UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
tym bardzi teraz trzeba isc na Lechia i dopnigiem "wymusic" na Ruchu lepszo gra...trudno jest ta koncowka i niy mogymy sobie pozwolic na strata nastympnych punktow...
kurde jakby czlowiek znol wnyiki zawisze jagielloni i Ruchu to mogl fajno kaska wygarac
aha i to tak jest jak sie w trakcie sezonu godo o wzmocnieniach i zwolnianiu slabych ogniw...
kurde jakby czlowiek znol wnyiki zawisze jagielloni i Ruchu to mogl fajno kaska wygarac
aha i to tak jest jak sie w trakcie sezonu godo o wzmocnieniach i zwolnianiu slabych ogniw...
-
- Kontakt:
Fotograficzny zapis spotkania Unia Janikowo - Ruch Chorzów
możecie zobaczyć również na stronie
http://www.foto-janikowo.strefa.pl
możecie zobaczyć również na stronie
http://www.foto-janikowo.strefa.pl
-
- Kontakt:
Ponoc chopa poznowo sie po tym jak konczy a niy jak zaczyno,naszym wspolnym koncem jest awans do OE w przyszlym roku.
Jeszcze niy roz przegromy ino bolom rozmiary porazki i to ku*** z koncem tabeli.
A wszystkim krytykantom godom ch** wom w oko.
LUKAS89 WSZYSTKIEGO NOJLEPSZEGO Z OKAZJI DZISIEJSZYCH URODZIN,PRZEDEWSZYSTKIM AWANSU TWOJEJ I NASZYJ KOCHANYJ DRUZYNY
Admin: Ostrzezenie
Jeszcze niy roz przegromy ino bolom rozmiary porazki i to ku*** z koncem tabeli.
A wszystkim krytykantom godom ch** wom w oko.
LUKAS89 WSZYSTKIEGO NOJLEPSZEGO Z OKAZJI DZISIEJSZYCH URODZIN,PRZEDEWSZYSTKIM AWANSU TWOJEJ I NASZYJ KOCHANYJ DRUZYNY
Admin: Ostrzezenie
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Tak obiektywnie to nasz ostatni dobry mecz to paradoksalnie ten przegrany z Jagiellonia ...
Niestety nasza forma jest coraz slabsza pod koniec tej rundy
Realnie to 4 pkt w tej rundzie jeszcze to bedzie bdb wynik ale wiadomo zawsze wierzymy w komplet
Najwazniejsze zeby w piatek bylo nas jak najwiecej a doping niosl sie po calej okolicy
Niestety nasza forma jest coraz slabsza pod koniec tej rundy
Realnie to 4 pkt w tej rundzie jeszcze to bedzie bdb wynik ale wiadomo zawsze wierzymy w komplet
Najwazniejsze zeby w piatek bylo nas jak najwiecej a doping niosl sie po calej okolicy
-
- Kontakt:
0:4 to hanbiaca porazka, cokolwiek by to nie bylo (slabszy dzien, przekupstwo itd). Zawodnikowm po premii !
"zaś zawodnicy Ruchu mówili, że ten mecz im się kompletnie nie ułożył" - co??? Trzeba STRZELAC bramki szanowni grajkowie, a nie pieprzyc o nieulozonym meczu!
Nie wiem co sie dzieje, ale chcialbym, zeby to byla ostatnia TAKA porazka.....
Jedynym optymizmem jest nasza pozycja (w dalszym ciagu) w tabel. Ale zas musze gdybac: 3 pkt. z Jaga, teraz min. 1 pkt = 4 pkt i mielibysmy SPOKOJNEGO LIDERA. Obysmy tych punktow nie szukali za pol roku.
Ciekawi mnie frekwenacja z Lechia:tragiczy wystep w janikowie+fatalna prognoza pogody na piatek=nieciekawie....
Ja bede, a Wy ?

"zaś zawodnicy Ruchu mówili, że ten mecz im się kompletnie nie ułożył" - co??? Trzeba STRZELAC bramki szanowni grajkowie, a nie pieprzyc o nieulozonym meczu!
Nie wiem co sie dzieje, ale chcialbym, zeby to byla ostatnia TAKA porazka.....
Jedynym optymizmem jest nasza pozycja (w dalszym ciagu) w tabel. Ale zas musze gdybac: 3 pkt. z Jaga, teraz min. 1 pkt = 4 pkt i mielibysmy SPOKOJNEGO LIDERA. Obysmy tych punktow nie szukali za pol roku.
Ciekawi mnie frekwenacja z Lechia:tragiczy wystep w janikowie+fatalna prognoza pogody na piatek=nieciekawie....

- wolfik
- Kontakt:
ale ganba :oops: 6:2 6:0 z Jaworznem 4:1 z Drwęca porazka u siebie z Mlawa, myslalem ze te czasy juz minely a teraz to. Mam nadzieje ze Klimek zrobi wjazd do szatni i wstrzasnie ta druzyna bo zostaly nam jeszcze 2 ciezkie mecze
Pewnie przez Bonka stracilismy 4 bramki :shock:
Pewnie przez Bonka stracilismy 4 bramki :shock:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- radzion
- Kontakt:
to jest to o czym jo pisol!Patton pisze:Na wiosne tez plakalismy, ze mogl byc awans, ale stracilismy pare punktow w meczach ze slabymi druzynami. Ten mecz nam sie jeszcze dlugo bedzie odbijal czkawka. Jestem kibicem Ruchu i wymagam wiecej niz inni. Potrafie zrozumiec porazke, ale taka jak z Jagiellonia. Ale nigdy nie dotrze do mnie, jak mozna przegrac 4-0 z jakas Unia!! To jest WSTYD, kompromitacja!! Nie piszcie mi tutaj, ze jest sie z druzynba na dobre i na zle!! bo tego zle juz za duzo widzialem i przezylem. Chcemy awansowac, chcemy miec druzyne klasowa? Jakies tam puchary podobno maja wchodzic w gre? To zacznijmy grac na poziomie! I moze sie zdarzyc jedna wpadka, moze jakis remis, ale nie tak wysoka porazka. Ruch ma zawsze walczyc o najwyzsze cele.
slavo - no przestan! Jak mozesz tak pisac? Znalazles sobie kolejnego kozla ofiarnego?
przegrac mozna, nawet z Janikowem, to jest tylko sport i tu porazki sa w kalkulowane!nie zawsze da sie wygrywac! nawet najlepsze i najwieksze kluby na swiecie przegrywaja spotkania z outsiderami!tak bylo jest i bedzie!
tak wiec tu nie chodzi o sama porazke z Janikowem, a raczje styl przegranej, nie wiem jak grali nie bylo mier tam ale ch**, wynik mowi sam za siebie, za pora dni nikt nie bedzie pamietal tego jak grali tylko w pamieci utwki wynik! klub z takimi tradycjami i aspiracjami poprostu nie mzoe przegrywac w taki sposob!
jo nie mom pretensji skuli tego zer przegrali!ale mom skuli wyniku!rozumia ze jak nie idzie to nie idzie, jak sie traci juz 3 brama to sie mo to wrzici i najczescierj sie to konczy nastepnymi!
dlatego mysle ze pare slow wyjasneinia by sie nam kibicom przydalo! tylko kto bedzie na tyle wporzadku aby przysjc do nas powedziec jaki byl powod takiej gry i takiego wyniku!
no nic, zostal nam jeszcze 3 spotkqania na jesien, z 3 silnymi zespolami (Wisla ktora jest na fali, Lechia ktora popka do czolowki i rowniez jest w dobrej formie i Podbeskidzie ktore z meczu na mecz gra coraz lepiej! co bedzie zobaczymy!w kazdym badz razie mam nadzieje ze sprawdza sie slowa Maciara!
-
- Kontakt: