RUCH Chorzów - STAL STALOWA WOLA
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wola takigo Paśnika jak w dzisiyjszym szpilu niż takigo pewbnego Nowaka jak we szpilui z Jagom; niby nic a jednak z Paśnikym w tozre mimo jego farfocli jakoś szczynści nom dopisuje , z Nowakiym hmmmmmmmmmmmmmmm....
A Ćwielonga sprzedać do Wisły np za Pawełka plus jakiś grajek z pola...
Mamy lidera w Chorzowie mamy lidera!!!!!
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
ej no nie skreslaj Pepka po dwoch nieudanych szpilachPavlique pisze:Wola takigo Paśnika jak w dzisiyjszym szpilu niż takigo pewbnego Nowaka jak we szpilui z Jagom; niby nic a jednak z Paśnikym w tozre mimo jego farfocli jakoś szczynści nom dopisuje , z Nowakiym hmmmmmmmmmmmmmmm....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja jeszcze chciałem powiedzieć słowo o znawcach. Dzisiaj (wczoraj) za moimi plecami na górnej trybunie siedziało takich trzech idiotów po czterdziestce, którzy chybaby chcieli żeby Ruch każdy szpil 10:0 wygrywał. Caly czas: do przodu. A jak nie szło to zamiast dopingować darli się: do dtyłu, albo inne głupie hasła.
Już mnie brało żeby mu powiedzieć: zamknij pysk pikniku p..., ale moja kultura zwyciężyła. Zamiast takich idiotów to naprawde wolę na meczu te 4 tysiące kibiców, którzy się znają na piłce nożnej (juz nie mówię o tej grupce, która na Ruchu jest zawsze) i chodzą na Ruch kibicować, a nie wylewać swoje frustracje. Z tym "badziewiem" trzeba zrobić porządek. Jeszcze teraz jak sobie przypomnę donośny głos tego c... za plecami to mnie bierze.
A co do meczu. Jak mają wleźć do Orange to niech wszystkie mecze tak wygrywają. ŁKS rok temu nic nie grał, a wszedł i w 1 lidze radzi sobie całkiem dobrze.
Już mnie brało żeby mu powiedzieć: zamknij pysk pikniku p..., ale moja kultura zwyciężyła. Zamiast takich idiotów to naprawde wolę na meczu te 4 tysiące kibiców, którzy się znają na piłce nożnej (juz nie mówię o tej grupce, która na Ruchu jest zawsze) i chodzą na Ruch kibicować, a nie wylewać swoje frustracje. Z tym "badziewiem" trzeba zrobić porządek. Jeszcze teraz jak sobie przypomnę donośny głos tego c... za plecami to mnie bierze.
A co do meczu. Jak mają wleźć do Orange to niech wszystkie mecze tak wygrywają. ŁKS rok temu nic nie grał, a wszedł i w 1 lidze radzi sobie całkiem dobrze.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- mumin1920
- Kontakt:
Pavlique mo racja :lol: Z Pasnikiem momy szczescie i niy tracymy punktow :lol: Stal to niy je Jaga ale 3 punkty sa zdobyte i je ok :lol: Nawet jak Pasnik puszczo flyje to wygrywomy albo je remis :lol:
A druzyna zagrala dobry szpil
styklo jakby wlecialo polowa z tych sytuacji co my mieli 8) i wynik by byl inkszy :lol:
A druzyna zagrala dobry szpil

-
- Kontakt:
jak było na Jadze podobno ponad 10 tyś to mówili niektórzy że lepiej jak chodzi te 6 tys ale dopingujących a nie sezonowcówElmer pisze:Ja jeszcze chciałem powiedzieć słowo o znawcach. Dzisiaj (wczoraj) za moimi plecami na górnej trybunie siedziało takich trzech idiotów po czterdziestce, którzy chybaby chcieli żeby Ruch każdy szpil 10:0 wygrywał. Caly czas: do przodu. A jak nie szło to zamiast dopingować darli się: do dtyłu, albo inne głupie hasła.
ten mecz ogladało około 6 tyś widzów i co? nie ma sezonowców i znowu tniemy? teraz na 4 tyś wiernych?
porządek zrobić to jedna rzecz ale sprawić by na każdy mecz chodziło kilkanaście tyś widzów to drugie!!
kupując bilet utrzymujesz klub - pamiętajcie o tym
nigdy nie jest za późno
abnamiro
Nikaj zech nie napisol ze Baran zagral zle. Napisol zech ze zagral ponizej swojego poziomu, ktory jest bardzo wysoki. Zwrocilzech uwaga i Grzesiek miol kilka nieudanych zagran za co przepraszal reszta zespolu. Ogolnie wszyscy zagrali dzis na 6 w 10-stopniowej skali. Widac bylo ze mieliw nogach szpil z Jaga w kery wlozyli duzo serca. Mysla ze w Janikowie bedzie lepiej. Baran byl jednym z lepszych chopow na boisku ale widywalem lepsza jego gre, co nie oznacza ze dzis byl slaby.
Nikaj zech nie napisol ze Baran zagral zle. Napisol zech ze zagral ponizej swojego poziomu, ktory jest bardzo wysoki. Zwrocilzech uwaga i Grzesiek miol kilka nieudanych zagran za co przepraszal reszta zespolu. Ogolnie wszyscy zagrali dzis na 6 w 10-stopniowej skali. Widac bylo ze mieliw nogach szpil z Jaga w kery wlozyli duzo serca. Mysla ze w Janikowie bedzie lepiej. Baran byl jednym z lepszych chopow na boisku ale widywalem lepsza jego gre, co nie oznacza ze dzis byl slaby.
Ciesza 3 pkt. ,gra niestety nie. Zreszta, powiedziane to juz bylo wyzej.
Co do sporu Pasnik-Nowak. Ten ostatni spieprzyl brame z Jaga (za pozna startnal), a Pasnik...przypomina mi niegdys Lecha: puszczal szmaty, ale druzyna wygrywala. Mysle, ze Wlecialowski wie co robi.
Odnosnie gry: wg mnie ZA MALO graja z pierwszej pilki :roll:
PS. Na 4 tez byli "znawcy", oto cytaty (sory za wulgaryzmy, ale trzeba...):
"No DEEEJ mu, IIIIDŹ!! Kuuurwa, co za ciul!! - za slabo"
" Dobra, IIIDZ!! ja pi***ole, co za gląb - slepy czy co?!"
"Dawaj Miki...NOOO!!! KUUUURRWA!! JAKI ciul!! Tak to zj***c (gwizd)"
Podanie spokojne do Pasnika, ktory sie nie spieszy:" NO RUSZ SIE ku*** debilu!!!"
Cholera, nie wytrzymam, w koncu spojrzalem sie na goscia, to sie speszyl...
LUDZIE: TO SIE NAZYWA KIBICOWANIE???! Obrazanie SWOICH pilkarzy?!?!?!
ZENADA! Reagujmy na takich palantow -wole tzw. piknikow, ktzorzy nie spiewaja, od takich "znawcow", psia jego....
Co do sporu Pasnik-Nowak. Ten ostatni spieprzyl brame z Jaga (za pozna startnal), a Pasnik...przypomina mi niegdys Lecha: puszczal szmaty, ale druzyna wygrywala. Mysle, ze Wlecialowski wie co robi.
Podanie spokojne do Pasnika, ktory sie nie spieszy:" NO RUSZ SIE ku*** debilu!!!"
ZENADA! Reagujmy na takich palantow -wole tzw. piknikow, ktzorzy nie spiewaja, od takich "znawcow", psia jego....

a Mie sie podobalo jak ryceli Gerard Cieslik i mlyn by spiewol to w kolko gdyby nie kryta zaczela klaskac :lol: :lol: :lol: i widac ze juz trocha szpili majom grajki w nogach i kondycja siado co belo widac w drugiyj połie meczu.Trener przeprowadziel dobre zmiany i wychodzi ze aby powalczyc o OE cza zrobic wzmocnienia na wiosna bo inaczej mozemy dostac zadyszka pod koniec syzonu a co jeyst wazne aby wejsc bezposrednio a ni grac barazy.Stalowka nic nie pokozala ino sie bronila a to co mieli wynikalo ino z ustawienia z przejsciem na obrone oddanie placu i czekanie na kontrataki.Oczewiscie syndzia tyz sie nie popisol i pare sytuacji gwizdol na naszo nikorzysc :x :x Cieszom 3 punkty gra powinna byc lepszo przeca ni wolno robic gupich blyndow momy juz na tyla doswiadczony i zgrany zespol ze to jest niedopuszczalne i ni mozemy se pozwolic na lekkomyslne granie bo my musiemy grac madrze i skutecznie aby zagrac w OE.I walczyc walczyc grysc trawe bo nikt nom 3 punktów ni do za darmo
Jak popatrzymy na skutecznosc strzalow to martwi nie wykorzystujemy 100 to matrwi przeca ni tak nerwowo!! przeca my som rutyniarze a ni jakie bajtle wincej rutyny a bydzie dobrze.Momy lidera niebiescy momy lidera oby do konca jesieni

-
- Kontakt:
bogas1985 pisze:abnamiro
Ja uwazam ze Baran zagral jeden z lepszych meczy... jak juz tez wspominalem kole mnie na trybunie spora grupa osob zachwycala sie jego gra... ale kazdy moze miec swoje zdanie, poza tym nie sztuka byc profesorem w meczu w ktorym wszystko wszystkim wychodzi... (Zawisza, Polonia W). A to ze raz stracil pilke to nic nie swiadczy. Pokaz mi zawodnika na swiecie ktory nie ma strat????
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
To jest plaga nie do opanowania!!!! Gdzie sie nie siado widac przesmiewcow i szydercow. Ale najgorsze jest to ze szydzic kazdy ma prawo ale obrażać, je..ac, bluzgać aż uszy wiedna???? To sie nadaje do leczenia... Sorry za slowa ale to prawda.Harpo pisze:Ciesza 3 pkt. ,gra niestety nie. Zreszta, powiedziane to juz bylo wyzej.
Ale racja.... REAGUJMY NA PIKNIKOW!!!!
Zawsze i wszędzie RUCH
- ch-R
Po maczu z hydro i Jagą wreszcie udalo mi sie dostac na trybune dolna bilet ...no ale nie o tym chcialem pisac , chodzi o to zeby ktos zrobil wreszcie poządek na górnej trybunie z tymi pseudo trenerami , mnie osobiscie bylo strasznie glupio jak zech słyszol te obelgi co do Mikiego , Paśnika i w ogóle do gry naszego kochanego zespolu a przed tymi pseudo trenerami siedziol Klimek z żonka i tego musiol słuchac -abnamro pisze:To jest plaga nie do opanowania!!!! Gdzie sie nie siado widac przesmiewcow i szydercow. Ale najgorsze jest to ze szydzic kazdy ma prawo ale obrażać, je..ac, bluzgać aż uszy wiedna???? To sie nadaje do leczenia... Sorry za slowa ale to prawda.Harpo pisze:Ciesza 3 pkt. ,gra niestety nie. Zreszta, powiedziane to juz bylo wyzej.
Ale racja.... REAGUJMY NA PIKNIKOW!!!!

aha wielkie brawa dla dziołszki z dolnej ze zj***ła gościa co chciol zeby Nowak włazil na boisko :lol:
ps. a co do ilości kibiców na tym meczu to było widac ze te 6000 to jest standart na Ruchu a ta reszta co była z Hydro i Jagą to przypadkowi niedzielni kibice , no trudno ale tacy w sumie robia liczby na meczach - a szkoda ze nie na każdym

-
- Kontakt:
A ja powiem tak..krytyka sie przydaje każdemu...bo to może podbudować do lepszej gry...aczkolwiek faktycznie takie zachowanie powinno być odrazu gaszone jak tylko sie zaczyna..bo kulturalnie krytykować...lub wypowiadać własne zdanie każdy ma prawo..ale jak sie najeżdza na Naszych piłkarzy w taki sposób jak ten człowiek to powinno sie zwalczać takie coś..ja też nie rozumiem jak można obrażać naszych piłkarzy i wyzywać ich..to już przechodzi jakiekolwiek granice....i faktycznie jak Szanowny Pan Klimek tego słuchał to mogło mu sie przykro zrobić..bo tak jak już napisałem...Krytyka-TAK..ale normalna,kulturalna..a nie wyzwyska..więc zastanówcie sie Wy którzy bluzgacie na naszych piłkarzy..bo wyrazy swojej krytyki można wyjawić w bardziej cywilizowany i kulturalny sposób...chorzowskaR pisze:Po maczu z hydro i Jagą wreszcie udalo mi sie dostac na trybune dolna bilet ...no ale nie o tym chcialem pisac , chodzi o to zeby ktos zrobil wreszcie poządek na górnej trybunie z tymi pseudo trenerami , mnie osobiscie bylo strasznie glupio jak zech słyszol te obelgi co do Mikiego , Paśnika i w ogóle do gry naszego kochanego zespolu a przed tymi pseudo trenerami siedziol Klimek z żonka i tego musiol słuchac -abnamro pisze:To jest plaga nie do opanowania!!!! Gdzie sie nie siado widac przesmiewcow i szydercow. Ale najgorsze jest to ze szydzic kazdy ma prawo ale obrażać, je..ac, bluzgać aż uszy wiedna???? To sie nadaje do leczenia... Sorry za slowa ale to prawda.Harpo pisze:Ciesza 3 pkt. ,gra niestety nie. Zreszta, powiedziane to juz bylo wyzej.
Ale racja.... REAGUJMY NA PIKNIKOW!!!!wstyd mi za nich :twisted:
aha wielkie brawa dla dziołszki z dolnej ze zj***ła gościa co chciol zeby Nowak włazil na boisko :lol:
ps. a co do ilości kibiców na tym meczu to było widac ze te 6000 to jest standart na Ruchu a ta reszta co była z Hydro i Jagą to przypadkowi niedzielni kibice , no trudno ale tacy w sumie robia liczby na meczach - a szkoda ze nie na każdym
Tyle chciałem dodac od siebie..