Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
rumcajs_79
Kontakt:

#451 Post autor: rumcajs_79 » 14 paź 2006, o 00:25

to normalne ze jak dobrze sie gro to przylazi wiecej ludu a jak wpadnom 2-3 przegrane to frekwencja spada o 50% ale tak bylo i bedzie - to nie tylko unas! i poco sie ich czepiac niech przylazom kiedy chcom! :wink:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#452 Post autor: L_M » 14 paź 2006, o 00:25

arcio pisze:
Patton pisze:Zawsze? Przeciez Ci "sezonowcy" juz nie przyjda na stadion, bo Ruch przegral. Gardze takimi kibicami!!!
ja chce aby zawsze było tak ciasno na trybunach jak dziś!!
dopingować trzeba umieć i chcieć
zobacz jak wyglądał doping kilka miesięcy temu
jak wyglądał ostatnio przy publiczności 5-6 tyś a jak teraz przy 10-12 tyś

do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić i nauczyć

strach pomyśleć co będzie jak te 10 tyś ludzi sie zsynchronizuje ;)
patton - chciec zawsze te 10 tys, to zrobic z tych ludzi 'nie-sezonowcow' - wiec pod tym wzgledem mamy chyba wszyscy podobne marzenie.

a co do meczu. jednym slowem: TRUDNO

trh

#453 Post autor: trh » 14 paź 2006, o 00:27

ku*** PANOWIE !! W ŚRODE Polska-PORTUGALIA DZIŚ RUCH-I TA OPRAWA I TEN DOPING TU I TU!! ZYCZE SOBIE WIECEJ TAKICH TYGODNI W ZYCIU !! COS CUDOWNEGO !! A WYNIK RUCHU SIE WYTNIE!!;) WG.MNIE GRALI DOBRZE,A TO PRZYPADEK PRZY PRACY MAMY DALEJ 2 MIEJSCE I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE !! JESTEM DOBREJ MYŚLI !!:) POZDRO

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#454 Post autor: Patton » 14 paź 2006, o 00:28

Z kogo Ty chcesz kibicow zrobic? Z tych co wychodzili w 80 minucie? Z tych co bluzgali naszych graczy za oddanie Jadze pilki ( Fair Play), czy z tych, co kopali w krzeselka, bo Ruch nie strzelil bramki?? Chcesz, to ich przygarnij na trybune, ja im mowie krotko - NIE!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#455 Post autor: uRodzony na sektoRze » 14 paź 2006, o 00:28

Ja osobiście wole pełne trybuny, wiadomo że część przychodzi tylko okazjonalnie, ale przecież w niczym oni nie przeszkadzają dopóki nie mają małyszkowskich trąbek :wink: Pilkarzom na pewno się lepiej gra jak jest 12 tysiecy niż 6 czy jeszcze mniej. A co do wychodzenia wcześniej - mecz był o 19 i częśc osób opuszczających stadion od razu po gwizdku na pewno chciała jakoś dojechac do domu a wiadomo że kibiców mamy na całym Śląsku (i nie tylko), co nie zmienia faktu że pewnie jakiś tam procent mógł zostac ale nie chciał - jednak tak jest na kazdym stadionie.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Bizak16

#456 Post autor: Bizak16 » 14 paź 2006, o 00:34

uRodzony na sektoRze - jakis tam procent ?? to było dobre z 60 % jak nie wiecej !! :?

arcio
Kontakt:

#457 Post autor: arcio » 14 paź 2006, o 00:35

Patton pisze:Z kogo Ty chcesz kibicow zrobic? Z tych co wychodzili w 80 minucie? Z tych co bluzgali naszych graczy za oddanie Jadze pilki ( Fair Play), czy z tych, co kopali w krzeselka, bo Ruch nie strzelil bramki?? Chcesz, to ich przygarnij na trybune, ja im mowie krotko - NIE!!
Patton a ja widziałem ludzi którzy na zawiszy sikali z podniety a dziś naszych jebali - a to nie byli sezonowcy
ludzie sie poprostu "nauczyli" że Ruch wygrywa i nie dopuszczali myśli o porażce - stąd frustracja
nawet gdyby dziś wygrali i tak za tydzień nie byłoby jak dziś te 12 tys bo to nie przeciwnik na który tyle ludzi przyjdzie
teraz juz chyba wracamy do schematu z 5-6 tyś
nastepny wysprzedany mecz to raczej wiosna i polonia bytom oraz zagłebie sosnowiec
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#458 Post autor: L_M » 14 paź 2006, o 00:37

Patton pisze:Z kogo Ty chcesz kibicow zrobic? Z tych co wychodzili w 80 minucie? Z tych co bluzgali naszych graczy za oddanie Jadze pilki ( Fair Play), czy z tych, co kopali w krzeselka, bo Ruch nie strzelil bramki?? Chcesz, to ich przygarnij na trybune, ja im mowie krotko - NIE!!
ale nie 4 tys wyszlo ze stadionu, nie 4 tys kopalo w krzeselka itd. gwizdy byly tez na sedziego ktory podejmowal w danych sytuacjach prawidlowe decyzje, byly gdy jaga wychodzila na rozgrzewke mimo ze my zostalismy tam przyjeci dobrze. 10 tys ludzi, nawet z tym co wychodza przed koncem meczu - i tak zostaje nas duzo a kasa klubu jest pelniejsza, bez tych ktorzy niszcza stadion i atmosfere. To moje zyczenie ;)

Harpo

#459 Post autor: Harpo » 14 paź 2006, o 00:37

Pytanko: na Milanie np. tez te 50 tys zostaje i dziekuje??
NIE! Tak bylo i bedzie, wole kulturalnego "piknika" niz ożartego i wyzywajacego swoich "kibica". A takich niestety jest baaardzo wielu.
Proponuje skonczyc gadke o kibicach :roll: - od tego jest inny dzial. Dobranoc

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#460 Post autor: uRodzony na sektoRze » 14 paź 2006, o 00:38

Bizak16 pisze:uRodzony na sektoRze - jakis tam procent ?? to było dobre z 60 % jak nie wiecej !! :?
Chodziło mi o to że z tych którzy wyszli jakis procent mógł zostać a nie chciał.. A zresztą 60 to też "jakis" procent :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

evn
Kontakt:

#461 Post autor: evn » 14 paź 2006, o 00:38

dziesiona prawie cało ostala na koniec młyn dużo gorzy.}
Aż sie przypomniało kszo http://www.ruch.chorzow-online.pl/opraw ... ch_kszo_01
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

COBRA

#462 Post autor: COBRA » 14 paź 2006, o 00:43

MECZ horror jak hu* kto niewykorzystuje taskich sytuacji przygrywa mecz na swoje zyczenie,niewiem czyja to wina-trenera, druzyny czy Mikiego wiem jedno ze zimny prysznic im sie przyda bo za szybko chcieli by awansowac a droga do OE jeszcze dluga i kreta jesli chodzi o sam mecz to zajebisciue bylo!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#463 Post autor: Simone » 14 paź 2006, o 00:45

Podzial musi byc jasny ...

Pikniki maja robic frekwencje i od czasu do czasu cos krzyknac jak im sie zachce - takie ich swiete prawo

Fanatycy maja robic doping a odpowiedni ludzie oprawy itp

Tak jest na calym swiecie

Z kazdej dostawy masy nowych piknikow wyloni sie kilku fanatykow ktorzy zostana z tym Klubem juz na zawsze

Nie robmy podzialow to nie ma sensu

Trzeba zachecac nowych ludzi Propaganda Propaganda i jeszcze raz Propaganda

Ci co byli dzis byli tez na hydrozawiszy i wiekszosc napewno wroci bo widza ze gramy dobrze a atmosfera swietna ...
Ostatnio zmieniony 14 paź 2006, o 00:47 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

magia 1920

#464 Post autor: magia 1920 » 14 paź 2006, o 00:46

Patton :Chcesz, to ich przygarnij na trybune, ja im mowie krotko - NIE!! sie odj... od trybuny - na trybunie zostałowieleludzi do samego konca a tam piłkarze przychodza na samym koncu

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#465 Post autor: Patton » 14 paź 2006, o 00:48

Simone - ale niech sie do cholery zachowuja jakos!! ;) Banda normalnie :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ