Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
_MIKOLOW_
19PABLO20 - o Batory nikt nie wspomina bo to nie jest fanclub

Moim zdaniem Katowice i Ruda Śl to dwa największe fancluby Ruchu, tylko mają tą wade, że są na zbyt dużych obszarach porozrzucani (chodzi mi o wiele dzielnic), tak poza tym jest wiele innych fanclubów na Ruchu i trudno tu wymienić, który jest najbardziej zorganizowany.
PozdRawiam
-
19PABLO20
Oki Mikołów to wytłumacz mi kim my jesteśmy chodzi mi o Batory bo jo juz som nie wiem jak nie fanclubem to kim??W zadnych tematach nikt nie wspomina o Batorym moze kiedys bardzo dawnotemy nie bylismy dobrze wręcz przeciwnie ale teraz jesteśmy jednymi z mocniejszych w chuligance mówie tu o starszych bo o młodych jeszce tak nie słychac chociarz sie staraja:D:D:D:D:D:D
Pzdrówka dla waterlo
Koncze dyskusje w tym temacie narak i pozdrowionka dla normalnych
-
Viro
PABLO Chorzow wg mnie ma najlepsza ekipe jako calosc obecnie
i tworzy chyba trzon chuliganki na Ruchu
ale Chorzow to nie jest FC
bo jestes z tego miasta co jest nasz klub
a przyjelo sie juz tak , ze fan cluby sa z innych miast niz klub ktoremu kibicuja
Batory ma bardzo dobra ekipe i chyba najlepsza z dzielnic w Chorzowie
nie wiem czy sie znamy PABLO ale ja dziennie jestem w Batorym mam tam laske:) dokladnie na Brzozowej ale czesto tez odwiedzam okolice plant na ktorych zazwyczaj przebywa dosc liczna ekipa mlodych z Batorego:)
pozdRo
-
19PABLO20
Viro oki brzozowa jest troszke drogi odemnie ale widziałem cie ostatnio jak jechałes swoja bryką na 16 lipca:D:D a do tego czy sie znamy to nie wiem jak to nazwac tak po imieniu to napewno nie ale garlismy razem w bala u wos na tauzenie wtedy tez było waterlo i mieli my koszulki wszystkich klubów:D:D:D: tz ja nie grałem tylko patzryłem i jeszce spotkalismy sie jak nasi chopcy jechali z poloni bytom razem z myszkowem to wtedy czekalismy pod hala ruchu i kilka razy jak byli my na tuzenia to spotkali my sie u wos pod blokiem tam kaj siedzicie na łakach ławce nie pamietom narak i pozdrówka
-
Gość
Według mnie najlepsze FC to:
-Katowice
-Ruda Śląska ,a dokladnie Bykowina
PozdRo!
-
Viro
sp Pablo to kiedys daj mi znac ktory to ty bo kumam ta cala mloda ekipe ale nie po ksywach:)
-
19PABLO20
oki viro!!!!!!!!
-
bRzoza
jasne ze fc katowice jest najlepszy chodziaz fc mikołów tez dobry jest :o
-
Grzegorz1920
autor: Grzegorz1920 » 29 cze 2003, o 14:52
Moim zdaniem najlepsze fan cluby to:
-Katowice
-Mikołów