Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
evn
Kontakt:

#421 Post autor: evn » 13 paź 2006, o 23:29

Harpo mo racja wy tak zamulocie ze to je hu* Tymu sie nie podobo mlyn tymu tamto ... ku*** do hu** MY SOM JEDNO RODZINA :D:D NIEBIESKO RODZINA :D
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#422 Post autor: spyru » 13 paź 2006, o 23:34

Obrazek
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Viro

#423 Post autor: Viro » 13 paź 2006, o 23:34

a jak dla mnie mlyn dzisiaj duzy plus za ciagniecie/probe poderwania calego stadionu i to bez przerwy zachecali do dopingu za to brawo
za***ista akcja 'cos cie tak cicho 10 ........':) trzeba bardziej podrywac prosta , glowna i 1
moze 10 tez powinna sie przylaczyc do zachecania do dopingu a wkoncu wszyscy beda dopingowac caly szpil chyba wszyscy do tego dazymy

Johnny Walker
Kontakt:

#424 Post autor: Johnny Walker » 13 paź 2006, o 23:36

Viro pisze:a jak dla mnie mlyn dzisiaj duzy plus za ciagniecie/probe poderwania calego stadionu i to bez przerwy zachecali do dopingu za to brawo
za***ista akcja 'cos cie tak cicho 10 ........':) trzeba bardziej podrywac prosta , glowna i 1
moze 10 tez powinna sie przylaczyc do zachecania do dopingu a wkoncu wszyscy beda dopingowac caly szpil chyba wszyscy do tego dazymy
akurat prosta jak chce to potrafi sie zmobilizowac. raczej dzisiaj byl na pionie ubaw jak po jakiejs pol godzinie kompletnej ciszy z Waszej strony padlo WSZYSCY WSTAJA I SPIEWAJA
14

niebieskifanatyk
Kontakt:

#425 Post autor: niebieskifanatyk » 13 paź 2006, o 23:36

Już sie nie umia doczekać na jutrzejsze fotki!!

bogas1985

#426 Post autor: bogas1985 » 13 paź 2006, o 23:38

Jeden mecz przegrali a Wy juz piszecie jakby do III ligi mieli spadac. Dzis zawiodla skutecznosc i trzeba sie z tym pogodzic. Po ostatniej porazce z Sosnowcem nadeszlo 7 kolejnych zwyciestw. Moze i teraz bedzie podobnie.
Mlyn slabo, dziesiona srednio, oprawa b. dobra, frekwencja swietna

Za tydzien trzeba bedzie sobie odbic z Stala St. Wola a w r. wiosennej wygramy w Bialystoku i bedzie OK. Glowa do gory :)

Emil
Kontakt:

#427 Post autor: Emil » 13 paź 2006, o 23:40

Johnny Walker pisze:
uRodzony na sektoRze pisze:
Johnny Walker pisze:teraz mnie sluchac ,,kibice,, z mlyna.

siedzicie cicho caly szpil i nagle zaczynacie spiewac wszyscy wstaja i spiewaja. jeszcze gwizdacie na pione. w du*** was mamy bo niektorrzy na pionie maja bardziej zdarte gardla niz wy dupne kibice.
Weź wyluzuj, nie mów kto ma kogo w du*** bo nie reprezentujesz dziesiony jako całości (a tak swoją droga ciekawe ile tam chodzisz). A nagle zaczynamy spiewac wszyscy wstają i spiewają bo do ch*** jesteśmy "młynem" i to niejako my jesteśmy od prowadzenia dopingu, czy Ci sie to podoba czy nie. Przez takich ludzi jak Ty dochodzi do jakichś smiesznych podziałów, a na wyjazdach (o ile jezdzisz) pewnie zajmujesz sektor obok bo masz przeciez w du*** prowadzacych młyn... Nie zapomnij jutro pozachwycać sie fotkami zajebistej oprawy tych "dupnych kibiców" jak to napisaleś!!!!! Wiem że jestes zły po porazce ale znajdz inny sposób na wyładowanie swojej frustracji niz ubliżanie kibicom którzy robią dla atmosfery na stadionie naprade sporo!

nie chodze na 10 tylko na 5. i ciagnalem sektorowke w gore wiec mi nie mow ze nic w tym kierunku nie zrobilem 8)
dziwne ze o tych rzekomych podzialach o ktorych tyle zawsze mowisz slychac tylko w mlynie. no to gratulacje za ten wspanialy mlyn. jestescie od rowadzenia dopingu tak? szkoda, ze tego nie robicie. brawo dla dziesiony bo to jest to centrum dopingu na nasyzm stadionie. no i szczere gratulacje dla NU bo oprawa stadiony swiata.
a co jestes tak stary ze nie mozesz wstac i zaspiewac ?
dziwne ze w ogole ta sektorowke chcialo wam sie dzwigac :shock: + za akcje :roll:
powiedz mi kiedy bylo 30 min przerwy w spiewaniu ? w przerwie nie trzeba spiewac ;]

Esiu.

#428 Post autor: Esiu. » 13 paź 2006, o 23:44

Jo sie jakoś nie moga spomnieć kiedy na tym szpilu bylo pół godziny ciszy !!
Zawsze abo 10 abo mlyn śpiewali, najczęściej robili to razem i w sumie to chyba nie bylo żodnego
kilkuminutowego przestoju !!! Doping nie był tak głośny jak z Hydroczymśtam ale qwa bez przesady.
Johnny Walker może tyś był na inkszym stadionie, abo ześ za dużo tego Jasia Wędrowniczka popił, bo sam kozdy mioł inksze odczucia niż Ty.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#429 Post autor: uRodzony na sektoRze » 13 paź 2006, o 23:44

Johnny Walker pisze:dziwne ze o tych rzekomych podzialach o ktorych tyle zawsze mowisz slychac tylko w mlynie
post Wcześniej:
Johnny Walker pisze:w du*** was mamy bo niektorrzy na pionie maja bardziej zdarte gardla niz wy dupne kibice.
Moze nie panujesz nad tym co piszesz?

Johnny Walker pisze:szczere gratulacje dla NU bo oprawa stadiony swiata.
:roll: Czegoś tu nie rozumiem, czyli oprawy mogą robić i wtedy mają Twoje przyzwolenie ale zaspiewać "wszyscy wstają.." już nie? Następnym razem P podejdzie na 5 i zapyta "panie JW mozemy to zaspiewać czy wtedy tez bedziesz miał nas w du***?"

Koniec tematu!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Johnny Walker
Kontakt:

#430 Post autor: Johnny Walker » 13 paź 2006, o 23:45

Esiu. pisze:Jo sie jakoś nie moga spomnieć kiedy na tym szpilu bylo pół godziny ciszy !!
Zawsze abo 10 abo mlyn śpiewali, najczęściej robili to razem i w sumie to chyba nie bylo żodnego
kilkuminutowego przestoju !!! Doping nie był tak głośny jak z Hydroczymśtam ale qwa bez przesady.
Johnny Walker może tyś był na inkszym stadionie, abo ześ za dużo tego Jasia Wędrowniczka popił, bo sam kozdy mioł inksze odczucia niż Ty.
ja nie kowie ze generalnie bylo cicho tylko, ze 7 byla cicha.
14

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#431 Post autor: spyru » 13 paź 2006, o 23:46

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 paź 2006, o 00:29 przez spyru, łącznie zmieniany 3 razy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#432 Post autor: Mirek » 13 paź 2006, o 23:48

Chopy przegrali my i już, zdarzo się, choć ta skuteczność to tragedia. Ale skończcie się sam wadzić bo to do niczego niy prowadzi. Oprawa super!!! Wygromy nastympne szpile i bydzie dobrze!!! Jo w to wierza!!!

sebaro
Kontakt:

#433 Post autor: sebaro » 13 paź 2006, o 23:48

JESZCZE RAZ :
:flaga: NIEBIESCY - NIC SIĘ NIE STAŁO ... NIEBIESCY - NIC SIĘ NIE STAŁO!!! :flaga:
Z "masłem masłowa niechęć" ma być nas tyle samo :flaga:

blues pszów

#434 Post autor: blues pszów » 13 paź 2006, o 23:49

szkoda tych sytuacji :( Ale ogólnie na meczu za***iście!! Oprawa, doping no i znowu fana BLUES PSZÓW :D

pozdRawiam

Johnny Walker
Kontakt:

#435 Post autor: Johnny Walker » 13 paź 2006, o 23:50

uRodzony na sektoRze pisze:
Johnny Walker pisze:dziwne ze o tych rzekomych podzialach o ktorych tyle zawsze mowisz slychac tylko w mlynie
post Wcześniej:
Johnny Walker pisze:w du*** was mamy bo niektorrzy na pionie maja bardziej zdarte gardla niz wy dupne kibice.
Moze nie panujesz nad tym co piszesz?

Johnny Walker pisze:szczere gratulacje dla NU bo oprawa stadiony swiata.
:roll: Czegoś tu nie rozumiem, czyli oprawy mogą robić i wtedy mają Twoje przyzwolenie ale zaspiewać "wszyscy wstają.." już nie? Następnym razem P podejdzie na 5 i zapyta "panie JW mozemy to zaspiewać czy wtedy tez bedziesz miał nas w du***?"

Koniec tematu!
Czy ja tu cos komus kazalem robic. Zreszta czy ktos by zrobil cos co mu kazalem. nie, wiec po co piszesz takie pierdoly. poprostu wyrazam swoja opinie i to, ze uwazam, iz oprawa byla bardzo fajna to nie znaczy, ze mam wychwalac mlyn za doping. ja nie siedzialem na pionie i nie mowilem do nikogo: ej nie wstawaj pi***ol ich. poprostu kilku ludzi i nie mowie tutaj o starych piernikach tylko o normalnych kibicach wybychnelo smiechem na haslo wszyscy wstaja po dosc dlugim okresie kompletnej beznadzieji ze strony 7.
14

ODPOWIEDZ