Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
abnamro
Kontakt:

#211 Post autor: abnamro » 12 paź 2006, o 19:14

arcio pisze:a po kija wszyscy przyłażą na 10 aby wcześnij?
jakoś poźniej można luzacko kupić wiec nie oczekujcie otwartych wszystkich kas!!
Po to jo byl o 10 bo akurat o tej godzinie mom okienko na uczelni... To nie jest moje widzimisie!! Poza tym Twoje slowa nie maja zbytnio sensu bo otworzenie 2 kasy to nie jest zaden problem!! A czemu tego nie robią?? Odpowiedz mi na to pytanie?? Bo trzebaby bylo komus zaplacic za dzien siedzenia w kasie ,dejmy na to 100zł?? To taki problem??
Zawsze i wszędzie RUCH

Guma_1973
Kontakt:

#212 Post autor: Guma_1973 » 12 paź 2006, o 19:30

Bogas pisze:Panowie nie pytajcie sie czy bydzie oprawa czy nie a czemu itp.
Nigdy przed meczem nie zdradzilismy czy cos robimi wiec takie pytanie jak wy zadajecie nie maja sensu. Przyjdziesz bydziesz widziol czy cos zrobimy. Jak nic nie zrobimy to chyba jeden z drugim sie nie powiesi :P I nie godejcie ze co mecz jeden z drugim wciepuje do puszki tyla i tyla. Dzieki tym co wrzucaja , a co do reszty to jest tragicznie , sami widzicie ile nazbieralismy w tej rundzie. Dobra nbie byda wiecej sam pisac. Wszyscy na niebiesko i glosno dopingowac. Pogodomy po meczu :lol:
Bogas - dziołszki z puszkami za szybko łażom. Zawsze starom sie wciepnać kilka złotych, ale czesto jest tak że jest jakoś akcja abo coś i człowiek nawet nie zauważy że przeleciała obok jak strzała i nie mo szansy nic wciepnąć - nie byda przecież za takom młodom fridom lecieć pół stadionu potem bo jeszcze liścia dostana za podrywanie :) One muszom iść powoli i patrzyć w oczy :) nikt wtedy nie odmówi

True Blue

#213 Post autor: True Blue » 12 paź 2006, o 19:47

Po to jo byl o 10 bo akurat o tej godzinie mom okienko na uczelni... To nie jest moje widzimisie!! Poza tym Twoje slowa nie maja zbytnio sensu bo otworzenie 2 kasy to nie jest zaden problem!! A czemu tego nie robią?? Odpowiedz mi na to pytanie?? Bo trzebaby bylo komus zaplacic za dzien siedzenia w kasie ,dejmy na to 100zł?? To taki problem??

abnamro a kaj Ty na uczelnia łazisz?

COBRA

#214 Post autor: COBRA » 12 paź 2006, o 19:47

No nareszcie juz jutro najwazniejszy mecz sezonu na Cichej, Pogoda raczej dopisze, stadion wypelniony po brzegi nic tylko dopingowac ile sil a powinno byc dobrze,oby tylko nerwowki niebylo.Momy szansa na lidera i na odskoczenie Jadze trzeba to wykorzystac. Booo Mojaa Jedyna Milosc toooo NNNNiiiEEEbbbIIIeeeeeSSSSScccccYYYYY !!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#215 Post autor: Ozor » 12 paź 2006, o 19:55

Idzie kupic warka i bilecik dostaniesz do tego :)

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: Adi-Żory » 12 paź 2006, o 20:10

Licza że nos bydzie tela co na Zawiszy,a nawer wjyncyj. ;)
Stawiom na wygrano 2:0 do nos. ;)
Aporpo przed meczem obok sklepiku bydą do nabycia wlepy FC Żory.
PozdRo.

malyZarzecze

#217 Post autor: malyZarzecze » 12 paź 2006, o 20:11

siema coś ciężko widze to że wszyscy wejdemy na stadion,na Zawiszy paru zostało za bramą ;/ dziś o równej 10 (rano) pojechałem kupić 9 bilecików dla Mikołowa.przyjedzam na miejsce a tu kolejka OGROMNA,no i niemiałem tyle czasu zeby w niej stać bo na 10.40 buda i na pierwszej lekcji sprawdzian ;/ (w jedną strone jade 30 minut) więc podchodze do typa się pytam czy kupi mi 9 biletów bo sie do budy spiesze a on ze nie tak pare osób mówi ze nie.wiec olewka jade do budy.w budzie dowiedziałem się od kumpla (Chorzowskiego) że w hu* biletów się już sprzedało.Mam nadzieje że jednak wszysyc wejdemy na ten stadion. pozdrawiam !! ;)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#218 Post autor: Simone » 12 paź 2006, o 20:13

nie siac zametu z tymi biletami kooorwa !

WSZYSCY WEJDA I TAK WSZYSTKIM MOWIC !

empisek

#219 Post autor: empisek » 12 paź 2006, o 20:14

Jazda z gorolami jazda niebieska RRRRRRRRRRRRR do boju marsz zwyciynstwo czeko nos!!!!A po szpilu na dyska oblewac :lol: :lol: :lol: :lol:Kazdy wlyzie choby przyszlo nos 15 tys :lol: Bo naszym honorem nosz klub KS RUCH CHORZOW
Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 paź 2006, o 21:18 przez empisek, łącznie zmieniany 1 raz.

lojo
Kontakt:

#220 Post autor: lojo » 12 paź 2006, o 20:15

Jo już bilet mom ;]... kumpel jechoł i kupił odrazu do całego osiedla wienc sie ciesza... tera ino czekać na mecz w budzie niebyda umioł sie skupić <jupi> KS RUCH...
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#221 Post autor: wolfik » 12 paź 2006, o 20:19

Wszyscy wejdziemy, mam nadzieje ze klub wydrukuje odpowiednia ilosc biletow, bo na stadionie to sie zmiescimy spokojnie. Juz po raz kolejny w przedsprzedazy kolejki od 10 na godzine do stania, a po 13 zwyczajnie podchodzisz pod kasy i kupujesz bilecik zadnych kolejek

WSZYSCY NA NIEBIESKO

Jutro znowu bedzie pieknie 8)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

rumcajs_79
Kontakt:

#222 Post autor: rumcajs_79 » 12 paź 2006, o 20:23

empisek pisze:Jazda z gorolami jazda niebieska RRRRRRRRRRRRR do boju marsz zwyciynstwo czeko nos!!!!A po szpilu na dyska oblewac :lol: :lol: :lol: :lol:Kazdy wlyzie choby przyszlo nos 15 tys :lol: Bo naszym honorem nosz klub KS Ruch CHORZOW

dokladnie nigdy jeszcze niebraklo biletow unos i chyba to nie nastompi, moze zicow do siedzynia jest 7,5 tys to i tak wlyzie prawie roz tyla :wink: a podrogie to jest kasa do klubu i niestac nos na to zeby niewpuszczac!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#223 Post autor: osik » 12 paź 2006, o 20:57

a Prognoza pogody juz byla? :roll:

Obrazek

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#224 Post autor: Patton » 12 paź 2006, o 21:31

abn amro, malyZarzecze, lojo, wolfik - prosilem.... :| Jeszcze jeden post i banuje. Nie ma litosci :) Stadion pomiesci kazdego, a wasze prywatne przygody w kolejkach nas nie interesuja. Do boju Niebiescy!! :) Obawiam sie tylko, ze Jaga albo od razu zaatakuje, albo cofnie sie i bedzie liczyla na gre z kontry. dlatego najlepiej juz w I polowie im cos klupnac. Tak, zeby nie bylo nerwowki jak z Zawisza przez pierwsze 45 min. :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Harpo

#225 Post autor: Harpo » 12 paź 2006, o 21:39

Patton pisze: Obawiam sie tylko, ze Jaga albo od razu zaatakuje, albo cofnie sie i bedzie liczyla na gre z kontry. dlatego najlepiej juz w I polowie im cos klupnac. Tak, zeby nie bylo nerwowki jak z Zawisza przez pierwsze 45 min. :D
zgadzam sie: Tarasiewicz to dobry trener- Slask ustawial ofensywnie w kazdym meczy i grali b. dobrze.

JAZDA JUTRO NA RUCH !!!

ODPOWIEDZ