Oświadczenie NU
to morze cza tak zrobić zamiast 10 zł dać 11zł. i tan zł przeznaczyć na oprawa
jeszcze jedno prosba do nu dejcie jednego chopa co umie prowadzic doping i niech stanie na srodku 10 i niech tym wszystkim pokieruje bo zaczyno sie robic maly bajzel jest tam za duzo dyrygyntow a powinien byc 1 ale zeby wszyscy go suchali w tym sektorze jest wielko sila glosu ale czeba to wszystko jakos zgrac w polonczeniu z 7 kero jest fest zorganizowano bylo by jeszcze glosniej
jeda uwaga do 7 po meczu ze stala czamu rzescie tak szybko wyszli zostala was ino garstka 10 byla do samego konca i bylo super
jeszcze jedno prosba do nu dejcie jednego chopa co umie prowadzic doping i niech stanie na srodku 10 i niech tym wszystkim pokieruje bo zaczyno sie robic maly bajzel jest tam za duzo dyrygyntow a powinien byc 1 ale zeby wszyscy go suchali w tym sektorze jest wielko sila glosu ale czeba to wszystko jakos zgrac w polonczeniu z 7 kero jest fest zorganizowano bylo by jeszcze glosniej
jeda uwaga do 7 po meczu ze stala czamu rzescie tak szybko wyszli zostala was ino garstka 10 byla do samego konca i bylo super
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na dziesionie sami musicie zrobić porządek. W młynie jest w miare dyscyplina. Jak Pepek albo Bogas ryknie - cisza - to jest cisza. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego na dziesionie.
Jak przeanalizowałem to ile zebraliśmy kasy na spotkaniach z Jagą i ze Stalą to wynika że następną taką oprawe zrobimy za 2,5 roku :shock: Szczerze mówiąc liczyłem na większe kwoty. I tutaj nie kieruje tych słów do ludzi którzy kase wrzucają. Jakby każdy wrzucił 10 groszy to mielibyśmy 3 razy tyle co mamy obecnie. No cóż... Z niczego nic nie ma.
Jak przeanalizowałem to ile zebraliśmy kasy na spotkaniach z Jagą i ze Stalą to wynika że następną taką oprawe zrobimy za 2,5 roku :shock: Szczerze mówiąc liczyłem na większe kwoty. I tutaj nie kieruje tych słów do ludzi którzy kase wrzucają. Jakby każdy wrzucił 10 groszy to mielibyśmy 3 razy tyle co mamy obecnie. No cóż... Z niczego nic nie ma.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
A ile kasy bylo nazbierane za zawiszy,Jadze czy stalowej Woli bo niema jakiegos podsumowania w temacie o zbiranej kasie!!!!Aha i ile wogoele zostalo kasy z licytacji koszulek z kasy na sektorowke itp- zero podsumowanspyru pisze:Na dziesionie sami musicie zrobić porządek. W młynie jest w miare dyscyplina. Jak Pepek albo Bogas ryknie - cisza - to jest cisza. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego na dziesionie.
- Patton
- Kontakt:
-
na dziesionie nie jest potrzebny zoden dyrygent ino cza zrobic pozadek z tymi co przylazom nzwaleni na szpil colki czos ryczom to co sie w tyj ozartyj glowie wymyslaricco1974 pisze:to morze cza tak zrobić zamiast 10 zł dać 11zł. i tan zł przeznaczyć na oprawa
zgadzam sie cza im uswiadomic tym co sie nawalom zeby nie wymyslali sam co chwila jakis "dupnych" przyspiewek. Lepij żeby jakis chopa prowadzil doping i by go wszyscy suchali. Bo jak czasami sie zdarzy to 2 osoby naraz zaczynajom na 10 spieewac to jest tak ze pol 10 co innego i drugie pol tyz co innego spiewo, i jest wtedy fest chaos....;/ Pozdro