RUCH Chorzów - STAL STALOWA WOLA
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Obowiazuje stara prawda nie lekcewazyc zadnego przeciwnika chocby byl najslabszy Zdarzaja sie bolesne niespodzianki.A co do pilkarzy sie tyczy to jest jedyna rada sluchajcie trenera a nie grajcie po swojemu .Niestety widac na boisku balagan .Bez szybkich skrzydlowych i wrzutek na pole karne nie bedzie efektow.Czolowka tabeli jest ciasna .Nie dajcie sie wypchnac .Niebiescy atakujcie .
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiekszosc chce posadzic Mikiego na lawce, po meczu z Jaga a IMO poza skutecznoscia to zagral calkiem dobre spotkanie. Trzeba patrzec na calkosztalt. Miki duzo biega w przodzie , stwarza sobie pozycje a takze zmusza bramkarza do bledow,ile przeciez razy Banaszynski wykopywal w pospiechu bal na auty. Ja zostawilbym Mikiego co najwyzej zagral od poczatku z Cwielongiem a Przemka na jokera 
Wilus

Wilus
- wolfik
- Kontakt:
No wlasnie Wilus, tak jak nie podobal mi sie Miki na poczatku sezonu, tak teraz najlepszy nasz napastnik, duzo walczy sam kreuje sytuacje, Ćwielong i Łudzinski z Jaga zagrali duzo slabiej. Mamy 5 napastnikow i Wlecial wybierze tych w najlepszej dyspozycji, mysle jednak ze jesli jednak jakas zmiana miala by byc to Pepe za Łudzinskiego
Co do meczu licze na 5:0 :lol: Mysle ze nasi wyjda bardzo zdeterminowani, a Stal na pewno nie ma takiej obrony jak Jaga i predzej czy pozniej peknie
Co do meczu licze na 5:0 :lol: Mysle ze nasi wyjda bardzo zdeterminowani, a Stal na pewno nie ma takiej obrony jak Jaga i predzej czy pozniej peknie
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem czy już było ale tu :arrow: http://www.ruch.chorzow-online.pl/image ... t/stal.doc jest plakat do ściagnięcia..wydrukujemy Go i ruszamy w miato..oplakatujemy cały Chorzów 8)

i tu cie Wilus popieram w 100%Wilus pisze:Wiekszosc chce posadzic Mikiego na lawce, po meczu z Jaga a IMO poza skutecznoscia to zagral calkiem dobre spotkanie. Trzeba patrzec na calkosztalt. Miki duzo biega w przodzie , stwarza sobie pozycje a takze zmusza bramkarza do bledow,ile przeciez razy Banaszynski wykopywal w pospiechu bal na auty. Ja zostawilbym Mikiego co najwyzej zagral od poczatku z Cwielongiem a Przemka na jokera
Wilus
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
mam taka propozycje zeby imformacja o przedsprzedazy biletow w czwartek i ogolnie godzinach otwarcia kas byla tez podawana na stronie :
www.ruch.chorzow-online.pl bo jednak czyta ja bardzo duzo ludzi a tego tam brakuje
www.ruch.chorzow-online.pl bo jednak czyta ja bardzo duzo ludzi a tego tam brakuje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stal wbrew pozorom taka słaba nie jest..i wyniki typu 5-0,6-0 sa raczej nierealne..obym sie mylił i sie zaskoczył (pozytywnie oczywiście)..wojtas 81 pisze:Cos czuja ze ze Stalowka wiekszosc sie przelamie i Grzybek sobie strszelic powinien i Miki, i Pepe , i Przemo, ale musi byc koncentracja od 1- ostatniej min!