UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
lojo
Kontakt:

#286 Post autor: lojo » 29 paź 2006, o 14:46

No ale w tabeli robi sie ciasno sosnowiec wygrywo 0:1 jak narazie ciekawo walka sie zapowiado
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

rem34

#287 Post autor: rem34 » 29 paź 2006, o 15:18

oby tych punktow nie brakowalo w czerwcu.
panowie jeszcze dwa mecze jak skonczymy na 5 miejscu to nie bydzie zle.
niestety to ze zawisza przegrywo to nom nic nie dowo bo dol
cisnie i to strasznie a oni sa w gazie
juz kiedys pisolech ze gromy w praktycznie 12 zawodnikow
a wisona momy fest ciezko:
wyjazd
ślask
hydrostwory
jaga
lechia
po wielu upokorzeniach myslolech ze juz nic nos takego nie
spotko mlawa,sciekowianki,finisparkiety i inne dziwne druzyny.
a teraz taki wp***dol.
PILKARZE WSTYD

Iyen

#288 Post autor: Iyen » 29 paź 2006, o 15:35

Wiadomo że lepij przegrać jedyn szpil 4:0 niż cztery szpile po 1:0!Nic wielkiego sie niy stało bo somy dalij na szpicy!Fakt jest taki że tako drużyna jak naszo z pewnym awansym do OE niemoże sie pozwolić więcyj na takie wpadki!Teraz trzeba sie nastawić na Lechia i im dobrze wloć i w końcu zmienić lidera bo on sie tam za długo już panoszy!Do boju Niebiescy...
pozd/R\o dla wszystkich Niebieskich!!!

Obrazek

system69
Kontakt:

#289 Post autor: system69 » 29 paź 2006, o 15:43

Nie ma co plakac naprawde, Ruch jest na II miejscu a coniektorzy z Was pisza tak jagby Ruch spadl na ostatnia pozycje i juz szans na OE nie mial... Na Lechie pelna mobilizacja i bedzie Gites

Buger

#290 Post autor: Buger » 29 paź 2006, o 15:53

a jo jest ciekaw jako byla atmosfera w busie jak chopcy wracali ze szpila z mysla ze spieprzyli mecz 4:0 z jakims tam janikowym i ze kibice przejechali pol Polski zeby łoglondac porazka niebieskich w zlym stylu...:/

NEMEK-MANHATTAN

#291 Post autor: NEMEK-MANHATTAN » 29 paź 2006, o 16:13

atmosfera w busie była tako jakby my przynajmniej mistrzostwo zdobyli,niezła zabawa była :D

ruby z kaliny

#292 Post autor: ruby z kaliny » 29 paź 2006, o 16:18

ostrzezenie mi dali a zy mie taki gryfny karlus:D

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#293 Post autor: NIEBIESKI_ » 29 paź 2006, o 16:22

NEMEK-MANHATTAN pisze:atmosfera w busie była tako jakby my przynajmniej mistrzostwo zdobyli,niezła zabawa była :D
Nemek Kosta ministranci :D "Barka..."

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#294 Post autor: Mirek » 29 paź 2006, o 17:20

NIEBIESKI_ pisze:
NEMEK-MANHATTAN pisze:atmosfera w busie była tako jakby my przynajmniej mistrzostwo zdobyli,niezła zabawa była :D
Nemek Kosta ministranci :D "Barka..."
Jemu chodziło o bus z piłkarzami :P

wodorost

#295 Post autor: wodorost » 29 paź 2006, o 17:50

Fanem Bonka nigdy nie byłem i chyba nigdy nie będę. Ot piłkarzyk bez polotu. Co do Paśnika to chyba mo żaba w kabzi. Co gra - to dupa. A tak na powaznie to coś mie się widzi, że za kryzys jest niestety odpowiedzialny sztab szkoleniowy. Bo Wleciał robi dokładnie to co w poprzedniej rundzie - gra zawężonym składem (15, 16 zawodników) cały sezon, no i kryzys musi przyjść. A przecież kadra liczy ponad 20 zawodników. I nie mówię tu o wejściu na 2 lub 10 ostatnich minut, tylko o wymianie np. Grzyba albo Mikiego na 1 mecz , a może i na dwa. Wtedy zawodnik rezerwowy może mówić o prawdziwej szansie. Pytanie jest proste - dlaczego nie daje odpocząć (wymiennie) naszym liderom i wprowadzać zaplecze. Ja wiem - będą protesty że grają najlepsi i takie tam pierdolety. Ale coś jest na rzeczy. Bo zadyszkę widać od 4 meczy.

Elmer
Kontakt:

#296 Post autor: Elmer » 29 paź 2006, o 18:20

A był w tej rundzie w 1 lub 2 lidze jakiś klub, który grałby na wysokich obrotach przez całą rundę?
Odpowiedź jest prosta: NIE, bo tak po prostu nie idzie, a mecze takie jak Ruchowi w Janikowie będą się przytrafiać każdemu zespołowi.
Należy z tego wyciągnąć wnioski. Jak z Lechią zagrają źle to znaczy, że kryzys jest. jednak ja i tak jestem pełen podziwu, że drużyna od kwietnia nie miała większych wpadek.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#297 Post autor: Adi-Żory » 29 paź 2006, o 18:27

Hej.
Wyjazd moge zaliczyc do udanych,szkoda wyniku. :/
Bedzie lepiej,ale jesli tak dalej bydą grac to obawiom sie kompromitacji na Wisle. :/
PozdRawiam.

Ps.Apropo Wszystkiego Najlepszego Kosta. ;)
Ostatnio zmieniony 29 paź 2006, o 20:30 przez Adi-Żory, łącznie zmieniany 1 raz.

Ryjek
Kontakt:

#298 Post autor: Ryjek » 29 paź 2006, o 18:28

wodorost pisze:Fanem Bonka nigdy nie byłem i chyba nigdy nie będę. Ot piłkarzyk bez polotu. Co do Paśnika to chyba mo żaba w kabzi. Co gra - to dupa. A tak na powaznie to coś mie się widzi, że za kryzys jest niestety odpowiedzialny sztab szkoleniowy. Bo Wleciał robi dokładnie to co w poprzedniej rundzie - gra zawężonym składem (15, 16 zawodników) cały sezon, no i kryzys musi przyjść. A przecież kadra liczy ponad 20 zawodników. I nie mówię tu o wejściu na 2 lub 10 ostatnich minut, tylko o wymianie np. Grzyba albo Mikiego na 1 mecz , a może i na dwa. Wtedy zawodnik rezerwowy może mówić o prawdziwej szansie. Pytanie jest proste - dlaczego nie daje odpocząć (wymiennie) naszym liderom i wprowadzać zaplecze. Ja wiem - będą protesty że grają najlepsi i takie tam pierdolety. Ale coś jest na rzeczy. Bo zadyszkę widać od 4 meczy.
beda protesty i taki sam dylemat Wleciał i wybrał dobrze bo mamy 2 miejsce w tabeli
:!: ku*** szpec sie znalaz :twisted:

wodorost

#299 Post autor: wodorost » 29 paź 2006, o 19:13

beda protesty i taki sam dylemat Wleciał i wybrał dobrze bo mamy 2 miejsce w tabeli
Exclamation ku*** szpec sie znalaz Twisted Evil
Kur..... znalazł się szpec od szpeców.

Czytaj całość a nie tylko fragment, po którym stawiasz pięści. Tak mnie jak i przypuszcam tobie zależy na awansie Ruchu. Więc próbuję analizować przyczyny kryzysu, bo nie oszukujmy się zadyszka jest. I nie wieszam psów na Wleciałowskim, bo jak prześledzisz moje posty, to od początku byłem za Wleciałem. I nie wpieniaj się i nie napinaj na tych kibiców, którzy mają chyba prawo do własnej oceny. Chyba o to chodzi na FORUM. Chyba że się mylę. Ale wydaje mi się, że to właśnie tacy jak ty za dwa przegrane mecze będą się domagać zmiany trenera. Ja nie, bo widzę ile dobrej roboty zrobił właśnie Wleciał. Pamiętaj jednak za co go wywalili z Zabrza. Było drugie miejsce w OE po rundzie jesiennej a potem ... Górnik złapoł pana. I pomijając względy finansowe Żaboli myślę, że coś nie zagrało pod względem szkoleniowym. Mam nadzieję, że Wleciał wyciągnie wnioski z przeszłości i z obecnej sytuacji. Podkreślam, - TO MOJE PRYWATNE ZDANIE.

slavo
Kontakt:

#300 Post autor: slavo » 29 paź 2006, o 19:26

Tak przy okazji mam pytanie. Pulkowski był w ogóle w 18 meczowej ?

ODPOWIEDZ