Tempo - wywiad z Jamrozem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Darek

#16 Post autor: Darek » 13 cze 2003, o 16:14

Tez jestem zaskoczony informacja bo tez nic na ten temat nie wiedziałem. Zreszta temat składek poruszyłem jakis czas temu na Forum i pomysł upadł coc wielu bylo chetnych. Ciekaw jestem jak wyglada wplata czy jest jakies minimum?? czy kazda suma jeast prayjmowana?.Pozdrowienia dla wszystkich

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Mikoruch » 13 cze 2003, o 20:17

Jamróz spadaj do Lukullusów lub innych kasiastych klubików

Siwy Mikołów
Kontakt:

#18 Post autor: Siwy Mikołów » 27 cze 2003, o 00:39

Myśla ,że Jamróz niy ciuloł potym to odwołoł co pedzioł ale widocznie go postraszyli ,że niy dostanie kasy a co pedzioł w komyntarzu Sławek P.???????
cytat:(26.06.2003 14:01) - SŁAWEK P.
WIECIE JAK TO CZYTAM TO CHCE MIS IĘ RZYGAĆ....
JA SŁAWOMIR PALUCH JAKOŚ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIENIĄŻKÓW KTÓRE KLUB RUCH Chorzów ZALEGA MI OD KILKUNASTUI MIESIĘCY
NAWET PODPISAŁEM UGODĘ Z KLUBEM REZYGNUJĄC Z CZĘŚCI ZALEGŁOŚCI A KLUB PO PROSTU... UMOWY NIE DOTRZYMAŁ
W TYM KLUBIE NIGDY NIE BĘDZIE NORMALNIE...
DOPÓKI WSZYSTKO BĘDZIE SIĘ TU OPIERAŁO NA ZŁUDNYCH OBIETNICACH DOPUTY KLUB RUCH Chorzów NIE WYJDZIE NA PROSTĄ
CZASY SIĘ ZMIENIAJĄ A LUDZIE NA CICHEJ NIESTETY NIE...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH .........koniec cytatu.

Reszta dopiszcie se sami.NARA.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#19 Post autor: vahanara » 27 cze 2003, o 14:48

Wiliams Mikołów pisze:Myśla ,że Jamróz niy ciuloł potym to odwołoł co pedzioł ale widocznie go postraszyli (...)
No. Może mu powiedzieli że jak nie odszczeka to go wywyiozą do lasu w bagażniku... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#20 Post autor: Patton » 27 cze 2003, o 18:15

Wiec tak panowie. Czlonkiem moze byc kazdy. Nie ma zadnej granicy placenia skladki - i powiem wam, ze 20 zl na miesiac to wiecej nie placa czlonkowie zarzadu!! Przez 1 pol roku, mozna tylko sluchac obrad, nie ma sie glosu. Pozniej zarzad decyduje o przyjeciu badz odrzuceneniu czlonka stowarzyszenia. Wiecnie jest to takie kolorowe - bo gdybysmy chcieli, to mozemy miec przewage w glosach, a do tego zarzad nie dopusci raczej, bo bylyby ich stolki zagrozone. Tak to wyglada od sprawy wewn. A powiem wam, ze moze lepiej zamiast oplacac skladke na Ruch w powiedzmy wys. 10 zl, placic np. 7 a 3 dawac na oprawe? Bo moze byc ciezko w tym sezonie panowie :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ