RUCH Chorzów - STAL STALOWA WOLA
panowie najwazniejsze sa 3 pkt po dobrym meczu z
jaga ,przyszedl slabszy z stala
sa 3 pkt i z tego trzeba sie cieszyc. widac ,ze skutecznosc szwankuje
coroz bardziej. zauwazyliscie ,ze oni w 1 polowie wszystkie pily grali do mikiego.
widac sa druzyna chca zeby chop strzelol ta brama ale to niestey wplywa ujemnie na druzyne.wlecial powinie to zauwazyc i cos w tym zmienic. brawo miki za asysta.
zostaly trzy szpile trzeba zrobic 9 pkt i czekac do wiosny, wydaje mi sie ze wzmocnienia sa konieczne i to praktycznie na kazdo pozycja. nie wiem czemu wlecial nie do pograc dluzej domzlaowi ,modymu brzozie. jezeli chodzi o pozycja tormana to na dzien dzisiejszy momy ino tego nowaka,(choc brama z jaga zawalol)
nie chca nikogo obrazac ale pasnik z calym szacunikem dla niego
to juz za wysokie progi. co niektorzy pisza ,ze jak gro pasnik to nie przegrywomy.
chopy jak by my wszczoraj przegrali to z kim by my mieli wygrac. przeciesz ta stal to byla najslabszo druzyna jako bola na cichej.odali oni jakis strzal na brama, nie mieli pomyslu na skonstuowanie akcji skladajacej sie z 3 podan .niestety ci co pisza ze kibice jebiom pilkarzy to albo dopiero zaczli lazic na mecze albo byli glusi ,przeciesz tak jast juz od kilkunastu lot.
jaga ,przyszedl slabszy z stala
sa 3 pkt i z tego trzeba sie cieszyc. widac ,ze skutecznosc szwankuje
coroz bardziej. zauwazyliscie ,ze oni w 1 polowie wszystkie pily grali do mikiego.
widac sa druzyna chca zeby chop strzelol ta brama ale to niestey wplywa ujemnie na druzyne.wlecial powinie to zauwazyc i cos w tym zmienic. brawo miki za asysta.
zostaly trzy szpile trzeba zrobic 9 pkt i czekac do wiosny, wydaje mi sie ze wzmocnienia sa konieczne i to praktycznie na kazdo pozycja. nie wiem czemu wlecial nie do pograc dluzej domzlaowi ,modymu brzozie. jezeli chodzi o pozycja tormana to na dzien dzisiejszy momy ino tego nowaka,(choc brama z jaga zawalol)
nie chca nikogo obrazac ale pasnik z calym szacunikem dla niego
to juz za wysokie progi. co niektorzy pisza ,ze jak gro pasnik to nie przegrywomy.
chopy jak by my wszczoraj przegrali to z kim by my mieli wygrac. przeciesz ta stal to byla najslabszo druzyna jako bola na cichej.odali oni jakis strzal na brama, nie mieli pomyslu na skonstuowanie akcji skladajacej sie z 3 podan .niestety ci co pisza ze kibice jebiom pilkarzy to albo dopiero zaczli lazic na mecze albo byli glusi ,przeciesz tak jast juz od kilkunastu lot.
- fRyta
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
rem34 smieszysz mnie, jestes taki sam ja ci co krytykuja naszych jak nawet jeszcze nic zlego nie zrobili z gornej jak ktos napisal !
zenada
z jednej strony piszesz ze stal najslabsza druzyna i zadajesz pytanie czy w ogole oddali celny szczal
a z drugiej strony krytykuejsz Pasnika !
to za co go krytykuejsz ze nie bylo celnego strzalu ktory mog obronic ? na jakiej podstawie wystawiles ocene jego umiejetnosci ?
Nowak zdupcyl brama, nitk nawet zlego slowa nienapisal na niego, Pasnik nic nie zadupcyl i tak jest krytykowany !
kozdy mo lepsze i slabsze szpile, a wy ludzie zastanowcie sie co piszecie, kompleksiorze Maria musieli sie w koncu na kogos przeciepnac .....
bez odbioru
zenada
z jednej strony piszesz ze stal najslabsza druzyna i zadajesz pytanie czy w ogole oddali celny szczal
a z drugiej strony krytykuejsz Pasnika !
to za co go krytykuejsz ze nie bylo celnego strzalu ktory mog obronic ? na jakiej podstawie wystawiles ocene jego umiejetnosci ?
Nowak zdupcyl brama, nitk nawet zlego slowa nienapisal na niego, Pasnik nic nie zadupcyl i tak jest krytykowany !
kozdy mo lepsze i slabsze szpile, a wy ludzie zastanowcie sie co piszecie, kompleksiorze Maria musieli sie w koncu na kogos przeciepnac .....
bez odbioru
-
- Kontakt:
Kur** ja pier** co wy mocie do Paśnika jak nom uratowoł dupa nie pamiętom w kerym to było meczu i w ostatnich minutach wybił bala pod poprzeczką kero nie była łątwo do obrony to juz nie pamiętocie a każdy go wtedy oklaskiwoł. Pozatym on dobrze broni strzały gorzej jedynie stałe framenty i akcje na własnym polu karnym ale to idzie dopracować.
JAROSŁAW PAŚNIK!!!!!!!!!!!!!!
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
-
- Kontakt:
no dokladnie wtedy cieszyli dupy, a teraz Pasnik ciul debil idiota i pedal z warszawy, bo takie tez slyszalem.toRpeda pisze:Kur** ja pier** co wy mocie do Paśnika jak nom uratowoł dupa nie pamiętom w kerym to było meczu i w ostatnich minutach wybił bala pod poprzeczką kero nie była łątwo do obrony to juz nie pamiętocie a każdy go wtedy oklaskiwoł. Pozatym on dobrze broni strzały gorzej jedynie stałe framenty i akcje na własnym polu karnym ale to idzie dopracować.
JAROSŁAW PAŚNIK!!!
-
- Kontakt:
Dzięki za wsparcie widza że jeden normalny co nienajeżdżo na PAŚNIKAJohnny Walker pisze:no dokladnie wtedy cieszyli dupy, a teraz Pasnik ciul debil idiota i pedal z warszawy, bo takie tez slyszalem.toRpeda pisze:Kur** ja pier** co wy mocie do Paśnika jak nom uratowoł dupa nie pamiętom w kerym to było meczu i w ostatnich minutach wybił bala pod poprzeczką kero nie była łątwo do obrony to juz nie pamiętocie a każdy go wtedy oklaskiwoł. Pozatym on dobrze broni strzały gorzej jedynie stałe framenty i akcje na własnym polu karnym ale to idzie dopracować.
JAROSŁAW PAŚNIK!!!
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mnie Paśnik nie przekonuje, choć dobrze pamiętam słynne "moja" Lecha. Ale co innego sceptycyzm a co innego chamstwo jakiego jak widac nie tylko ja byłem świadkiem wczoraj na 5a.toRpeda pisze:Dzięki za wsparcie widza że jeden normalny co nienajeżdżo na PAŚNIKAJohnny Walker pisze:no dokladnie wtedy cieszyli dupy, a teraz Pasnik ciul debil idiota i pedal z warszawy, bo takie tez slyszalem.toRpeda pisze:Kur** ja pier** co wy mocie do Paśnika jak nom uratowoł dupa nie pamiętom w kerym to było meczu i w ostatnich minutach wybił bala pod poprzeczką kero nie była łątwo do obrony to juz nie pamiętocie a każdy go wtedy oklaskiwoł. Pozatym on dobrze broni strzały gorzej jedynie stałe framenty i akcje na własnym polu karnym ale to idzie dopracować.
JAROSŁAW PAŚNIK!!!
Jarek trzymaj się. Tym bardziej, że Nowak aż tak diametralnie lepszym bramkarzem nie jest (tyle że jemu się wybacza kiksy takie jak na Radomiaku czy Pieście)
-
- Kontakt:
zapraszam na moja fotorelacje ze spotkania (wiecej gry mniej kibicow ale co tam ;-) )
http://sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=3&p=9&g=152
http://sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=3&p=9&g=152
-
- Kontakt:
Kto pamięta mecz Wisły z austryjackim szajsem ???,,Gdyby nie My to grailbyśmy teraz z Turkami" I to sie nazywa inteligentne kibicowanie .... A u nas połowa stadionu obraża swoich piłkarzy , to jest karygodne zachowanie , nawet jeśl;i dany piłkarz coś zepsuje to można powiedzieć wyrażając swoją dezaprobatę ,że należy go zmienić. Słowa których używają niektórzy świadczą tylko o nich samych i o tym jak źle ich rodzice wychowali. Nie chcemy takich na CICHEJ.
Kazdy natomiast ma prawo do własnego zdania :
1. Nowak jest loepszym bramkarzem niż Paśnik i argument że jak Paśnik puszczał głupie bramki to Ruch wygrywał jest hmmm głupi bo tzn tyle że sam Paśnik musiał te zwycięskie bramki strzelać
2. Miki gra ostatnio słabiej i jeśli ktoś wini Nowaka za poprażkę z Jagą to powinien tak samo a nawet bardziej winić Mikulenasa
3. Pepe ma chyba problemy ... jest młody i co tu ukrywać niedoświadczony ....mówi co mu ślina na język przyniesie , denerwując tym samym kibiców co przekłada sie na jego formę .
4. Sokołowski gra jak profesor
5. Pozycją na której Ruch musi się wzmocnić jest środek pomocy , bo wyraźnie brakuje rozgrywającego
Kazdy natomiast ma prawo do własnego zdania :
1. Nowak jest loepszym bramkarzem niż Paśnik i argument że jak Paśnik puszczał głupie bramki to Ruch wygrywał jest hmmm głupi bo tzn tyle że sam Paśnik musiał te zwycięskie bramki strzelać
2. Miki gra ostatnio słabiej i jeśli ktoś wini Nowaka za poprażkę z Jagą to powinien tak samo a nawet bardziej winić Mikulenasa
3. Pepe ma chyba problemy ... jest młody i co tu ukrywać niedoświadczony ....mówi co mu ślina na język przyniesie , denerwując tym samym kibiców co przekłada sie na jego formę .
4. Sokołowski gra jak profesor
5. Pozycją na której Ruch musi się wzmocnić jest środek pomocy , bo wyraźnie brakuje rozgrywającego
- 19r20
- Kontakt:
mecz nie był porywającym widowiskiem bo nim nie mógł być
mielśmy bardzo dużą przewagę, szkoda że nie strzeliliśmy bramki na początku
ci co wielce nażekają niech przypomna sobie na beznadziejna grę w 3 ostatnich sezonach, porażki z byle kim
mamy lidera!
mielśmy bardzo dużą przewagę, szkoda że nie strzeliliśmy bramki na początku
ci co wielce nażekają niech przypomna sobie na beznadziejna grę w 3 ostatnich sezonach, porażki z byle kim
mamy lidera!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com