Uwagi ( propozycje) do moderatorów
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
To bylem jauRodzony na sektoRze pisze:W dziale "po meczu" znalazłem cos takiego...
Troszkę nie rozumiem tego ostrzezenia, nikogo nie obraził, tylko napisał że sie pomylił, a że użył słów nieparlamentarych... Na tym forum czytałem wiele wulgarniejszych i chamskich rzeczy a w dodatku adresowanych do danej osoby, więc obra zającymi kogoś... A gdyby stosować kryteria którymi kierował sie moderator który dał to ostrzeżnie musiałoby wylecieć ponad pół forum... Bez przesady, nie róbmy tu kółka różańcowego... Rozumiem karac za jakieś prostackie wyzwiska, ale za takie coś.. ?domin11hks pisze:Łosz ciul fajne zech sie jebnoł :oops:
jo mysloł ze łazi juz o tego nowego menagera pozdRo
ADMIN: OSTRZEZENIE ZA BLUZGI
PS Nie znam domina11, żeby nie było...

- L_M
- Kontakt:
odblokowane, z tym ze jesli sie okaze ze narazie bedzie to gadka nie na temat, zamykamy spowrotemPavlique pisze:Proponuja odblokowac tymat zimowe transfery bo zaczynajom już pisac ło przimiarkach i padajomk konkretne nazwiska
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3691025.html
pozdr
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom kilka pytań:Lukas Michalski pisze:
To bylem japostanowilismy ze za bluzgi walimy ostrzezenia, slowne albo 'mechaniczne'
tazke Panowie, pracujemy nad kultura. chodzi i poziom forum, a mysle ze im wiecej takich rzeczy wychwycimy i damy ostrzezenia tym mniej bedzie potem postow 'ku*** ale zech sie wkurwil' nic nie wnoszacych do tematu
1. Czy jest jakiś regulamin forum, czy mi sie tylko zdaje że taki regulamin jest. Jeżeli jest to gdzie? bo chciałbym sobie odświeżyć jego treść zanim popełnię coś co narazi mnie na trzecie ostrzeżenie a w rezultacie ban, pytam tez w kontekście pkt 3
2. Jeżeli rgulaminu nie ma to jeżeli cos moderatorzy postanawiają nowego w kwesti kar to niech to ogłaszają wszem i wobec przed pierwszym ukaraniem, a nie w momencie gdy ktoś sie dziwi za co dostał ostrzezenie.
3. Czy jest planowana jakaś amnestia czy też moje ostrzeżenia będą wisieć do końca świata i jeden dzień dłużej, czy też jedynym sposobem na wysczyszczenie się jest popełnienie trzeciego ostrzeżenia i odbycie tygodniowej kwarantanny. Jeżeli tak do dajcie znać przed moim urlopem

-
- Kontakt:
nio nie szczymiaLukas Michalski pisze:uRodzony na sektoRze pisze:W dziale "po meczu" znalazłem cos takiego...
Troszkę nie rozumiem tego ostrzezenia, nikogo nie obraził, tylko napisał że sie pomylił, a że użył słów nieparlamentarych... Na tym forum czytałem wiele wulgarniejszych i chamskich rzeczy a w dodatku adresowanych do danej osoby, więc obra zającymi kogoś... A gdyby stosować kryteria którymi kierował sie moderator który dał to ostrzeżnie musiałoby wylecieć ponad pół forum... Bez przesady, nie róbmy tu kółka różańcowego... Rozumiem karac za jakieś prostackie wyzwiska, ale za takie coś.. ?domin11hks pisze:Łosz ciul fajne zech sie jebnoł :oops:
jo mysloł ze łazi juz o tego nowego menagera pozdRo
ADMIN: OSTRZEZENIE ZA BLUZGI
PS Nie znam domina11, żeby nie było...
To bylem japostanowilismy ze za bluzgi walimy ostrzezenia, slowne albo 'mechaniczne'
tazke Panowie, pracujemy nad kultura. chodzi i poziom forum, a mysle ze im wiecej takich rzeczy wychwycimy i damy ostrzezenia tym mniej bedzie potem postow 'ku*** ale zech sie wkurwil' nic nie wnoszacych do tematu

ps. dzieki uRodzony na sektoRze
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat pisze:Mom kilka pytań:Lukas Michalski pisze:
1. Czy jest jakiś regulamin forum, czy mi sie tylko zdaje że taki regulamin jest. Jeżeli jest to gdzie? bo chciałbym sobie odświeżyć jego treść zanim popełnię coś co narazi mnie na trzecie ostrzeżenie a w rezultacie ban, pytam tez w kontekście pkt 3
2. Jeżeli rgulaminu nie ma to jeżeli cos moderatorzy postanawiają nowego w kwesti kar to niech to ogłaszają wszem i wobec przed pierwszym ukaraniem, a nie w momencie gdy ktoś sie dziwi za co dostał ostrzezenie.
3. Czy jest planowana jakaś amnestia czy też moje ostrzeżenia będą wisieć do końca świata i jeden dzień dłużej, czy też jedynym sposobem na wysczyszczenie się jest popełnienie trzeciego ostrzeżenia i odbycie tygodniowej kwarantanny. Jeżeli tak do dajcie znać przed moim urlopem
- rubin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w zwiazku z tym prosze zrobic porzadek na tym forum - zaczynajac od uzytkownika evn i innych z podobnymi avatarami czy podpisamiZgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)
-
- Kontakt:
:brawa:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- 19r20
- Kontakt:
mam 1 uwagę
chyba Patton rozdajesz ostrzeżenia wszystkim bluzgającym w tamacie o Unii
mam prośbę - przeczytaj uważnie mój post za który mnie ostrzegłeś
i odkąd to każemy kibiców Ruchu za wyrażanie opini nie obrażających nikogo?
kiedy to zmienił się sposób postępowania na forum?
jeśli każesz za bluzgi to zbanuj najlepiej wszystkich userów, niech zostaną tylko admini
powodzenia
chyba Patton rozdajesz ostrzeżenia wszystkim bluzgającym w tamacie o Unii
mam prośbę - przeczytaj uważnie mój post za który mnie ostrzegłeś
i odkąd to każemy kibiców Ruchu za wyrażanie opini nie obrażających nikogo?
kiedy to zmienił się sposób postępowania na forum?
jeśli każesz za bluzgi to zbanuj najlepiej wszystkich userów, niech zostaną tylko admini
powodzenia
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- L_M
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
19r20 - nikogo nie zbanowalem i nie mam takiego zamiaru. Ustalilismy z reszta modow/adminow, ze za duzo wulgaryzmow jest ostatnio w samym dziale Ruch Chorzow. W temacie o meczu z Unia troche tego bylo, wiec musielismy zareagowac. Po tygodniu sciagne te ostrzezenia, ale prosilbym o powsciagliwosc
Od wczoraj kazde przeklenstwo jest cenzurowane. PozdRawiam

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
a ja podbijam wlasny post, bo widac ze panuje selektywna moderacja
EDIT: przepraszam, ale teraz widze brak niektorych avatarow, wiec jezeli to poprzez dzialalnosc moderatorow, to wycofuje post
bolo23 pisze:w zwiazku z tym prosze zrobic porzadek na tym forum - zaczynajac od uzytkownika evn i innych z podobnymi avatarami czy podpisamiREGULAMIN pisze:Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)
EDIT: przepraszam, ale teraz widze brak niektorych avatarow, wiec jezeli to poprzez dzialalnosc moderatorow, to wycofuje post
- fRyta
- Kontakt: