Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#436 Post autor: Patton » 13 paź 2006, o 23:57

Johnny - masz nagrode za obrazanie mylna. Jakbys uwazal na fizyce, to pewnie takich bzdur bys nie pisal. A teraz zamilcz i mnie nie draznij. WIELKIE PODZIEKOWANIE DLA B, K i SABINY!! Te 3 osoby dokonaly rzeczy niesamowitej!! Tak, tak - ta Sektorowke wykonaly 3 osoby!! Co do meczu - przegrany na wlasne zyczenie. Miki slabiutki, a jednak gra do konca?? Ludzinski schodzi... Wrzutki w pole karne - przeciez juz w 1 polowie byly bezcelowe. Sokolowski - pierwsze minuty kapitalnie, pozniej?? Cieszy walka, ale 3 pkt. jada do Bialegostoku. Gra skrzydlami tragedia. Srodek nie istnial. Jaga mogla byc bardzo grozna z kontry, cieszmy sie, ze nie udalo im sie strzelic 2 bramki. Tyle 100% sytuacji - jak mozna to marnowac? :/ My walczymy o OE i takie cos trzeba strzelac!! NU pokazalo probke swoich mozliwosci. Frekwencja super, ale chyba wole te 6 tys. ludzi, ktorzy kochaja ten klub, a nie pokazauja sie dla lansu, strzlaja sobie fotki na sektorze itd. :/ Z KLUBEM JEST SIE NA DOBRE I NA ZLE!! ZAPAMIETAJCIE TO SOBIE WSZYSCY!! NIE STRASZNY NAM PORAZKI SMAK!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

cReative
Kontakt:

#437 Post autor: cReative » 13 paź 2006, o 23:57

Chcialbym napisac tylko jedno...

Kiedy Bizak nie strzelil w jakims meczu przynajmniej jednej dogonej sytuacji wszczyscy go jebali, a czasami nawet tylko zle podal i to do tego wystarczylo, a dzisiaj... Mikulenas zj***l mecz i nie strzelil 3 setek, a kibice spiewaja "MikiGol" i to nie pierwszy raz, bo w tym sezonie po prostu ch*** gra, ale zawsze jest "MikiGol" - tak jakby byl Bogiem .

Nie chce jakos bronic Bizackiego, bo faktycznie czasem doprowadzal do kurwicy.

I tak sie traktowalo NIEBIESKIEGO Bizackiego w porownianiu z Mikulenasem ktory pewnie bez niczegoby odszedl do innego klubu za pieniedze.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#438 Post autor: uRodzony na sektoRze » 14 paź 2006, o 00:00

Johnny Walker pisze:to, ze uwazam, iz oprawa byla bardzo fajna to nie znaczy, ze mam wychwalac mlyn za doping
I w druga strone - nic nie upoważnia Cie do bluzgania na kogos jesli nie podobal ci sie ich doping. KONIEC!!!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#439 Post autor: arcio » 14 paź 2006, o 00:03

Patton pisze:Frekwencja super, ale chyba wole te 6 tys. ludzi, ktorzy kochaja ten klub, a nie pokazauja sie dla lansu, strzlaja sobie fotki na sektorze itd. :/ Z KLUBEM JEST SIE NA DOBRE I NA ZLE!! ZAPAMIETAJCIE TO SOBIE WSZYSCY!! NIE STRASZNY NAM PORAZKI SMAK!!
a jednak wole żeby stadion był zawsze tak pełny :roll:
co do meczu to sami sobie jesteśmy winni
nigdy nie jest za późno

Johnny Walker
Kontakt:

#440 Post autor: Johnny Walker » 14 paź 2006, o 00:05

ja sie wcale nie musze odzywac... czlowiek napisze pare swoich mysli i od razu jest je***y na PW... dziekowa

nikogo nie obrazilem, a juz na pewno nie tak jak sam zostalem obrazony. jesli ktos poczul sie urazony to przepraszam, mozecie mi dac 3 ostrzezenie nie bede juz pisal
Ostatnio zmieniony 14 paź 2006, o 00:07 przez Johnny Walker, łącznie zmieniany 1 raz.
14

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#441 Post autor: Simone » 14 paź 2006, o 00:06

Jak Miki za przeproszeniem ch*** gra w tym sezonie to ja jestem swiety Mikolaj

Ma problem ze skutecznoscia ale gra bardzo dobrze , odbiera pilki , przytrzymuje , rozprowadza

Bizacki w pewnym okresie byl zupelnie bezuzyteczny na boisku

I tak wejdziemy do OE !

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#442 Post autor: Patton » 14 paź 2006, o 00:07

Zawsze? Przeciez Ci "sezonowcy" juz nie przyjda na stadion, bo Ruch przegral. Gardze takimi kibicami!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

arcio
Kontakt:

#443 Post autor: arcio » 14 paź 2006, o 00:09

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#444 Post autor: Simone » 14 paź 2006, o 00:10

A jak jednak przyjda to bedzie Ci glupio :D

Widac poprostu ze niektorzy sa nowi lub dawno nie byli ale wyrobia sie ...

Tez chce juz zawsze pelnego stadionu

Darth Kabut

#445 Post autor: Darth Kabut » 14 paź 2006, o 00:11

cReative pisze:Chcialbym napisac tylko jedno...

Kiedy Bizak nie strzelil w jakims meczu przynajmniej jednej dogonej sytuacji wszczyscy go jebali, a czasami nawet tylko zle podal i to do tego wystarczylo, a dzisiaj... Mikulenas zj***l mecz i nie strzelil 3 setek, a kibice spiewaja "MikiGol" i to nie pierwszy raz, bo w tym sezonie po prostu ch*** gra, ale zawsze jest "MikiGol" - tak jakby byl Bogiem .

I tak sie traktowalo NIEBIESKIEGO Bizackiego w porownianiu z Mikulenasem ktory pewnie bez niczegoby odszedl do innego klubu za pieniedze.
Bo trzeba skonczyc z tym jebaniem ich po du*** bo to do niczego nie prowadzi
Jak byl BIzak to my slabo grali to i Bizakowi sie loberwalo
Terozki gromy dobrze i lepij podgrzewac go do wiynkszrgo wysilku niz zeby miol sie synek stresowac /choc i bez szczelonych bram sie stresuje/
Miki sie staro bo to widac
A ze bram nie strzelo to sie go dopingiem rajcuje.
Moze sie chop przelamie
A lazi najbardzij o to zeby nie psuc atmosfery w druzynie i zagrzewac goroncym dopingiem.

Tak samo niy popierom jak jadymy po Pasniku.
Chopow czeba zagrzewac a nie ich stresowac bo potem bydzie im wiynkszo ch***ia wylazic

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#446 Post autor: uRodzony na sektoRze » 14 paź 2006, o 00:15

Dobrze mówisz, czasami jak człowiek czegoś bardzo chce to nic nie wychodzi, zaangazowania nie mozna piłkarzom odmówić i o to chodzi. A że przegrali? Tak bywa - nie zawsze wygrywa lepszy. Wciąż jestesmy na 2 miejscu!!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#447 Post autor: arcio » 14 paź 2006, o 00:17

Patton pisze:Zawsze? Przeciez Ci "sezonowcy" juz nie przyjda na stadion, bo Ruch przegral. Gardze takimi kibicami!!!
ja chce aby zawsze było tak ciasno na trybunach jak dziś!!
dopingować trzeba umieć i chcieć
zobacz jak wyglądał doping kilka miesięcy temu
jak wyglądał ostatnio przy publiczności 5-6 tyś a jak teraz przy 10-12 tyś

do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić i nauczyć

strach pomyśleć co będzie jak te 10 tyś ludzi sie zsynchronizuje ;)
nigdy nie jest za późno

Elmer
Kontakt:

#448 Post autor: Elmer » 14 paź 2006, o 00:19

Niektórzy od razu by już najlepiej zabili Mikiego. Wiem, że solą piłki są bramki, ale gra Mikulenasa podobała mi się. Za grę 4, a za skuteczność: 1. A Bizacki z ostatnich czasów (gdy był... hmm wyzywany), a Miki z dzisiaj/wczoraj to niebo, a ziemia. Miki i tak się w końcu przełamie.

Komentarz do meczu: skuteczność, skuteczność, skuteczność.

PS. Sędzia niby pierwzoligowy, a był beznadziejny. Miałem wrażenie, że on "czuwa" nad wynikiem i nad Jagiellonią. Oczywiście gdyby Ruch grał tak skutecznie jak zwykle to mógłby sobie czuwać, ale gdzie indziej.

Na meczu strasznie dużo pikników i pijoków. Ale są wynik są pikniki jak toktoś kiedyś powiedział. Ja dodam jeszcze: jest dobra gra, to i jest na pół litra.

W następny piątek będzie ze Stalą będzie 5:0
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Bizak16

#449 Post autor: Bizak16 » 14 paź 2006, o 00:22

Gra - no cóż, nie szło nam dzisiaj

Doping - młyn jakoś słabo, szczególnie w pierwszej połowie, mysle że lepiej jak NU prowadzi doping a nie ludzie z ....PF :roll:
"10" tez dzisiaj niczym nie zachwyciła, ogolnie jakos cicho było

Johnny Walker - skoncz pierniczyc bo młyn jechał całe 90 min. wiem bo sam tam byłem i skoncz gadac głupoty ze ludzie na 5 mieli bardziej zdarte gardła, a jakbys znał troche fizyki to bys wiedział że ty niesłyszłeś Nas ale my też niesłyszelismy piątki.!!

OPRAWA - Bogas i cała reszta NU WIELKIE BRAWA !!!! tego od Was oczekiwałem, a nawet przebiliście moje oczekiwania:)

KIBICE - Patton masz 100% racji!!!! tez od dzisiaj wole 6000 ludzi......ilu mamy PRAWDZIWYCH kibiców było widac po końcowym gwizdku sedziego kiedy na trubunach zostało kolo 3000, 4000 tys ludzi zeby podziekowac chopcom za mecz!!

sebaro
Kontakt:

#450 Post autor: sebaro » 14 paź 2006, o 00:23

cReative pisze:Chcialbym napisac tylko jedno...

Jak masz ch*** do powiedzenia to nie gadaj głupot :!:
Idź sobie je***j baranka w ściane :zolta:

ODPOWIEDZ