Puchar Polski 2006/07
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
nie wkurzejcie mnie takim nastawieniem,że PP nie jest ważny i to tylko konfrontacja z drużynami z wyższej półki
To jest bardzo dobra okazja aby powalczyć o trochę kasy za ten puchar
,a i sam puchar jest bardzo potrzebny bo dawno nie zdobyliśmy żadnego trofeum
Po zdobyciu PP czeka nas możliwość pokazania się w europejskich pucharach a to też jest jakaś kasa,a jak bardzo nam potrzebna wszyscy wiecie.
Trzeba przyciągnąć jakiegoś sponsora tak jest chyba najłatwiej
Dlatego głośno wołam:CHCEMY OSTREJ WALKI O PUCHAR Polski

To jest bardzo dobra okazja aby powalczyć o trochę kasy za ten puchar

Po zdobyciu PP czeka nas możliwość pokazania się w europejskich pucharach a to też jest jakaś kasa,a jak bardzo nam potrzebna wszyscy wiecie.

Trzeba przyciągnąć jakiegoś sponsora tak jest chyba najłatwiej

Dlatego głośno wołam:CHCEMY OSTREJ WALKI O PUCHAR Polski

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
- Amela
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Trza pokozac tym krakusom, że slonsko pilka jest najlepszo w calym kraju! Trza udowodnic na szpilu, ze pilkarsko wcale nie odbiegomy od czolowki OE, a na trybunach sa my zdecydowanie najlepszi w Polsce!
8 LISTOPADA BYDZIE WIELKIE WYDARZENIE, NIEBIESCY POKOZA NA CO ICH STAC I JAKO W NICH DRZYMIE NIEBIESKO SILA!!!
8 LISTOPADA BYDZIE WIELKIE WYDARZENIE, NIEBIESCY POKOZA NA CO ICH STAC I JAKO W NICH DRZYMIE NIEBIESKO SILA!!!
Powiem wam, że ja się obawiam o ten mecz. Nasza drużyna ma już oznaki przemęczenia, ze Stalówką było to już widać (niecelne podania, nie w tempo) niektórzy z trudem dograli do końca. Z Wisłą zagramy zaraz po Lechii. Mam tylko nadzieję, że trenerzy widzą co jest i na czas zareagują. Bo Puchar Polski to bardzo duża szansa dla klubu, a dla drużyny test i podsumowanie dokonań tej jesieni.
p.s. czy sa już jakieś informacje na temat wyjazdu?
p.s. czy sa już jakieś informacje na temat wyjazdu?
jakos próbuje znaleźć mocne strony na meczu z Wisłą ale nie widze,,,
statystytka meczów wisły w lidze 6 zwycięstw 0 remisów 0 porażek@@@@!!! bramki 16-0 a to jest 1 mecz bez rewanżu u siebie.... i gdzie tu logika jak wygrać kiedty tam o punkty (krajowe) wygrało ostatnio KSZO 5- lat temu?????
jak dla mnie na zdrowy rozum porażka 1-2 będzie honorem,,,( nikt nie srzelił tam bramnki w 1 lidze,,,,,,
statystytka meczów wisły w lidze 6 zwycięstw 0 remisów 0 porażek@@@@!!! bramki 16-0 a to jest 1 mecz bez rewanżu u siebie.... i gdzie tu logika jak wygrać kiedty tam o punkty (krajowe) wygrało ostatnio KSZO 5- lat temu?????
jak dla mnie na zdrowy rozum porażka 1-2 będzie honorem,,,( nikt nie srzelił tam bramnki w 1 lidze,,,,,,