Wleciałowski Trenerem !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#211 Post autor: Elmer » 21 paź 2006, o 00:21

A dlaczego zamykać ten temat? Wleciałowski jest trenerem Ruchu i każdy ma prawo pisać tutaj co uważa na podany temat. Nikt nikogo tutaj nie obraża. No chyba, że tutaj nie wolno chwalić Marka Wleciałowskiego za to, że zbudował zespół oraz wyrzucił ze składu dwóch pseudotrenerów.

Szkoda, że dzisiaj kibice kolejny raz nie potrafili podziękować trenerowi za to co już zrobił dla Ruchu. Mam nadzieję, że jak awansujemy (odpukać żeby nie zapeszczyć) to nie zapomnicie kto zbudował ten zespół.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

rem34

#212 Post autor: rem34 » 21 paź 2006, o 09:28

elmer i znowu sie z toba zgadzom
wlecial jest chyba jedynym trenerem jaki
w ruchu nie uslyszol jeszcze z trybun
"MAREK WLECIALOWSKI"

choc M.Ś spiewja choc nie wiem po co.

82R

#213 Post autor: 82R » 21 paź 2006, o 10:12

nienormalny jestes pyjter

slavo
Kontakt:

#214 Post autor: slavo » 21 paź 2006, o 10:14

82R pisze:nienormalny jestes pyjter
cześć pachołku, dawno cie nie było
Jak tam pircing ci wychodzi ? wciąż w tej samej pozycji w stosunku do betlyjki

Szajba
Kontakt:

#215 Post autor: Szajba » 21 paź 2006, o 10:17

A jo dalej godom ze Wlecial to nie jest trener na tako druzyna!
On z nimi nic nie zrobil oni sami graja tak dobrze!
Wlecial taktyki zero (przyklad mecz z Jaga)
mo iino szczynscie ze nasi chopcy som lepsi bo tak by bylo ciynzko.
Zjebcie mie jak chcecie ale wiym swoje i tego sie czima od poczatku

slavo
Kontakt:

#216 Post autor: slavo » 21 paź 2006, o 10:26

Szajba pisze: On z nimi nic nie zrobil oni sami graja tak dobrze!
czemu zaraz zj***ć, na poczatku nawet chciałem przytoczyc pewne argumenty przeciwko Twojej tezie, ale teraz doszedłem do wniosku, że takimi niedorzecznościami trudno dyskutować. Po dwukrotnym przeczytaniu wypowiedź staje się śmieszna, nie denerwująca.

pozdrowiam znawco :lol: :lol:

Awatar użytkownika
KikoMaćki
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#217 Post autor: KikoMaćki » 21 paź 2006, o 10:53

Szajba pisze:A jo dalej godom ze Wlecial to nie jest trener na tako druzyna!
On z nimi nic nie zrobil oni sami graja tak dobrze!
hahaha ale zech sie uśmioł!!! Śmioć mi sie chce jak czytom takie bzdury! Wleciałowski zrobioł ze średniaka zespół który na dzień dzisiejszy jest liderem a ty piszesz ze to nie jest trener na tako drużyna! To co ty bys chcioł tu za trenera? Mourinio? Albo wogole grać bez trenera bo chopcy sami graja dobrze?

Stary kibic

#218 Post autor: Stary kibic » 21 paź 2006, o 15:21

A ja moge powiedziec ze " Szajba "ma na 45% racji. Jaka skutecznosc byla taka jest. M.Srutwa nie potrafil wykorzystywac 100% towek, tak nadal istnieje ten problem. Czyli jest w tej kwestji bez zmian. Co mi z tego ze Ruch cisnie do przodu zamyka przeciwnika na wlasnym polu karnym i Ruch wali glowa w mur. Bez efektow, jaka jest zdobycie bramy i 3.pkt. Bo tak naprawde wazne sa zdobyte bramki a nie fajna walka bez bramek. Chyba mam racje ?
Wniosek sam sie nasuwa.
* Nie pisze ze trener jest zlym trenerem. Ale przed nim jest wiele ale to naprawde wiele pracy. Acha jeszcze jedno ,tego niewiem ale czy Ruch ma swojego psychoanalityka do spraw podbudowy psychicznej zawodnikow. Bo mysle ze moze by sie przydal. Chodzi wlasnie o przelamanie barjiery w strzelaniu bramek.( To jest pisane bez zadnych podtekstow)

arcio
Kontakt:

#219 Post autor: arcio » 21 paź 2006, o 15:31

Stary kibic pisze:Acha jeszcze jedno ,tego niewiem ale czy Ruch ma swojego psychoanalityka do spraw podbudowy psychicznej zawodnikow. Bo mysle ze moze by sie przydal. Chodzi wlasnie o przelamanie barjiery w strzelaniu bramek.( To jest pisane bez zadnych podtekstow)
ma, na pol etatu robi to 82R
nigdy nie jest za późno

slavo
Kontakt:

#220 Post autor: slavo » 21 paź 2006, o 15:36

Stary kibic pisze:A ja moge powiedziec ze " Szajba "ma na 45% racji. Jaka skutecznosc byla taka jest. M.Srutwa nie potrafil wykorzystywac 100% towek, tak nadal istnieje ten problem.
To jakim cudem wytłumaczysz, że strzeliliśmy 25 bramek (plus 11 w PP). M.S nie potrafił wykorzystywać wszystkich 100% i niektorych 200% ale wymień z imienia i nazwiska zawodnika, który wykorzystuje je wszystkie (może być nawet primiera division czy priemiere ligue)
Czyli jest w tej kwestji bez zmian. Co mi z tego ze Ruch cisnie do przodu zamyka przeciwnika na wlasnym polu karnym i Ruch wali glowa w mur. Bez efektow, jaka jest zdobycie bramy i 3.pkt. Bo tak naprawde wazne sa zdobyte bramki a nie fajna walka bez bramek. Chyba mam racje ?
Nie, nie masz racji, chyba, że liczy się tylko jeden mecz (z Jagą), a pozostałe skreślamy. No i skoro nie potrafimy zdobyć 3 punktów to jakim że cudem mamy ich 32 ?
Wniosek sam sie nasuwa.
* Nie pisze ze trener jest zlym trenerem. Ale przed nim jest wiele ale to naprawde wiele pracy. Acha jeszcze jedno ,tego niewiem ale czy Ruch ma swojego psychoanalityka do spraw podbudowy psychicznej zawodnikow. Bo mysle ze moze by sie przydal. Chodzi wlasnie o przelamanie barjiery w strzelaniu bramek.( To jest pisane bez zadnych podtekstow)
Nie piszę, że jest najlepszym trenerem na świecie, bo sam mam wątpliwości co do niektórych jego posunięć tak przed jak i wtrakcie meczowych.
A co dotyczy psychoanalityka, to fakt jest na tym forum nie małe grono takich, którym od dobrobytu pojebało się pod czaszkami i na podstawie PECHOWEJ porażki z Jagą wypisują brednie totalne. Tym rzeczywiście poleciłbym wizytę u psychoanalityka.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#221 Post autor: SzaRlin » 21 paź 2006, o 15:49

Może mie oczy mylą.... czy to wy jesteście ślepi. sosnowiec mo 2 tory wiyncy ale tyz 4 tory wiyncy stracone. nasze 25 w lidze + 11 w PP to 36 torow. gwarantuja wom ze w POLSCE na dzien dzisiejszy nikt w całym sezonie wiyncy niy szczelił!!!!!! Lech w I lidze mo 24 szczylone, owszem 3 kolejki mniej od nos, ale mo tez 17 straconych!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#222 Post autor: slavo » 21 paź 2006, o 16:52

Sza19R20lin pisze:czy to wy jesteście ślepi. sosnowiec mo 2 tory wiyncy
Gwoli ścisłości. Sosnowiec STRZELIŁ 24 bramki !!! 3 strzelił PZPN w Łomży czy innej Mławie

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#223 Post autor: SzaRlin » 21 paź 2006, o 17:06

slavo pisze:
Sza19R20lin pisze:czy to wy jesteście ślepi. sosnowiec mo 2 tory wiyncy
Gwoli ścisłości. Sosnowiec STRZELIŁ 24 bramki !!! 3 strzelił PZPN w Łomży czy innej Mławie
czyli i tak wyszło na moje, momy nojwiyncy torow szczelonych w lidze :D nawet Jaga jadąc ze śląskiem 3:0 nos nie wyprzedzo... :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Stary kibic

#224 Post autor: Stary kibic » 21 paź 2006, o 17:25

Jak widze to i wielu juz zapomnialo wiele meczy? Ile bylo wymeczonych meczy? Ile bylo za Srutwy okazji do zdobycia bramy, ba z dwoch metrow nie trawia do pustej bramki. Bylo czy nie? A pozniej byly pretensje do innych ze zle podawaja mu pilke?. Juz zapomnialo sie? Bez przesady. Ja nie pisalem zeby kogos obrazac, nie! Moj watek tematyczny byl ze przed trenerem jest wiele pracy nad skutecznoscia. Ale i nie tylko przed trenerem ale calym sztabem szkoleniowym.Dlatego tez pytanie bylo o wspolprace z psychanalitykiem. Dlaczego jak Malysz mogl z tego korzystac to dlaczego klub tez moze miec z takiej praktyki zyski?
Nie zeby obrazac pilkarzy, ze sa tacy owacy i mala w glowach cos tam , ale im pomoc im samym . I zaraz ktos stawia wielgachny problem,ktos podaje ile bramek strzelil, co mi z tego? Mnie interesuja wazne mecze ,kiedy ranga meczu jest wysoka. Co wielu mysli ze jak wejda do 1-szej ligi to beda pany? Nie beda chlopcami do bicia. Tego ja osobiscie niechcie. Dlatego mocno stawiam temat rangi meczow. Wtedy naleza wywozic 3.pkt ze spiewem na ustach. Jezeli chcemy odgrywac powazna role w 1-szej lidze.

slavo
Kontakt:

#225 Post autor: slavo » 21 paź 2006, o 17:49

Stary kibic pisze: Mnie interesuja wazne mecze ,kiedy ranga meczu jest wysoka.
analogicznie do Twego (słusznego) stwierdzenia "Co mi z tego ze Ruch cisnie do przodu zamyka przeciwnika na wlasnym polu karnym i Ruch wali glowa w mur. Bez efektow, jaka jest zdobycie bramy i 3.pkt.".
Odpowiem ci tak - nie ma wyżej punktowanych meczy, za pokonanie Hydrostwora też są tylko 3 punkty, tyle samo co za pokonanie Łomży.
Jak widze to i wielu juz zapomnialo wiele meczy? Ile bylo wymeczonych meczy?
nie, nie zapomniało tyle, że interpretują to inaczej (a dokładnie to odwrotnie) niż Ty. Wleciał nie dostał w spadku świetnie grającej druzyny i najlepszymi grajkami i sprowadził ją do poziomu "jesień 2005". Tylko własnie z tego poziomu zero, udało mu się stworzyć to co powiedział Klimek właśnie na jesień 2005 (w co osobiście nie wierzyłem) "będą się nas bać wszyscy w II lidze".
No oczywiście dla ciebie, Szajby i pewnie jeszcze kilku innych to "samo się zrobiło" :-D

ODPOWIEDZ