RUCH Chorzów - STAL STALOWA WOLA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
rem34

#241 Post autor: rem34 » 22 paź 2006, o 09:29

panowie pasnik nie jest bramkarzem na 1liga.
cos tam broni na lini ale na przedpolu jest cienki.
nie byda tu pisol o jego bledach fakt ze bez kosekwecji,
w postaci straty bram przez naszych. jego zachwoanie wprowadzo duzo zamieszania w szeregach naszyj obronny. praktycznie kozdo wciepa na pole karne smierdzi brama.
przypomnijecie sie mecz z heko czermno w tamtej rundzie.
przypominom 4-2 ale dwie bramy pasnika przy dosrodkowaniach.
nowak zagrol w trzech meczach brama z jaga zajebol to fakt ale mimo
wszystko na przed polu jest lepszy.panowie my gromy o 1 LIGA

fakt ,ze to nasz zawodnik i nie powino sie go je*** .
tu sie zgdzom z wami w 100%.

sebaro
Kontakt:

#242 Post autor: sebaro » 22 paź 2006, o 09:43

Najważniejsze jest zwycięstwo :!:
Teraz z każdym meczem będzie coraz trudniej wygrywać przekonywująco po 3:0, 5:0 czy 5:1 ( tak jak na wiosnę ) bo drużyny przyjeżdzające na Cichą będą się głównie nastawiały na murowanie bramki i grę z kontry i taki wynik jak 2:0 bardzo mnie cieszy.
Odnośnie "konfliktu" SEBA - JAREK uważam , że ten pierwszy jest lepszym bramkarzem ale decyzja zawsze należeć będzie do Wleciała.
I jeszcze jedno :arrow: kibice ze Stalowj Woli przyjechali ( jak na Nich sporą liczbą , po za tym piątek ) i kulturalnie dopingowali swój zespół ( chyba że na 10 czegoś nie słyszalem ). Więc po co te gwizdy gdy wchodzili na stadion :?: :?
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Panewniki
Kontakt:

#243 Post autor: Panewniki » 22 paź 2006, o 10:20

sebaro pisze:Najważniejsze jest zwycięstwo :!:
Teraz z każdym meczem będzie coraz trudniej wygrywać przekonywująco po 3:0, 5:0 czy 5:1 ( tak jak na wiosnę ) bo drużyny przyjeżdzające na Cichą będą się głównie nastawiały na murowanie bramki i grę z kontry i taki wynik jak 2:0 bardzo mnie cieszy.
Odnośnie "konfliktu" SEBA - JAREK uważam , że ten pierwszy jest lepszym bramkarzem ale decyzja zawsze należeć będzie do Wleciała.
I jeszcze jedno :arrow: kibice ze Stalowj Woli przyjechali ( jak na Nich sporą liczbą , po za tym piątek ) i kulturalnie dopingowali swój zespół ( chyba że na 10 czegoś nie słyszalem ). Więc po co te gwizdy gdy wchodzili na stadion:?: :?
No wlasnie....jak wchodzili :lol: To skad my juz wtedy mieli wiedziec ze bydom kulturalnie dopingowac :?: 8) :)
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#244 Post autor: uRodzony na sektoRze » 22 paź 2006, o 10:30

Panewniki pisze:
sebaro pisze:I jeszcze jedno kibice ze Stalowj Woli przyjechali ( jak na Nich sporą liczbą , po za tym piątek ) i kulturalnie dopingowali swój zespół ( chyba że na 10 czegoś nie słyszalem ). Więc po co te gwizdy gdy wchodzili na stadion:?: :?
No wlasnie....jak wchodzili :lol: To skad my juz wtedy mieli wiedziec ze bydom kulturalnie dopingowac :?: 8) :)
To samo chciałem napisać :wink:

A tak pozatym gwizdaliśmy nie na nich tylko na policje za to że kazała im siedziec na sektorze dla przyjezdnych bo my chcielismy zaprosić ich na nasze sektory aby wymienić się szalami i dopingować obydwie druzyny :lol:
A juz całkiem serio to nie rozumiem Twojego zdziwienia, przecież od wielu, wielu lat tak jest - teraz była Stalówka, był Raków, wiec takie przyjęcie było do przewidzenia.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#245 Post autor: jalboss » 22 paź 2006, o 11:34

sebaro pisze: I jeszcze jedno :arrow: kibice ze Stalowj Woli przyjechali ( jak na Nich sporą liczbą , po za tym piątek ) i kulturalnie dopingowali swój zespół ( chyba że na 10 czegoś nie słyszalem ). Więc po co te gwizdy gdy wchodzili na stadion :?: :?
Bardzo mi sie podobali,żadnych bluzgów na nas - tylko doping dla druzyny. Ciekawe kiedy u nas zniknie to durne "gorole raus..."
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#246 Post autor: Simone » 22 paź 2006, o 11:49

Co do znikniecia gorole raus to sie zgadzam ... tylko ze mi sie wydawalo ze kibice Stali sie caly mecz nie odzywali :shock:

abnamro
Kontakt:

#247 Post autor: abnamro » 22 paź 2006, o 11:55

jalboss pisze:
sebaro pisze: I jeszcze jedno :arrow: kibice ze Stalowj Woli przyjechali ( jak na Nich sporą liczbą , po za tym piątek ) i kulturalnie dopingowali swój zespół ( chyba że na 10 czegoś nie słyszalem ). Więc po co te gwizdy gdy wchodzili na stadion :?: :?
Bardzo mi sie podobali,żadnych bluzgów na nas - tylko doping dla druzyny. Ciekawe kiedy u nas zniknie to durne "gorole raus..."

Ja slyszalem cos innego.... slowo kur..y padło w strone ruchu od stalówki. Wiec to chyba nie bylo kulturalne. Ale moze sie przeslyszalem.... Siedzialem na trybunie.

Ale powiedzcie mi jedno prawdziwi kibice. To mnie barrrdzo ciekawi. Mianowicie: chcecie za wszelka cene mecze z kibicami przyjezdnymi, piszecie ze chcecie 1 ligi też ze wzgledu na to ze wiecej bedzie gosci, czesto sa wielkie zaproszenia kibiców przyjezdnych do Chorzowa, a na wejsciu ryczycie.... "wy***rdalać. wy***rdalać...." - ja chyba za tymi ludźmi nie nadazam.
Zawsze i wszędzie RUCH

arcio
Kontakt:

#248 Post autor: arcio » 22 paź 2006, o 13:01

mnie tylko ciekawi jedno
dlaczego na Cichej nie możemy kibicowac naszym?
po ch*** zaczynać gorole raus ... itp?

wiem że cięzko sie czasami powstrzymac jak np kibice gości coś zaczynają ale przecież dojrzałość naszych kibiców powinna wychodzić właśnie w takich momentach!
na prowokacje odpowiedzieć jeszcze glośniejszym dopingiem dla NASZYCH!!
a już w ogóle nie kumam po co młyn "odwołuje" się do gieksy - co nas interesuje gieksa??

marze aby na naszych meczach było po 10 tyś ludzi którzy z całej siły dopingują Ruch a gości i innych "przyjaciół" mają w du***
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#249 Post autor: fRyta » 22 paź 2006, o 13:04

Stalowka tylko raz zaspiewala: Jedzcie z ku**ami stalowka jedzicie....
Ale ogolnie ladnie sie zachowywali.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#250 Post autor: kibol-siem-ce » 22 paź 2006, o 13:08

Potym widać naszo kultura, przeważnie ktoś na***any zacznie śpiewać a reszta to chyto i tak to potym jest :roll:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#251 Post autor: Patton » 22 paź 2006, o 13:11

Wam nikt nie dogodzi!! Tez mnie draznia bluzgi, ale nie przesadzajcie. Poza tym ciekawe ile osob, ktore ciagle ma o to pretensje, bierze czynny udzial w dopingowaniu w trakcie spotkania...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#252 Post autor: kibol-siem-ce » 22 paź 2006, o 13:12

Patton pisze: Poza tym ciekawe ile osob, ktore ciagle ma o to pretensje, bierze czynny udzial w dopingowaniu w trakcie spotkania...
jakieś 80% :lol: :wink:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#253 Post autor: jajo » 22 paź 2006, o 13:12

z tego co ja slyszalem, to Stalowka zaspiewala "jestesmy z wami", choc jak dobrze wiemy czesto trudno to rozroznic 8)
Okrzyki co Was tak malo, tez uwazam za nieporozumienie. 150 na piatek i dosc duza odleglosc, to wcale nie tak malo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

sebaro
Kontakt:

#254 Post autor: sebaro » 22 paź 2006, o 13:15

Chodzi mi tylko o kulturalny doping dla Naszych przez cały mecz :niebiescy:
Może jestem "nienormalny" ale nie bawi mnie :oops: gwizdanie na piłkarzy czy kibiców przyjezdnych, jebanie na nich typu : jedźcie z ku***mi, gorole raus... itd. w szczególności gdy gramy z zespołami typu Stal Stalowa Wola.
Jestem ciekaw czy gwizdanie i jebanie przeciwnika dodaje Naszej drużynie skrzydeł :?: :(
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

sebaro
Kontakt:

#255 Post autor: sebaro » 22 paź 2006, o 13:18

kibol-siem-ce pisze:
Patton pisze: Poza tym ciekawe ile osob, ktore ciagle ma o to pretensje, bierze czynny udzial w dopingowaniu w trakcie spotkania...
jakieś 80% :lol: :wink:
Ja jestem w tych 20 %, ktoś jeszcze ? :lol:
[/quote]

ODPOWIEDZ