Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Zakol
Kontakt:

#377 Post autor: Zakol » 13 paź 2006, o 22:29

A bez komentarza młynowy w I połowie :lol: Z calym szacunkiem ale nie prowadz juz dopingu :wink: Gra niezlo szkoda wyniku ale gromy dalej:
Nadejdzie wiosna...
Ruda1 K.S. RUCH

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#378 Post autor: vinc84 » 13 paź 2006, o 22:30

powiem tyla wola 6 tys ale prawdziwych kiboli
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#379 Post autor: esiu1920 » 13 paź 2006, o 22:32

Lysy pisze:Moja skromna wypowiedz:
Mikulenas jak nie potrafi trafić do pustej bramki 4xto -RAUS
było 90 min wygrać? było to nie pierdolcie mi tu o jakiś pozytywach.
Moim zdaniem pozytyw toto ,że wreszcie widać ,że Wleciał to nie cudotwórca i jedyne pewne to to ,że nie spadnie.
Ci co byli wiedzą ile zdrowia mnie3w kosztowqał ten mecz.Tschussssssssssss .Widać pozawalamy się ojebać jakimś białorusinom ze wschodniej niecki.Teraz widać ile jesteśmy warci na prowda.Tematy poważne skrócililśmy na meczu.....Śmiesznie się robi bo z jagienką to wstyd dostać!

Zobocz sie karlus tabela i zoboczysz wiela my som we wercie !!!
Ostatnio zmieniony 13 paź 2006, o 22:35 przez esiu1920, łącznie zmieniany 1 raz.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

bajtel_R

#380 Post autor: bajtel_R » 13 paź 2006, o 22:32

To nie pierszy przegrany szpil i nie ostatni Zawisza Jaga i Sosnowiec tyz punkty stracom.
Miki bez formy do pustyj bramy nietrefic , cos mi sie zdaje ze z chopców robiom sie delikatne gwiazdory nonstop zwyciesta zlekcewazyli Jaga i my przegrali nic nie mysleli cołki czos grali srodkiem a wyraznie gra sie niekleiła i im to nieszło.

Doping super a oprawa normalnie BOOMBA!!
Niech ktos wklei foty tyj dupnyj fany bo zech jej niewidziol

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#381 Post autor: jajo » 13 paź 2006, o 22:32

najpierw boisko:
Ciekawe co by sie dzialo, gdyby dzis w bramce byl Paśnik. Mysle, ze juz z 20 osob w tym temacie wieszalo na nim psy. A prawda jest taka, ze bramka padla po bledzie Nowaka, ktory sie zawachał przy wyjsciu, przezz co nie zdazyl. Do teog te niepewne interwencje (na samym poczatku i potem jak sie odbila tak od niego). Wydaje mi sie, ze nasi na pierwsza polowe wyszli zbyt luzni, podbnie jak z Kmita, a to jednak rywal innego kalibru byl. Skutecznosc, to wiadomo wolalala o pomste do nieba. Nie rozumiem torche zmian. Wpuscilbym Domzalskiego, ktory moglby troche pomieszac na tych strasznie nieruchawych skrzydlach. Pepe 0 - zadnej udanej akcji, doslownie zadnej!
trybuny:
BRAWO NU - najlepsza oprawa w historii, BRAWO dla tych osob, oc uszyly te sektorwke.
Czy na kazdy meczu musi byc o gorolach? Czy kazdy klub oprocz Widziewa, co tu przyjedzie musi sie nasluchac? Do tego wspominanie o rywalach zza miedzy. Na trybunie, co chwile jakies narzekania, wyzywania (bo od pol roku raz im sie nie udalo). Troche chyba nie wyszla poczatkowa oprawa ze storny trybun, bo niektorzy musieli ta 'kaartke' wziasc rzad wyzej bo nie mieli.
Szacunek dla tych wszytskich, ktorzy zostali i podziekowali naszym!
Widzów chyba jeszcze wiecej niz ostatnio

DUMNI PO ZWYCIESTWIE, WIERNI PO PORAZCE
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

SODA

#382 Post autor: SODA » 13 paź 2006, o 22:34

Lysy pisze:Moja skromna wypowiedz:
Mikulenas jak nie potrafi trafić do pustej bramki 4xto -RAUS
było 90 min wygrać? było to nie pierdolcie mi tu o jakiś pozytywach.
Moim zdaniem pozytyw toto ,że wreszcie widać ,że Wleciał to nie cudotwórca i jedyne pewne to to ,że nie spadnie.
Ci co byli wiedzą ile zdrowia mnie3w kosztowqał ten mecz.Tschussssssssssss .Widać pozawalamy się ojebać jakimś białorusinom ze wschodniej niecki.Teraz widać ile jesteśmy warci na prowda.Tematy poważne skrócililśmy na meczu.....Śmiesznie się robi bo z jagienką to wstyd dostać!
teraz to czytom :lol: :lol: :lol: no ale my Lysy jestesmy smietankom kibicow tego klubu i znamy sie na pilce ,no i byle co nas nie zadowala 8)

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#383 Post autor: SzaRlin » 13 paź 2006, o 22:34

A tak nawiasem mówiąc to zoboczymy za tydzień ile nos bydzie.... zaś 6-7 tysięcy, czy pikniki przyjdą równiez po przegranym meczu??
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#384 Post autor: vinc84 » 13 paź 2006, o 22:36

SODA bo doping dzisiej po prostu byl cienki, jo byl w Mlynie i to co dzialo sie dzisiej w I polowie i na poczatku drugiej to jest masakra, Pepek zwracam honor...
Nie mozna wygrac szpilu jak sie nie strzelo 4 setek, glowy do gory
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#385 Post autor: Simone » 13 paź 2006, o 22:37

Disnemar ...

nie bedziesz mnie uczyc jaka jest 2 liga i jak sie gra

Pewnie nie byles na meczu ale ja widzialem w drugiej polowie Jage broniaca sie bez przerwy 10 zawodnikami liczaca na szczescie ktore jej dopisalo

Nie na siebie , na szczescie poprostu

Gratuluje wyniku ale mimo ze Wasz klub lubie stwierdzam ze gracie slabo w pilke

Antyfubol ktory raz wyjdzie raz nie . Dzis akurat wyszedl

Dobrze ze wciaz jestesmy nad wami w tabeli , nie znieksztalca to rzeczywistosci

Gratuluje wyniku Koniec

Johnny Walker
Kontakt:

#386 Post autor: Johnny Walker » 13 paź 2006, o 22:38

teraz mnie sluchac ,,kibice,, z mlyna.

siedzicie cicho caly szpil i nagle zaczynacie spiewac wszyscy wstaja i spiewaja. jeszcze gwizdacie na pione. w du*** was mamy bo niektorrzy na pionie maja bardziej zdarte gardla niz wy dupne kibice.
14

Zakol
Kontakt:

#387 Post autor: Zakol » 13 paź 2006, o 22:39

Dokladnie tyz chca to widziec... ile nos bydzie... A ktos napisol ze super doping, to jo sie pytom na kierym szpilu :roll: Jak na tyla ludzi to tragiczny doping... Oprawa super dobRanoc wszystkim bedzie dobrze :wink:
Ruda1 K.S. RUCH

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#388 Post autor: spyru » 13 paź 2006, o 22:41

Obrazek

Jak sie nie wykorzystuje tylu 100% sytuacji to nie można myśleć o wygraniu meczu. Trudno. Kolejna fajna seria sie skończyła. Pora zacząć kolejną.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Buger

#389 Post autor: Buger » 13 paź 2006, o 22:42

wszsytko wina wleciala... myslol ze zaskoczy tarsasiewicza jak zacznie grac srodkiem, a zapomnil chyba ze najwiekszym atutem Ruchu to gra skrzydlami! i my spieprzyli

Awatar użytkownika
modzik
Kontakt:

#390 Post autor: modzik » 13 paź 2006, o 22:42

Oby na Stali bylo nos gora z 6 tysiakow! Wola isc na JAKOSC a nie ilosc! Jo wiym ino jedno-na Stali szukejcie mie na 10,bo tam byda ... zdzierol gardlo na calego. To co mi sie dzisiej podobalo - po meczu ... zostali NAJWIERNIEJSI i pokozali druzynie,ze nic sie nie stalo i sa z nia do KONCA! Wielkie podziunkowania do Sokola,kiery nie mogl skonczyc dzienkowac 10 za te spiewy po meczu.
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]

ODPOWIEDZ