Ruch - Jaga
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rym "może - może" może jakoś urozmaicicszwajcu pisze:a przed meczem zaśpiewajmy
"Trzynastego - wszystko zdarzyć sie może,
Trzynastego - Chorzów przegrać nie może,
Trzynastego - bramki Ruch strzeli trzy,
Trzynastego - piękniejsze mam sny..."

np.
"Trzynastego - wszystko zdarzyć sie moze
trzynastego - triumf w niebieskim kolorze..."
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Do Piotrowic, a czemu pytosz??True Blue pisze:Po to jo byl o 10 bo akurat o tej godzinie mom okienko na uczelni... To nie jest moje widzimisie!! Poza tym Twoje slowa nie maja zbytnio sensu bo otworzenie 2 kasy to nie jest zaden problem!! A czemu tego nie robią?? Odpowiedz mi na to pytanie?? Bo trzebaby bylo komus zaplacic za dzien siedzenia w kasie ,dejmy na to 100zł?? To taki problem??
abnamro a kaj Ty na uczelnia łazisz?
Zawsze i wszędzie RUCH
- frontal
- Kontakt:
a bo jo tyż miołech w tym czasie okienko,ale łaża do Chorzowa,besto żech myśloł,żeś jest z moji uczelniabnamro pisze:Do Piotrowic, a czemu pytosz??True Blue pisze:Po to jo byl o 10 bo akurat o tej godzinie mom okienko na uczelni... To nie jest moje widzimisie!! Poza tym Twoje slowa nie maja zbytnio sensu bo otworzenie 2 kasy to nie jest zaden problem!! A czemu tego nie robią?? Odpowiedz mi na to pytanie?? Bo trzebaby bylo komus zaplacic za dzien siedzenia w kasie ,dejmy na to 100zł?? To taki problem??

-
- Kontakt:
Patton prosze Cie wyluzuj... Czytales mojego posta uważnie?? Czy po łEbkach?? Bo podejrzewam że wybrales 2 opcje. Nie pisalem o moich przygodach zeby sie chwalic i podniecac kolejka tylko zeby pokazac absurd jaki czesto ma miejcse na Ruchu, ot tyle!! Ale nieważne...Patton pisze:abn amro, malyZarzecze, lojo, wolfik - prosilem....Jeszcze jeden post i banuje. Nie ma litosci
Stadion pomiesci kazdego, a wasze prywatne przygody w kolejkach nas nie interesuja. Do boju Niebiescy!!
Obawiam sie tylko, ze Jaga albo od razu zaatakuje, albo cofnie sie i bedzie liczyla na gre z kontry. dlatego najlepiej juz w I polowie im cos klupnac. Tak, zeby nie bylo nerwowki jak z Zawisza przez pierwsze 45 min.
Ważne jest to że forum jest po to żeby sie dzielic swoimi przemysleniami!! Jesli beda kurwowoł albo kogoś obrażał to wal mi bana na miech, no problemo. WSZYSTKO MUSI MIEC RECE I NOGI!!
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
pinkne ino to zaspiewac
Bydzie pinkno oprawa to trza duzo zdjeć robic i nagrywac
19r20 do roboty i inni ;D
Trza to uwiecznić. Jo tam dobrego sprzętu nie mom ...

Bydzie pinkno oprawa to trza duzo zdjeć robic i nagrywac

Trza to uwiecznić. Jo tam dobrego sprzętu nie mom ...
Ostatnio zmieniony 13 paź 2006, o 12:40 przez evn, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]
-
- Kontakt:
aHHHA i wszystko jasne. No to Ty mosz troche bliżej nazot na uczelnia... Pozdrawiam!!True Blue pisze:a bo jo tyż miołech w tym czasie okienko,ale łaża do Chorzowa,besto żech myśloł,żeś jest z moji uczelniabnamro pisze:Do Piotrowic, a czemu pytosz??True Blue pisze:Po to jo byl o 10 bo akurat o tej godzinie mom okienko na uczelni... To nie jest moje widzimisie!! Poza tym Twoje slowa nie maja zbytnio sensu bo otworzenie 2 kasy to nie jest zaden problem!! A czemu tego nie robią?? Odpowiedz mi na to pytanie?? Bo trzebaby bylo komus zaplacic za dzien siedzenia w kasie ,dejmy na to 100zł?? To taki problem??
Zawsze i wszędzie RUCH
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: