UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
o fuck jestem w szoku, choc daleki jestem od az tak mocnej krytyki jak to tu niektorzy robia, co ma chodzenie po sklepach do meczu?? jak wygrywali to nie przeszkadzalo nic a teraz takich glupot sie czepiac, wiadomo to sa ludzie musza cos robic, a to ino sport i nie zawsze sie wygrywa, mimo wielkiego szoku i jeszcze wiekszego rozczarowania mam nadzieje ze to tylko wypadek i przy pracy i w 2 ostatnich meczach bedzie 6 pkt.
-
- Kontakt:
WIERNI PPO PORAZCE DUMNI PO ZWYCIESTWIE zdaza sie czasami slaby mecz nawet tym najleprzym to tak jak w meczu Polska-Portugalia Polska to janikowo a Portugalia to Ruch tylko ze wynik troche inny ale hu* porazka to porazka ponoc porazki pomagaja :roll: miejmy nadzieje ze to jest przemeczenie sezonem bo badz co badz to tylko ludzie
-
- Kontakt:
przyszedl kryzys i tyle, kiedys to musialo to nastpaic.( dobrze ze jeszcze 2 mecze tej rundy). Na meczu nie bylem nie widzialem, ale z tego co sie dowiedzialem to gra wolala o pomste do nieba, ale powiedzmy sobie szczerze ze juz wczesniej to nie byla ta gra co na poczatku rundy. Przeciez na Kmicie, ze Stala, Jaga to juz bylo widac ze sa tlyko przebyliski gry, a tak to zwykla kopanina. Kazdy klub ma gorsze lepsze chwile w soezonie byly te dobre przyszedl ten gorszy okres. pozdRawiam
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy....
Nadejdzie wiosna i lepsze czasy....
sprawiedliwosc ma oczy ...
-
- Kontakt:
Tera żabole sie z nos śmiejom przynajmni na Halymbie
:(:( już niechce mi sie iś do budy jak sie bydom śmioć i wciepyać na ruch a jo żodnych argumentuw obronnych
:(:( 4:0 czy tak gra drurzyna która chce wejść do OE
:(:(...

Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
Chopie mom nadzieja zes zartowoł bo jak to czytom to mie rozwalo sie wez te jaja i sie je na łebie rozczaś..może cykniesz wreszcie ze to sa ino ludzie i to ze Unia jest kaj jest nie swiadczy o tym ze momy sie załamywac i sie wiyszac ...nie takie druzyny przegrywały jeszcze z gorszymi rywalami...wiec nie robia z tego tragedii i wierza ze z lechią bydzie już gut...na bank trocha im psycha siadła ale mom nadzieja ze jakos sie to do wyprostowac...simonsays pisze:To juz koniec swiata. Klimek odejdzie, pilkarze tez, nawet wierni kibice odejda. Po tym meczu skonczyla sie 86 letnia historia Ruchu. Panowie, mom w chacie trocha zgnitych jajek. Zapraszom po nie do mnie i obrzucmy pilkarzy na powitanie. Tyle im sie nalezy od kibicow. A jak jakis zaprotestuje to mu skujemy ryja, ok ?
.....POZDRO.....
Ostatnio zmieniony 29 paź 2006, o 22:12 przez Mario_BATORY, łącznie zmieniany 2 razy.
5-0 z Koroną... i wszystko jasnelojo pisze:Tera żabole sie z nos śmiejom przynajmni na Halymbie:(:( już niechce mi sie iś do budy jak sie bydom śmioć i wciepyać na Ruch a jo żodnych argumentuw obronnych
:(:( 4:0 czy tak gra drurzyna która chce wejść do OE
:(:(...

-
Raul - zech napisol co mo wspolnego to sie nie pytej 2 razy bo nie mom ochoty odpowiadac i sie powtarzac co chwila. Juz kolejny roz ktos mo problemy czytania ze zrozumieniem... Jo wyciagnal swoje wnioski z tego szpilu i z tak wysokiej kleski z tak badziewna druzyna, no i doszdl do wniosku ze momy zespol nieprzygotowany mentalnie i psychicznie do I ligi a to czy ty sie z tym bydziesz zgadzol czy nie to mi to wisi...
-
- Kontakt:
Jak jechałem do domu to szwagier napisał mi SMSa, że przegraliśy 4:0. Pierwsze co mi przyszło do głowy to : "Kto stoł w torze ? "
Proszę kogoś kto był na mecz o obiektywną ocenę gry Jarka.
A co do wyniku : porażka nie pierwsza i nie ostatnia. Najważniejszy jest awans :flaga:
Proszę kogoś kto był na mecz o obiektywną ocenę gry Jarka.
A co do wyniku : porażka nie pierwsza i nie ostatnia. Najważniejszy jest awans :flaga:
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- cisiu
- Kontakt:
Mario_BATORY pisze:Chopie mom nadzieja zes zartowoł bo jak to czytom to mie ro***erdala...sie wez te jaja i sie je na łebie rozczaś..może cykniesz wreszcie ze to sa ino ludzie i to ze Unia jest kaj jest nie swiadczy o tym ze momy sie załamywac i sie wiyszac ...nie takie druzyny przegrywały jeszcze z gorszymi rywalami...wiec nie robia z tego tragedii i wierza ze z lechią bydzie już gut...na bank trocha im psycha siadła ale mom nadzieja ze jakos sie to do wyprostowac...simonsays pisze:To juz koniec swiata. Klimek odejdzie, pilkarze tez, nawet wierni kibice odejda. Po tym meczu skonczyla sie 86 letnia historia Ruchu. Panowie, mom w chacie trocha zgnitych jajek. Zapraszom po nie do mnie i obrzucmy pilkarzy na powitanie. Tyle im sie nalezy od kibicow. A jak jakis zaprotestuje to mu skujemy ryja, ok ?
.....POZDRO.....
te to była ironia...sarkazm... a co do wyniku trudno!!! Gromy dali!!!! DO BOJU NIYBIESCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt: