecze » 30 paź 2006, o 15:41

plakat jest na mojej stronie (sam roiblem zwykły plkat żeby tylko był :) !! www.mikolowultraruch.yoyo.pl w dizale plakatowanie miasta

Lukas89
Kontakt:

#10 Post autor: Lukas89 » 30 paź 2006, o 15:46

Po meczu z Unią...czarno widze ten mecz..chciałbym żeby nasi piłkarze pokazali że ten mecz był jedynie jedną dziurą w drodze do OE...Jeśli wciąż myślimy o awansie musimy zapomnieć szybko o tym meczu wziąść sie w garść i pokazać że wciąż jesteśmy drużyną z którą trzeba sie liczyć i którą trzeba brać pod uwage w kwesti awansu do OE..

Myśle że jakiekolwiek zwycięstwo wystarczy w tym meczu..nawet skromne 1-0...i tego życze sobie Wam i piłkaRzom :)
Obrazek

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#11 Post autor: L_M » 30 paź 2006, o 15:49

Zakol pisze:O czym wy godocie prawdziwi kibice byli wtedy jak sie serio nie układało a nie teroz po 1(słownie jednym) słabym meczu(swoja droga mała kompromitacja)...
blebleble i na amice jak bylo 900 ludzi :wink:
po co w kazdym temacie udowadniac taka gadanina ze sie jest lepszym od tych ktorzy nie byli (ja bylem, zeby nie bylo ze mi glupio hehe ) minelo sporo czasu a prawdziwym kibicem ma szanse zostac kazdy.
tak czy inaczej WSZYSCY NA MECZ Z LECHIA!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: spyru » 30 paź 2006, o 16:40

Empisek a kto powiedział że bedzie sektorówka?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

cototorca?

#13 Post autor: cototorca? » 30 paź 2006, o 17:17

bez Sokoła bydzie fest ciezko :/ ... przez niego przelazi jakies 3/4 akcji... jo ino wierza ze Miki ciulnie 2 bramy i bydzie dobrze ;) zeby ino pilkarze sie podniesli po tej porazce .....

blue_boy
Kontakt:

Re: Ruch CHORZÓW-Lechia Gdańsk 2006-11-03 (19:00)

#14 Post autor: blue_boy » 30 paź 2006, o 18:03

empisek pisze:Pozegnejmy godnie naszych grajkow tak by belo nos 10 tys tak aby zaprezentowac wielka sektorowke.ciułac kaske i na SZPIL MUSISZ TAM BYC jademy jademy Wielka Wielka Wielka NiebieskoRRRRRRRRRRRRR
PODPISUJE SIE POD TYM!!! Pokażmy, że jesteśmy z RUCHEM wtedy kiedy jest dobrze i wtedy kiedy jest gorzej

empisek

#15 Post autor: empisek » 30 paź 2006, o 18:08

spyru pisze:Empisek a kto powiedział że bedzie sektorówka?
jo by chcioł ale to juz zalezy od fRekwencji i od nucleo'03 bo wim ze juz ni chcom robic na jesieni zadnej oprawy :cry:.Ale jak by wyciungli ta wielko sektorowka beło by fajnie choc wim wiela to spRawio kopotu.PozdRawiom.

ODPOWIEDZ