RUCH Chorzów - STAL STALOWA WOLA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Johnny Walker
Kontakt:

#166 Post autor: Johnny Walker » 20 paź 2006, o 23:07

LIDERA MOMY ZA ch*** GO NIE ODDOMY :!:

Jeden ze slabszych meczow w tym sezonie, ale i takie sie zdarzaja i trzeba o tym pamietac. a do ciula z piony, ktory przez caly mecz zamiast kibicowac to sie interesowol... Pasnikiem. nie wiem czy sie zakochal czy co, ale caly czas o nim gadal. oczywiscie klal jak na legioniste jakiegos. pi***ole takich kibicow :?

domin11hks
Kontakt:

#167 Post autor: domin11hks » 20 paź 2006, o 23:07

A ja chciałem pozdrowic Jarka (za)PAśnika, ten chop daje nam tyle wrazen :D

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: Adrian.G » 20 paź 2006, o 23:07

Doping jakoś słabo..

:oops: :roll: :oops: :shock:
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

adamo chorzow

#169 Post autor: adamo chorzow » 20 paź 2006, o 23:11

A JO LUBIA GORNIKA ZABRZE BO TO SLONSKI KLUB JAK NASZ...................
ZNOM W ZABRZU DOZO HANYSOW POWTARZOM HANYSOW A NIE LUDZI W WIEKU 30 LAT KERYCH STARE PRZIJECHALI NA SLONSK ZN 1 KOLE JAK GOROLE I DUPNIE RYCZA NA CHORZOWSKICH GOROLE I W DRUGO STRONA TO SAMO....
NIE JEDEN TAKI KIBIC GORNIKA WIECEJ RAZY JEST NA RUCH JAK NIEJEDEN NIEBIESKI
WIEC RUCH - GORNIK WIELKIE DERBY SLASKA;;;STADION PRZY ULICY CICHEJ 6...
RUCH 3 FABER,MARX,BULA
GORNIK 2 SZOLTYSIK,LUBANSKI

38 TYS NA RUCHU TO BOL SZPIL LOJCIEC MI OPOWIADOL.........LUDZIE LEZELI SIE NA TROWIE NIKT SIE NIE LOL COS PIEKNEGO OBY CZASY TE WROCIOLY

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: kibol-siem-ce » 20 paź 2006, o 23:12

Ważne że 3 pkt o grze nie byda godoł kto był widzioł :roll: Paśnik - ehh :( A niektórych wpisów sam niy rozumia, jak gro ktoś słabo np. Miki, Pepe to zaroz chcecie zmienić na Łudziński, Misiura i na odwrót :evil:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

fortboyard

#171 Post autor: fortboyard » 20 paź 2006, o 23:13

Ja to was kompletnie nie roumiem... Wygraliśmy 2:0 po bardzo dobrym i kontrolowanym meczu. Jesteśmy na czele tabeli i powinniśmy sie cieszyc a nie narzekać. A co do śpiewki "Gorole raus, gorole von gorole wy***rdalac z tad" to pomyślcie za nim zaśpiwacie co czują wten czas piłkarze Naszego klubu... 80% naszego skladu urodzili się poza ślaskiem.. zamiast kibicować Naszym to wy takie ciulstwo spiewacie. Poprostu zal.de . Moim zdaniem zagraliśmy bardzi dobre spotkanie- mało strałow na bramke a duza skuteczność.

Ps: Pomyślcie za nim coś zaśpiewacie

żabol ruda_sl

#172 Post autor: żabol ruda_sl » 20 paź 2006, o 23:16

adamo chorzow te czasy juz pomału wrocajom

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#173 Post autor: vahanara » 20 paź 2006, o 23:23

a ja chciałem zwrócić uwagę na zachowanie schodzącego Sokoła. Mam wrażenie że jest pod wieilkim wpływem atmosfery na Cichej. Szacunek za bramkę, szacunek za V-kę i myślę że to był wyraz jego szacunku dla nas.

ps.
chodzę na trybunę od dawna, od dawna próbuję "zwalczać" pseudokibiców-szyderców którzy "je***" np. Paśnika za złe wybicie zanim jeszcze piłka opuści bosiko. Wirzcie mi, kiedyś poprostu paru normalnych kibiców nie wytrzyma i dostaniecie po tych szyderczo-wiejskich ryjach.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

fortboyard

#174 Post autor: fortboyard » 20 paź 2006, o 23:25

Ta cała Stałowka miała może z 3 strzały w całym mevzu - nie wiem o co weam chodzi. Ruch w cale nie miał duzo akcji do zdobycia bramki a jednak wygraliśmy 2:0.]

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: Adrian.G » 20 paź 2006, o 23:26

vahanara pisze:a ja chciałem zwrócić uwagę na zachowanie schodzącego Sokoła. Mam wrażenie że jest pod wieilkim wpływem atmosfery na Cichej. Szacunek za bramkę, szacunek za V-kę i myślę że to był wyraz jego szacunku dla nas.

ps.
chodzę na trybunę od dawna, od dawna próbuję "zwalczać" pseudokibiców-szyderców którzy "je***" np. Paśnika za złe wybicie zanim jeszcze piłka opuści bosiko. Wirzcie mi, kiedyś poprostu paru normalnych kibiców nie wytrzyma i dostaniecie po tych szyderczo-wiejskich ryjach.
na 5 jest to samo :x
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

Johnny Walker
Kontakt:

#176 Post autor: Johnny Walker » 20 paź 2006, o 23:37

vahanara pisze:a ja chciałem zwrócić uwagę na zachowanie schodzącego Sokoła. Mam wrażenie że jest pod wieilkim wpływem atmosfery na Cichej. Szacunek za bramkę, szacunek za V-kę i myślę że to był wyraz jego szacunku dla nas.

ps.
jo jeszcze wytrzymuje na nastepny raz zwroca uwaga, ale pozniej juz sie niy byda pi***olil ze mie nie wypado bp zech jest za mlody. zreszta wie ze jest wiyncyj takiech kierych to wkurwio na pionie.

abnamro
Kontakt:

#177 Post autor: abnamro » 20 paź 2006, o 23:47

kadett pisze:ostatnio zle, bo Ruch przegral, teraz zle bo wygral ale slabo gral. czyli co lepiej grac pieknie ale przegrywac? przeciez to co niektorzy tu wypisuja jest tak zalosne ze sie w pale nie miesci.
Ruch! grac swoje i wygrywac, punkty sa za bramki a nie styl. za tydzien bedzie i gra i punkty. pozdro
Dokładnie to żałosne!!!! Ja mam wrażenie że niektórzy patrza na inny mecz niz ja choc sa na tym samym stadionie!! Jak widze wpisy Miki na ławe, a Łudziński za niego to mi sie rzigać chce (do Przemka nie mam nic), jak juz to Łudzinski za pepka!!!!. Pytam tych ludzi kto asystował przy 1 bramce???????? Jakby w 1 połowie ta bramka nie padła to byłoby gorrrąco!!!!

Wg niektórych "znawców" lepiej przejsc obok meczu i nie zdupić wielu sytuacji (np pepe -tragiczna gra), niż walczyc i gryźć trawe, asystowac ale neca nie trafic (Miki). Ludzie obudźcie sie bo mam wrażenie że to jest paskudny i niesprawiedliwy subiektywizm.
Ciekawi mnie kto uważa że pepe zagrał lepiej niz Miki?? ---- Bez komentarza
POZDRO DLA NORMALNYCH
Zawsze i wszędzie RUCH

abnamro
Kontakt:

#178 Post autor: abnamro » 20 paź 2006, o 23:54

bogas1985 pisze:
żabol ruda_sl pisze:
hydroxy pisze:jeszcze w zeszłym sezonie bralibyście 1:0 z kazdym przeciwnikym z pocałowaniym w dupa, teraz na pewne 2:0 kryncicie tintami
Podej przykład
to byla w strona naszych kibicow
A Gornik raczej nie spadnie i nie chce by zleciol. Derby musza byc

Co do szpilu. Piach to moze to nie byl ale gra na pewno nie powalala na kolana. duzo strat, nawet Baran zszedl ponizes swojego poziomu. Wazne 3 pkt. Zostaly 3 szpile, trza je koniecznie wygrac nawet po tragicznej grze.By byla spokojna zima
Baran zszedł poniżej poziomu????????????????? Ja chyba zjebie na tym forum :roll: :roll: Czy on dziś wogole mioł jakies straty?????? To jest profesor i tym bardzie w dzisiejszym meczu gral rewelacyjnie!!!! Ludzie w pilke gra 11 osób - mecz byl bardzo slaby ,fakt - ale rozpartujac go pod wzgledem indywidualnym to BARAN to klasa sama w sobie!! Na górnej to jego gre jakos oklaskiwali gromkimi brawami.... ale ok Ty widziales co innego..... brawo za ocene.

P.S. kto gral lepiej niz On????
Zawsze i wszędzie RUCH

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#179 Post autor: Kirek » 20 paź 2006, o 23:58

CO niby Paśnik takiego zdupił ??

sebaro
Kontakt:

#180 Post autor: sebaro » 21 paź 2006, o 00:03

Kirek pisze:CO niby Paśnik takiego zdupił ??
Nic nie zawlił :arrow: bo nie miał okazji :x
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

ODPOWIEDZ