Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#136 Post autor: Panewniki » 10 paź 2006, o 15:09

Szpil dopiero za kilka dni a w temacie juz ponad 130 postow :D :D RUCH RUCH HHHKKKKKSSS :!: :!: :twisted: WSZYSCY NA SZPIL :!: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Biszat

#137 Post autor: Biszat » 10 paź 2006, o 15:48

m-p przeca to sie wszystko laczy.ze zeszlo na kase inna inkszosc , a co lepiej zeby kazdy pisal
Wszyscy na szpil
czy
Niebiescy Niebiescy Niebiescy
Dobrze ze jest normalna dyskusja.

spyru - rozumie o co Tobie chodzi i nie kwestionuje tego. Nobo w koncu wole przyjsc na mecz i sie przekonac jak bedzie oprawa wygladala i co NU przygotowali.

Moze pomyslcie nad tym , zeby np. po jakims szpilu albo na koniec miesiaca , sezou , roku napisac ile kasy zebraliscie i zeskanowac np. rachunki. Jest to propozycja , nie zarzucam wam nic i sie ciesze ze robicie to co robicie . Mnie rozliczenia nie potrzebne.Jak widac innym tak

DuLoK

#138 Post autor: DuLoK » 10 paź 2006, o 16:21

sie przekonac jak bedzie oprawa wygladala i co NU przygotowali.

na kozdym szpilu oprawa jest za***ista , przynajmniej jo tak sondza (z wyjątkiem kiedy leje i nie idzie porostu nic przygotować) i tera tyz bydzie, wg.m pytania bezsensowne !

SODA

#139 Post autor: SODA » 10 paź 2006, o 19:31

wszyscy na RUCH !!! i przypominam o NIEBIESKICH BARWACH !!!!!!

ps. a jo ku*** niy moga

Awatar użytkownika
bara2
Kontakt:

#140 Post autor: bara2 » 10 paź 2006, o 20:28

akurat mnie i mojej dziewczynie 13.10 mija rok :D ... szkoda ze opuszcze akurat ten mecz , no ale mowi sie trudno :lol: bede z wami duchem :P

ishateR

#141 Post autor: ishateR » 10 paź 2006, o 20:35

piechuR pisze:akurat mnie i mojej dziewczynie 13.10 mija rok :D ... szkoda ze opuszcze akurat ten mecz , no ale mowi sie trudno :lol: bede z wami duchem :P

idealno okazja co by rocznica spedzic na Cichej6!
to bydzie wasz najlepszy dzien w zyciu - moga to zapewnic ;)

Inzaghi

#142 Post autor: Inzaghi » 10 paź 2006, o 20:40

kibol-siem-ce pisze:Dej spokój, kto pije takie badziewie i na ile jest to wiarygodne, kup sie som bilet i bydzie spokój.

Czy myslisz ze obrazajac sponsorow Naszego Klubu takimi wypowiedziami pomagasz dzialaczom ktorzy staraja sie zachecic ich do wspolpracy?! Warka sponsorowala Benefis Gucia jak Tyskie to olalo i byla z Ruchem gdy byl w strefie barazowej wiec moze wiecej szcunku madralo z internetu .... ta akcja z tego co wiem jest sondazowa i bedzie rozkrecana w ramach wzajemnej promocji bo przeciez nie na kazdym meczu jest komplet wiec moze jakis kibicow Ruchu zachecic do odwiedzenia Cichej ....
pozdRawiam i do zobaczenia na meczu

Ryjek
Kontakt:

#143 Post autor: Ryjek » 10 paź 2006, o 20:42

bydzie tak ... 15 tysiecy ludzi super doping super oprawa i korzystny dla Ruchu wynik :) Extasyyy :!: :!: :!: 8) :twisted: 8) :twisted: 8) :!: :!: :!: :!: a jak nie korzystny to caly stadion NIC SIE NIE STALO i jadymy dalej .... ale czuja ze nie trzeba bydzie :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

malyZarzecze

#144 Post autor: malyZarzecze » 10 paź 2006, o 20:58

siema ej chopcy która to kasa 10 ?? ta ze strony 6 czy kajś koło główej trybuny ??

cototorca?

#145 Post autor: cototorca? » 10 paź 2006, o 21:01

malyZarzecze pisze:siema ej chopcy która to kasa 10 ?? ta ze strony 6 czy kajś koło główej trybuny ??
tam kaj wejscie na trybuna

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#146 Post autor: kibol-siem-ce » 10 paź 2006, o 22:14

Inzaghi pisze:
kibol-siem-ce pisze:Dej spokój, kto pije takie badziewie i na ile jest to wiarygodne, kup sie som bilet i bydzie spokój.

Czy myslisz ze obrazajac sponsorow Naszego Klubu takimi wypowiedziami pomagasz dzialaczom ktorzy staraja sie zachecic ich do wspolpracy?! Warka sponsorowala Benefis Gucia jak Tyskie to olalo i byla z Ruchem gdy byl w strefie barazowej wiec moze wiecej szcunku madralo z internetu .... ta akcja z tego co wiem jest sondazowa i bedzie rozkrecana w ramach wzajemnej promocji bo przeciez nie na kazdym meczu jest komplet wiec moze jakis kibicow Ruchu zachecic do odwiedzenia Cichej ....
pozdRawiam i do zobaczenia na meczu
Heh ! Mądrala z internetu jak piszesz to chyba Ty !!! JO na Ruch łaził jak Ty jeszcze żeś w majty sroł. A co do browarów mom Swoje zdanie i Ty mi tego niy zmienisz! Mosz racja że na każdym meczu niy jest tyla kibiców co ostatnio, bo jak Ruch groł słabo to WIĘKSZOŚĆ Z WAS wolała siedzieć w doma a Jo łaził!!!!! Także niy pi***ol farmazonów na necie :wink: Pozdro.

P.S. Mie tako promocja niy zachęci do łażenia na szpil bo łaża już qpa czasu :)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#147 Post autor: uRodzony na sektoRze » 10 paź 2006, o 22:26

piechuR pisze:akurat mnie i mojej dziewczynie 13.10 mija rok ... szkoda ze opuszcze akurat ten mecz , no ale mowi sie trudno, bede z wami duchem
Weź się nie wygłupiaj, doba ma 24 godziny a tu chodzi tylko o 2 :wink: A zresztą jak kocha to sama powie - "leć na mecz" :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Bizak16

#148 Post autor: Bizak16 » 10 paź 2006, o 22:32

19r20 - sam skoncz pi***olic ! i nigodej do mie "kibic sezonowy" bos mie tym tekstem wkurwil na maxa!!! Byłech na Ruchu kiedy klub spadał, bylech kiedy my grali w barazach, kiedy przyłaziło po 1500 ludzi, wiec sam skoncz pi***olic i niewkurwiej ludzi.

a tak pozatym to WIELKA WIELKA WIELKA!!!!!!!!!!! NIEBIESKA ERKA!!!!!!!!!

Mario_BATORY

#149 Post autor: Mario_BATORY » 10 paź 2006, o 22:34

Bizak16 pisze:19r20 - sam skoncz pi***olic ! i nigodej do mie "kibic sezonowy" bos mie tym tekstem wkurwil na maxa!!! Byłech na Ruchu kiedy klub spadał, bylech kiedy my grali w barazach, kiedy przyłaziło po 1500 ludzi, wiec sam skoncz pi***olic i niewkurwiej ludzi.

a tak pozatym to WIELKA WIELKA WIELKA!!!!!!!!!!! NIEBIESKA ERKA!!!!!!!!!
Bizak co sie wkurwiosz takimi pizdeczkami co próbują podburzyć chopców a tak na serio nie wiedzą jak jest olej go bo ino niepotrzebnie sie wkurwiosz hehe

.....POZDRO.....

slavo
Kontakt:

#150 Post autor: slavo » 10 paź 2006, o 22:43

Mnie tylko zastanawia jedno. Po ostatniej transmisji z hydrą TVP3 nic ? Czyzby jakiś hit - Polkowice-Piast z falą na 12 osób i z trzema przyjezdnymi w klatce ?

ODPOWIEDZ