Ruch - Jaga
- radzion
- Kontakt:
no wiadomo, to nie to samo i sam szpil na tym duzo straci!no trudno, to sa jednak ich wewnetrzne sprawy i nom nic do tego!a jak nie przyjada to momy dodatkowy sektor zeby sie pomiescic 8)trh pisze:NO niexle my sie rychtujemy. a kibiców z Jagi będzie 0 !!! Tak to jest a miało być tak fajnie..bez kibiców gości to juz nei to samo ;]
- 19r20
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
:rzygi: żygać sie chce taką gadką....
bedzie nie bedzie, przyjadą nie przyjadą, powiedzą nie powiedzą.... co wy sie qr** bawicie w Zyte Gilowską :lol: po co takie biadolenie
Może zaparzcie sobie lepiej jakieś ziółka na uspokojenie
Ważne że w piątek gra nasz Ruch, że stadion znów wypełni się po brzegi niebieskimi barwami, ze przez cały Chorzów będą niosły się okrzyki kibiców.... i że znów wygramy mecz

bedzie nie bedzie, przyjadą nie przyjadą, powiedzą nie powiedzą.... co wy sie qr** bawicie w Zyte Gilowską :lol: po co takie biadolenie

Może zaparzcie sobie lepiej jakieś ziółka na uspokojenie

Ważne że w piątek gra nasz Ruch, że stadion znów wypełni się po brzegi niebieskimi barwami, ze przez cały Chorzów będą niosły się okrzyki kibiców.... i że znów wygramy mecz

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie... taka gadka jest troche bez sensu..Najważniejsze jest to że Ruch gra,że będzie dobry szpil że będzie na co popatrzeć że będą emocje...szwajcu pisze::rzygi: żygać sie chce taką gadką....
bedzie nie bedzie, przyjadą nie przyjadą, powiedzą nie powiedzą.... co wy sie qr** bawicie w Zyte Gilowską :lol: po co takie biadolenie![]()
![]()
Może zaparzcie sobie lepiej jakieś ziółka na uspokojenie![]()
Ważne że w piątek gra nasz Ruch, że stadion znów wypełni się po brzegi niebieskimi barwami, ze przez cały Chorzów będą niosły się okrzyki kibiców.... i że znów wygramy mecz![]()
Taka mała tabela
http://druga.ligapolska.pl/index.php?strona=tabela
W tym sezonie nie przegraliśmy u siebie jeszcze 8) niech ta seria trwa dalej 8) WygRamy,WygRamy,WygRamy ! Jage Pokonamy !

No to w czwartek po bilecik leca
Pieknie.Szkoda ze nie bedzie zorganizowanej Jagi , bo atmosfera bylaby jeszcze lepsza , ale nie przeszkodzi to mam nadzieje nam do zabawy na trybunach , glosnego dopingu no i 3 pkt.
Co do tej gadki o kasie itd. zawsze tak jest ze jak ludzie daja kasa chca wiedziec ile i na co.To z jednej strony. Z drugiej skoro nie macie do chopcow z NU zaufania to nie wplacajcie
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Matka Urodzila Ojciec Mnie Wychowal Zebym Niebieskiemu Ruchowi Kibicowal /tworczosc wlasna
/

Co do tej gadki o kasie itd. zawsze tak jest ze jak ludzie daja kasa chca wiedziec ile i na co.To z jednej strony. Z drugiej skoro nie macie do chopcow z NU zaufania to nie wplacajcie
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Matka Urodzila Ojciec Mnie Wychowal Zebym Niebieskiemu Ruchowi Kibicowal /tworczosc wlasna

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
łowca, o tym że ma sie okazać tuż przed meczem Jagą czy sektorówka bedzie czy nie, pisałem już w jakimś temacie założonym chyba przez mirka ze 2 tydnie temu.
Ja to rozumiem, ale w hasle: "Zbieramy na oprawe" chyba jest jasno napisane na co kasa idzie. A konkrety? Są, były i będą widoczne na meczach. Ale nie bedziemy sie zdradzać przed pokazaniem czegokolwiek na co konkretnie idzie kasa, bo to ma być swego rodzaju niespodzianka. Każdy może przyjść z konstruktywnym pytaniem a napewno otrzyma odpowiedź, ale jeszcze raz podkreśle. Nie będą to informacje dotyczące przyszłych wydatków i przyszłych planów. Do tej pory nie zawiedliśmy, cała kasa była przeznaczona na różnego rodzaju elementy opraw, złotówka nie poszła na nic innego. Myśle ze troche wyrozumiałości i przede wszyskim cierpliwości sie nam należy. Bo z całym szacunkiem, ale za kwoty które średnio zbieramy na jednym meczu, ukulać cokolwiek jest cholernie ciężko.Co do tej gadki o kasie itd. zawsze tak jest ze jak ludzie daja kasa chca wiedziec ile i na co
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trocha w temacie i trocha poza tematem:
Szpil z Jagą będzie ciężki. Mam nadzieję, że chłopaki wypoczną dobrze po niedzieli i 3 pkt. zostaną u nas.
A co do oprawy - zobaczymy jaka bedzie, do tej pory wszystkie były ekstra, jedna lepsza od drugiej.
Mnie osobiście troche szkoda, że nie było nic na hydrotworze bo by cała Polska zobaczyła jak sie bawia Niebiescy!! :flaga:
Szpil z Jagą będzie ciężki. Mam nadzieję, że chłopaki wypoczną dobrze po niedzieli i 3 pkt. zostaną u nas.
A co do oprawy - zobaczymy jaka bedzie, do tej pory wszystkie były ekstra, jedna lepsza od drugiej.
Mnie osobiście troche szkoda, że nie było nic na hydrotworze bo by cała Polska zobaczyła jak sie bawia Niebiescy!! :flaga:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- m-p
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt: