Dziwne zachowanie pilkarza Ruchu....
-
- Kontakt:
Dziwne zachowanie pilkarza Ruchu....
Dziwne zachowanie piłkarza Ruchu
Jak poinformowało "Tempo", ostatnio do redakcji tego dziennika dotarły sygnały o bardzo dziwnym zachowaniu Łaszy Rechwiaszwiliego, gruzińskiego piłkarza Ruchu Chorzów, w mieszkaniu służbowym, które klub mu wynajmował.
"Jego sąsiadki skarżyły się, że chłopak wieczorami obijał piłką ściany. Mimo, że był po treningu, to jeszcze w mieszkaniu kopał piłkę. Inni szli po zajęciach na piwo, on organizował sobie kolejne ćwiczenia. Łasza to dziwny człowiek, zamknięty w sobie. Wiem tylko, że jego całym życiem jest piłka i dla niektórych jest to niezrozumiałe" - powiedział Krystian Rogala, prezes Ruchu.
Qwa no comment 8)
Pewnie tymi ktorzy przodowali w wyjsciu na piwo byli Jamroz , Wiechowski , Kulawik i Narwojsz.
Jak poinformowało "Tempo", ostatnio do redakcji tego dziennika dotarły sygnały o bardzo dziwnym zachowaniu Łaszy Rechwiaszwiliego, gruzińskiego piłkarza Ruchu Chorzów, w mieszkaniu służbowym, które klub mu wynajmował.
"Jego sąsiadki skarżyły się, że chłopak wieczorami obijał piłką ściany. Mimo, że był po treningu, to jeszcze w mieszkaniu kopał piłkę. Inni szli po zajęciach na piwo, on organizował sobie kolejne ćwiczenia. Łasza to dziwny człowiek, zamknięty w sobie. Wiem tylko, że jego całym życiem jest piłka i dla niektórych jest to niezrozumiałe" - powiedział Krystian Rogala, prezes Ruchu.
Qwa no comment 8)
Pewnie tymi ktorzy przodowali w wyjsciu na piwo byli Jamroz , Wiechowski , Kulawik i Narwojsz.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
tyz zech to czytol!łasza to jest gosc!!!jeszcze bydymy mieli z niego wiela pozytku!!no chyba ze jakis ci.. go kajs sprzedo abo wypozyczy!!
niech ino lasza wdupi ta swoja 1 brama,przelamie sie psychicznie i zoboczycie!powtorka z 95 roku bydzie!!i zespolowo i indywidualnie,ino ze teroz lasza zamieni sie z mariem

niech ino lasza wdupi ta swoja 1 brama,przelamie sie psychicznie i zoboczycie!powtorka z 95 roku bydzie!!i zespolowo i indywidualnie,ino ze teroz lasza zamieni sie z mariem

-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aha, jeszcze cos takiego mi się nasunęło na myśl - jakby Kałasz dzień w dzień przechodzil do chałpy nawalony jak ruski plecak to sasiadki pewnie uwazałyby go za normalnego człowieka i fajnego sąsiada (bo zawsze może flaszkę mozna po sasiedzku pozyczyc od innostrańca) a jak chopek podbija piłeczke to juz jest dziwakiem :roll:
-
- Kontakt:
facet w Rucu jest niespelna pare miesiecy a zalezy mu widac i slychac
na grze chce byc lepszy i jeszcze leopszy
moze uda mu sie wybic na zachud
wiem ze do niekltorych to smieszne ze kopie jeszcze w domu
ale to tylko o nim dobrze swiadczy
moze pracuje nad wzrokiem ktory zabija i sledzi lot pilki przy podbijaniu?
CHORZOWSKIE GWIAZDY BIEZCIE PRZYKLAD Z LASZY

moze uda mu sie wybic na zachud
wiem ze do niekltorych to smieszne ze kopie jeszcze w domu
ale to tylko o nim dobrze swiadczy
moze pracuje nad wzrokiem ktory zabija i sledzi lot pilki przy podbijaniu?
CHORZOWSKIE GWIAZDY BIEZCIE PRZYKLAD Z LASZY

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Pawlo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Łasza i jego "dziwne " zachowanie ?
A ja myślę że Łasza może jest takim samym typem zawodnika jak był
GUCIO tzn. że na meczu trzeba go jak najwięcej eksploatować
wówczas on gra coraz lepiej i szybciej się piłkarsko rozwija .
To jak grał do tej pory to wielka zasługa byłego (na szczęscie) trenera
który nie potrafił nim pokierować !!!
NA CZSZĘŚCIE JEST Z NAMI JUREK WYROBEK !!!!!!!!!!!!!!
Myślę że jak zostanie u nas to będzie z niego niezły piłkarz !
GUCIO tzn. że na meczu trzeba go jak najwięcej eksploatować
wówczas on gra coraz lepiej i szybciej się piłkarsko rozwija .
To jak grał do tej pory to wielka zasługa byłego (na szczęscie) trenera
który nie potrafił nim pokierować !!!
NA CZSZĘŚCIE JEST Z NAMI JUREK WYROBEK !!!!!!!!!!!!!!
Myślę że jak zostanie u nas to będzie z niego niezły piłkarz !
Wydaje mi się, że z Kałacha jeszcze będzie pożytek. Chłopak widać rwie się do gry a i warunki fizyczne ma całkiem niezłe.
Cały problem chyba tkwi w jego psychice. Chłopak jest młody przyjechał do innego kraju, nie zna języka a w dodatku nikt z piłkarzy nie mówi po rusku. To się można na prawdę zablokować.
Myślę, że on potrzebuje jeszcze trochę czasu na zaaklimatyzowanie się u nas w Chorzowie no i druga liga tez mu może pomóc w przełamaniu się.
Mam nadzieję, że zostanie...
Cały problem chyba tkwi w jego psychice. Chłopak jest młody przyjechał do innego kraju, nie zna języka a w dodatku nikt z piłkarzy nie mówi po rusku. To się można na prawdę zablokować.
Myślę, że on potrzebuje jeszcze trochę czasu na zaaklimatyzowanie się u nas w Chorzowie no i druga liga tez mu może pomóc w przełamaniu się.
Mam nadzieję, że zostanie...