Ruch - Jaga
- ruchowiec71
- Kontakt:
- Fami
- Kontakt:
Wie ktos cos wiyncyj na ten temat, tzn głównie kaj bydom te "wybrane punkty" ?Wymień Warkę na bilet
(9.10.2006) › Od jutra rusza akcja promocyjna browaru Żywiec. Przy zakupie 6 sztuk piwa Warka w butelce otrzymasz bilet na piątkowy mecz Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok. Promocja dostępna będzie w wybranych punktach na terenie Chorzowa.
autor: Arkadiusz Chorób
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dej spokój, kto pije takie badziewie i na ile jest to wiarygodne, kup sie som bilet i bydzie spokój.Fami pisze:Wie ktos cos wiyncyj na ten temat, tzn głównie kaj bydom te "wybrane punkty" ?Wymień Warkę na bilet
(9.10.2006) › Od jutra rusza akcja promocyjna browaru Żywiec. Przy zakupie 6 sztuk piwa Warka w butelce otrzymasz bilet na piątkowy mecz Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok. Promocja dostępna będzie w wybranych punktach na terenie Chorzowa.
autor: Arkadiusz Chorób
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za Gazeta Wyborczą - wywiad z P. Tarasiewiczem:
- Muszę przyznać szczerze, że jest dobrze. Chociaż jestem ambitny i zawsze może być lepiej. W tej rundzie zostało nam jeszcze pięć spotkań do rozegrania i liczę w nich na 15 punktów
Nie przesłyszałem się?
- Może z natury jestem optymistą i wpajam też takie podejście zawodnikom. Ale naprawdę jesteśmy w stanie wygrać z każdym.
Na początek, już w piątek, czeka Was wyjazd do wicelidera z Chorzowa. Ruch wygrał sześć ostatnich spotkań w lidze i wszystkie sześć dotychczasowych przed swoją publicznością.
- Jestem przekonany, że nie przegramy tego meczu. Ale wygramy.
- Muszę przyznać szczerze, że jest dobrze. Chociaż jestem ambitny i zawsze może być lepiej. W tej rundzie zostało nam jeszcze pięć spotkań do rozegrania i liczę w nich na 15 punktów
Nie przesłyszałem się?
- Może z natury jestem optymistą i wpajam też takie podejście zawodnikom. Ale naprawdę jesteśmy w stanie wygrać z każdym.
Na początek, już w piątek, czeka Was wyjazd do wicelidera z Chorzowa. Ruch wygrał sześć ostatnich spotkań w lidze i wszystkie sześć dotychczasowych przed swoją publicznością.
- Jestem przekonany, że nie przegramy tego meczu. Ale wygramy.
-
- Kontakt:
warka jasno jest niczego sobie, bestoz nie fandzol. no chyba ze lazi Ci o strong co jest nojwiynkszym syfem...kibol-siem-ce pisze: Dej spokój, kto pije takie badziewie i na ile jest to wiarygodne, kup sie som bilet i bydzie spokój.
akcja dobro, choby skuli tego ze i jo sie na nia napalil i na pewno 6 flaszek kupia
fto wie, czy to nie bedzie pewniejszy sposob zdobycia biletu na spiel...
choc z drugiej strony to zas wszyscy nadupieni na spielu bydom...

- Amela
- Kontakt:
z tego co mi obiło sie ostatnio o uszy to żywiec ma zostać sponsorem Górnika Zabrze,więc to chyba nie jest dla nasadamo chorzow pisze:a co do promocji tego Zywca to moglby taki browar tez wejsc w spolka no nie>>>Browar z tradycjami a klub wiadomo jaki to by sie im interes na slasku zaczol krecic......najwieksza aglomeracja w Polsce Ruch najlepszy klub sponsorowany przez najwiekszy i najlepszy browac ale by bylo!!!

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
a w rzic sie jom wsadź i całe te wasze łaskawe oprawy ino bydź konsekwyntny - przestońcie wyciągać rynce po kasa.Patton pisze:Buahahaha - leze na podlodze. Jacy wy jestescie daremni, po tych wpisach to bym ta sektorowke schowal gleboko gdzies i jej nie pokazal!! Zenada, zenada, zenada!! A w piatek bedzie masowa "masturbacja" z wami na czele
Ktoś w grzecznie pyto to sie nadymosz jak kondon na małym ciulu. Jak manszafta gro dobrze to na rzic komuś wasze oprawy, wiykszość ludzi i tak łazi na szpil niy na jakiś tyjater. Tera bow sie dali w tym piosku i nadymej sie jak ftoś ci bydzie chcioł zebrać łopatka. Bo co prowda na kibelek wszyscy sie sciepowali ale juz pytać wto go zebroł niy wolno
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
- Amela
- Kontakt:
bolo23 pisze:warka jasno jest niczego sobie, bestoz nie fandzol. no chyba ze lazi Ci o strong co jest nojwiynkszym syfem...kibol-siem-ce pisze: Dej spokój, kto pije takie badziewie i na ile jest to wiarygodne, kup sie som bilet i bydzie spokój.
akcja dobro, choby skuli tego ze i jo sie na nia napalil i na pewno 6 flaszek kupia
fto wie, czy to nie bedzie pewniejszy sposob zdobycia biletu na spiel...
choc z drugiej strony to zas wszyscy nadupieni na spielu bydom...:(
a jo na burowcu widzioł że za 4 warki strong dają bilet na Gks :lol:
jakby mi dali gratis te 4 strongi X 3 i bilet na mecz to bych może i pojechoł na ten mecz Gieksy

no ale po tylu strongach szło by zrobić tako gupota :lol:

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
- wolfik
- Kontakt:
Ktos cie zmusza do dawania kasy na oprawe? jak cie to nie interesuje to nie komentuj siedz na rzici i patrz na szpil. Szacunek dla chlopakow z NU za co to robiahydroxy pisze:a w rzic sie jom wsadź i całe te wasze łaskawe oprawy ino bydź konsekwyntny - przestońcie wyciągać rynce po kasa.Patton pisze:Buahahaha - leze na podlodze. Jacy wy jestescie daremni, po tych wpisach to bym ta sektorowke schowal gleboko gdzies i jej nie pokazal!! Zenada, zenada, zenada!! A w piatek bedzie masowa "masturbacja" z wami na czele
Ktoś w grzecznie pyto to sie nadymosz jak kondon na małym ciulu. Jak manszafta gro dobrze to na rzic komuś wasze oprawy, wiykszość ludzi i tak łazi na szpil niy na jakiś tyjater. Tera bow sie dali w tym piosku i nadymej sie jak ftoś ci bydzie chcioł zebrać łopatka. Bo co prowda na kibelek wszyscy sie sciepowali ale juz pytać wto go zebroł niy wolno
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Simone
- Kontakt: