UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#211 Post autor: Lutz » 28 paź 2006, o 20:34

Tja.......co tu dużo pedzieć - dupne rozczarowanie i tela :(

Przegrali my bitwa , ale wojna trwo dali. Pisołech już sam kiedyś że przegromy jeszcze niy jedyn i niy dwa szpile , taki je fussbal ( tyn uczciwy ) - przgrajom tysh kujawiak , sosnofiec Jagiellonia i inni . Niy ma co robić tragedii. Martwi tylko rozmiar w jakim my wtopili i z kim . Takie wpadki z takimi Uniami, drużynie o ambicjach 1 -ligowych niy powinny sie zdażać , taki je niestety fakt. Mom nadzieja , że to tylko mało zadyszka, kryzys kery kożdo drużyna kiedyś przyżyje i że od nastympnego szpilu bydzie już tak jak na poczontku sezonu .
Jedno je tysh pewne - jak już sam wtoś naszkryfloł : niy ma wyników , niy ma pikników - coś czuja że na Lechii powrócymy do standardu 3000 jak dobrze powieje.

gregor/os

#212 Post autor: gregor/os » 28 paź 2006, o 20:41

Ruch juz ni roz przegrywol szpiel z jakimis ciulami z wiochow kere trudno na mapie snolysc ale 4:0 boli jak pieron licolch na rymis przinajmni a tu takie szmary chciolbych coby z Lechiom bol srogi doping bez zodnych gupkowatych aluzji i przispiewek jedna rzec mie ale fest zastanowio cy aby wywiad Klimka do DZ nie oslabiol morale manschafty? wierza colki cos ze wlesymy nazot tam kaj Nosz platz tym bardzi ze colko szpila tabeli zagrala pod Nos tela ze z Lechiom muszymy wygrac bo na Podbeskidziu bydzie cinzy niz w nostympny piontek u Nos Ruch Nos rozpiesciol tymi wygranymi i rymisami lod swinta zobocymy w piontek wiela momy prawdziwych kibicow a wiela je takich co po jedny srogi porazce nogle ni bydom umieli wolnego zalatwic abo ni pondzie ni isc na geburstag do tante Erny?

Admin: ostrzezenie

empisek

#213 Post autor: empisek » 28 paź 2006, o 20:42

a jo wom godol ze nasi grajki dostali zadyszki i to belo widacz ze stalom jak w drugij polowie cofnyli sie przy stanie 1:0 do nos.Po prostu czujom juz sezon w nogach a jyszcze jyst puchar i dwa szpile w lidze :? :? :? Mozemy sie tylko cieszyc z tego ze hydrozagadka i Jaga potraciely punkty!!!Jo sie nie dziwia zresztom Sokol dal z siebie wszystko i chwala mu za to ale chop mo 36 na karku.CZA WZMOCNIEN BO NI MA CO LICZYC ZE komus tam noga sie powinie!!!!I cufalem my se wleziemy do OE!!!Gupie punkty my stracili z jakims janikowo i no z JAGA u siebie.Nie mozna godac ze nie idzie sie sprezyc z takim przeciwnikiem ale my gramy o OE i kazdy przeciwnik czy maly czy srogi to jest maly kroczek w kierunku I ligi!!!Tera cza cos pomyslec co zrobic aby my sie doprowadzili do pozadku przed Szpilem z Lechia i nastepnym za 3 dzni z Wislom i 3 dni Podbeskidzie!!!!Cza cos zrobic moze jakos odnowa biologiczno wypad na 3-4 dni w beskidy.Bo koncowka tyz wazno jyst.Mozemy dzisiej zaspiewac mogliesmy miec lidera mogliesmy miec lidera niebiescy moglismy miec lidera!!!!!!
i wszescy kto wieRzy na szpil z Lechia tak by belo nas colkiem duzo ze bydzie mozna wyciagnac ta wielko sektorowka i porzegnac naszych grajkow w ostatnim szpilu na swoim sztadionie.Ostatni szpil w jesieni MUSISZ TAM BYC!!!!!!!Nasza wiaRa nie zachwiano bo gro naszo druzyna ukochano bys wygrala ten mecz ten wazny mecz!!!!!
Ostatnio zmieniony 28 paź 2006, o 20:51 przez empisek, łącznie zmieniany 2 razy.

Spali1920
Kontakt:

#214 Post autor: Spali1920 » 28 paź 2006, o 20:43

rem34 pisze:jedno jest pewne o OE MOGYMY ZAPOMNIEC.
ale w piatek i tak trzeba isc.
cos ty tu chopie naszkryflol jeden mecz my zdupili(3 w rundzie) i juz robic wielko chaja ze nie wlezemy do OE
jak nie wierzysz w noszych fusbalerow to nawet na szpile nie maosz po lazic i tyla w temacie
Juz to godalech dupni kibice sie znalezli wygrywomy jest wporzadku zdarzy sie wpadka to juz pieprzenie sie zaczyno o sprzedowaniu meczy zmianie trynera i innych ciulstwach
Jaki trener i jaki sklad przysporzyl nam tyle radosci od czasu spadku do 2ligi jak nie Wlecial i obecna paka z Sokołem i Grzybkiem na czele
UN'08

kadett

#215 Post autor: kadett » 28 paź 2006, o 20:47

dumni po zwyciestwie WIERNI PO PORAZCE.
dobrze ze jeden mecz do konca, przerwa pilkarze wypoczna, przepracuja solidnie okres przygotowawczy i najezdzamy dalej. damy rade porazka zawsze przyjsc musi, nie ma druzyny ktora by nie przegrywala, takie same porazki zdarzaja sie europejskim potegom. taki sport. na tym polega piekno futbolu choc dla nas porazka dobra nie jest ale mimo to. futbol to piekny sport, damy rade! ; )

Awatar użytkownika
Marc_MC
Kontakt:

#216 Post autor: Marc_MC » 28 paź 2006, o 20:50

Nic sie niy stało.
Trocha gańba 0-4 ale h..
Tera jes ważne, żeby chopy sie pozbjyrali i wygrali ze Danzigiem.
O Bielitz sie nie martwia. 3 punkty sicher.
Ruch Chorzów - Legende ohne Ende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pjyrszo zajta Ruchu 1998-2004:
http://www.Ruch-Chorzow.soccer.com.pl, http://www.Ruch-Chorzow.de

Pjyrszy roz na Ruchu: 09.03.1978 (Ruch - ŁKS 2:2)

ObrazekObrazek

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#217 Post autor: HKSADIK » 28 paź 2006, o 21:05

nie ma co niektórzy powinni sobie odpocząć od forum tak do środy,czwartku...
z drużyną sie jest i na dobre i na złe---dziś chłopcy mieli słabiutki dzień i dostaliśmy łomot od Janikowa...Ale jestem pewien,że ci piłkarze którzy grają u nas obecnie wezmą sie w garść i wygrają piątkowy mecz z Lechią!!Po tych meczach które widziałem moge stwierdzić jedno--piłkarze mają taki sam cel jak my czyli awans!!!
i nie ma co sie odwracać od zespołu...rozumiem krytyke za dzisiejszy mecz,za fatalny wynik...ale jak czytam że nie ma już szans na awans to mnie kur...(cenzura 8) ) bierze!!
NIESTRASZNY NAM PORAŻKI SMAK.....!!!!!! :twisted:

gregor
Kontakt:

#218 Post autor: gregor » 28 paź 2006, o 21:07

patryk1550 pisze:ALE WAM DALIŚMY 4:0 W DUPE TO UNIA POWINNA BYC NA 2 MIEJSCU A NIE JAKIS Ruch
POPROSTU GRALISMY LEPIEJ "I KTO TU JEST WIEŚNIAKIEM"
Bana mu za "jakiś RUCH" :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#219 Post autor: Mirek » 28 paź 2006, o 21:19

patryk1550 pisze:ALE WAM DALIŚMY 4:0 W DUPE TO UNIA POWINNA BYC NA 2 MIEJSCU A NIE JAKIS Ruch
POPROSTU GRALISMY LEPIEJ "I KTO TU JEST WIEŚNIAKIEM"
Ale jak narazie to RUCH jest na drugim miejscu i w najgorszym wypadku tak zostanie. A ty koleś martw się o siebie.
Jest mi ciężko po tej porażce, ale wierzę, że to tylko wpadka, wielka ale tylko wpadka!!!
Moja jedyna miłość to NIEBIESCY!!!

SODA

#220 Post autor: SODA » 28 paź 2006, o 21:24

dla mnie zenada przegrac z .. isc na awans ja tego nie przyjmuje,
ku*** idzie przegrac z Jaga,Wisla,Legia ...........ale nie z Janikowym

ps. do mie to ku*** kpina z kibicow jest ku*** Kpina

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#221 Post autor: grzej » 28 paź 2006, o 21:28

Sporo w nas emocji, to normalne. Dziś było słabo, jutro będzie lepiej. ZAPOMNIEĆ i do przodu, gramy dalej.

DuLoK

#222 Post autor: DuLoK » 28 paź 2006, o 21:32

Nie Wierza ! :( :( :(

szafalesiaka

#223 Post autor: szafalesiaka » 28 paź 2006, o 21:38

Zawsze przyjdzie gorszy mecz , każdej drużynie sie to zdarza , my dostaliśmy u siebie z Miedzia 0-1 i ch...j , żyjemy . Awans i tak będziecie mieli a na jamnikowie odegracie się na wiosne .Pozdro od hydro

Panewniki
Kontakt:

#224 Post autor: Panewniki » 28 paź 2006, o 21:42

SODA pisze:dla mnie zenada przegrac z .. isc na awans ja tego nie przyjmuje,

Kibice placa 60 zl za wyjazd na jakos wiocha....A loni dostaja 4:0 :shock: :shock: Szacunek do Tych co byli :!: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

SODA

#225 Post autor: SODA » 28 paź 2006, o 21:48

Lysy pisze:
SODA pisze:dla mnie zenada przegrac z .. isc na awans ja tego nie przyjmuje,

Soda my sie chyba urodzili kaj indzij i na inkszyj planecie, ale co z tymi wspomnieniami???? :cry: :cry: :cry:
ja Lysy gromy na tych samych falach ...pozdro

ps. chcialem dodac do moich slow zenada .........ze ku*** przegralismy 4....0

nie 1-0 ,nie po bledzie i 2-0 ku*** .......4-0 i to z nie faworytem .............do awansu

ODPOWIEDZ