UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: heli » 28 paź 2006, o 16:40

no cóż o ile porażka sama to wydaje sie normalna rzecz, to już rozmiar niestety nie wystawia dobrego świadectwa z tego meczu,
nie wiem czy jest ten lekki kryz i zadyszka czy nie, ale rzeczywiście w sumie od Jagi widać, że dość sie meczą piłkarze, oby ten sezon nie był lustrzanym odbiciem ostatniego, po tam mieliśmy dośc słaby początek i wspaniałą końcówke, teraz wspaniały początek no i zobaczymy jaką końcówke, a jeszcze chcą jedną kolejke z wiosny przełożyć.
W sumie na szczęście nie straciliśmy nic do czołówki no jedynie Jaga ten punkcik odrobiła, no, ale nie są to wielkie straty, jeżeli to po prostu nie wyszedł ten mecz i kolejne zagramy już tak jak przystoi na drużyne walczącą o OE to bedzie bardzo dobrze no i w sumie oby tak było i nie odpadliśmy na sam koniec od czołówki, choć przeciwnicy z którymi gramy w końcówce do lekkich nie bedą należeć.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#167 Post autor: Bytom20 » 28 paź 2006, o 16:41

a ja się zapytam co poniektrych jesteście z Ruchem na dobre i na złe ???

Niektórzy myślieli że My będziemy z każdym wygrywać. Już było kiedyś napisane i teraz to się potwierdza w tej lidze nie ma lepszych i gorszych zespołów. Liga jest wyrównana trzeba walczyć z każdym przeciwnikiem na każdym terenie czy to jest Białystok, Bydgoscz czy Janikowo nie ma znaczenia.

Panowie zmobilizujmy się na ten ostatni mecz u siebie. Pokarzmy że jesteśmy z Ruchem na dobre i na złe.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: spyru » 28 paź 2006, o 16:56

Sam wynik szokuje. To z kim przegraliśmy - wkurza. Brak formy - smuci. Zostały dwa mecze do końca rundy. Trzeba zrobić wszystko żeby tą pozycje utrzymać. Będzie ciężko, ale myśle że damy rade.
A ktoś kto chce teraz wieszać psy na grajkach, czy na Wleciałowskim, niech sie w łeb pierd....nie.
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE :!:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

lazio
Kontakt:

#169 Post autor: lazio » 28 paź 2006, o 16:58

chyba Ruch ze mnom jest na dobre i zle- jo juz laza na Ruch beztuz 30 lot pisza z Batorego- powiem krotko
dostali my lanie nawet nie wiymy od kogo - od kelnerow- Jaga nom lotla, teroz Janikowo- dejcie sie pozor
momy za slabych fusbalerow , mom lzy we oczach.. i chc a ryknoc Ruch ruch HKS....

rem34

#170 Post autor: rem34 » 28 paź 2006, o 17:00

panowie RUCH z wszystkimi druzynami sie strasznie meczol
wyjatkiem ja my wygrali ze slaskiem.
to co chopcy dzisej zrobili to jest kleska.
mozna przegrac ok ale nie w takim stylu.
dzisej sie z nos smieje calo Polska, za jednym meczem tak jak
juz ktos napisol zj***li my sie wszystko.
mom nadzieja ze klimek wstrzasnie tym towrzystwem .

AdasLaziska
Kontakt:

#171 Post autor: AdasLaziska » 28 paź 2006, o 17:03

głupio godka sie tu czyto :?

NIE STRASZNY NAM PORAZKI SMAK ! NIEWAZNE Z KIM I W JAKIM STYLU Z RUCH-EM SIE JEST NA DOBRE I NA ZŁE !

czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie w swoim jest RUCH i na dobre i na złe
tyle w tym temacie
BYŁO NAS WIELU... ZOSTALI NAJWIERNIEJSI FANATYZMU NIE MA KONCA

http://www.niebiescy.pl/video.php?id=40

http://i14.tinypic.com/4d3jdib.jpg

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#172 Post autor: spyru » 28 paź 2006, o 17:04

juz ktos napisol zj***li my sie wszystko.
Niby co?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Spali1920
Kontakt:

#173 Post autor: Spali1920 » 28 paź 2006, o 17:05

bsnkamil pisze:Echhh, zajś zjeba naszych :roll: a chyba niy na tym to polego ! Dyć je to nasza 3 porażka dopiero w tyj rundzie ! Czyli chyba niy ma źle ! Do końc sezonu momy jeszcze 20 szpilów (o ile dobrze licza ) ! Ekstraklasa jeszcze bydzie nasza !
w lidze zostalo 19 meczow
UN'08

Kicombo
Kontakt:

#174 Post autor: Kicombo » 28 paź 2006, o 17:07

Po prostu WSTYD :/ :(

rem34

#175 Post autor: rem34 » 28 paź 2006, o 17:07

frekwencja nie ma wynikow nie ma piknikow
a co za tym idzie nowy stadion choc jo w niego
nie wierza. pozatym smiech calej Polski
i to mnie wk..... najbardziej.

Panewniki
Kontakt:

#176 Post autor: Panewniki » 28 paź 2006, o 17:29

Zalamany :( :( :( Jak 14-krotny Mistrz moze przegrac z jakas wiocha :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: KU****WAAAAAAAAAAAAAAAAA

Powiedzcie mi czemu Wlecial nie robil zodnych zmian oprocz kontuzjowanego Sokola :?: :!: :shock: Nie rozumia tego...
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

MaćkiFans
Kontakt:

#177 Post autor: MaćkiFans » 28 paź 2006, o 17:50

A jo powiem dumni po zwycięstwie,wierni po porażce Niebiescy nic się nie stało musiał kiedyś przyjść ten mecz mam nadzieję że pokażecie klasę podczas meczu z Lechią wieRnym kibicom bo nie sądze żeby sezonowcy przyszli na ten mecz.Nie załamywać sie głowa do góry.

Buger

#178 Post autor: Buger » 28 paź 2006, o 17:55

Szkoda chopow co jechali na szpila taki kawol drogi, wybulili tela hajsu na to i łoglondali dupno porazka Ruchu...rece opadaja... tera pytanie w czym je problem, a wg mnie jest ino jedne sensowne wytlumaczenie, chopcy nie sa przygotowani na bycie liderem i na bycie najlepsza druzyna...wszsytko siedzi w ich psychice, łoni wola atakowac chyba oe z 15 miejsca zeby potym wlyzc na 1, a pozycja lidera i bycia faworytem w kazdym szpilu nie idzie im na rynka. Trza sie przywyczaic do tego, ze obecno kadra to nie ta jak zdobywali my majstry, teraz wola sie polazic po sklepach przed szpilem niz sie skoncentrowac i przygotowac dokladnie. Kerys to ludzie wracali z roboty, szybko do dom łobiod zjysc, a potem od razu na szpil grac. Tak sie zdobywalo 14 mistrzostw Polski i nikt nie godol ze przemynczynie czy cos takiego, robili, cwiczyli i wygrywali. A teraz ino cwicza, a i nie godejcie mi ze to przemeczenie sezonem...

Zawsze wieRni PF

Miro77

#179 Post autor: Miro77 » 28 paź 2006, o 17:59

co wy ku*** pirdolicie kazymu zdaza sie wpadka
to jeszcze nie koniec
trudno kazdymu moze sie zdazyc

i tu widac gdzie sa ci wierni kibice Ruchu

nastympne mecze sie wygra i wszyscy otym zapomna

Admin: Ostrzezenie

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#180 Post autor: SzaRlin » 28 paź 2006, o 18:02

Gdy nadejdzie dzień klęski, pozostaną Ci najwieRniejsi.... RUCH RUCH HKS!!
Za tydzień jadymy z Lechią!!!! Mecz my przegrali - TRUDNO! dobrze ze w tabeli nie momy skuli tego większych konsekwencji!
:flaga: :niebiescy:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

ODPOWIEDZ