Puchar Polski 2006/07
PP jest rozstwaiany na podstawie z ub. sezonu i losowany przed 1 runda. Z drabinki w !/8 finalu mialy spotkac sie dwie pierwszoligowe druzyny: Wisla i Polonia W.ricco1974 pisze:a tak po prowdzie czymu to my muszymy grać u nich zawsze bylo ze druzyna z klas nizej grala u siebie jak byl tylko jeden mecz chyba ze pilkarsko to my sa lepsi i wisla nos sie boi a mo czego
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wisła Kraków chce przłożyć mecz z Ruchem Ch. !
Wisła wystąpiła do PZPN z wnioskiem o przesunięcie terminu meczu 1/8 finału Pucharu Polski z Ruchem Chorzów.
Krakowianie chcą rozegrać to spotkanie w terminie 7/8 listopada. Swoją decyzję argumentują dużym natłokiem spotkań w okresie pierwotnego terminu spotkania z "Niebieskimi" (25 października).
Źródło: www.wislakrakow.com
PozdRawiam.
Wisła wystąpiła do PZPN z wnioskiem o przesunięcie terminu meczu 1/8 finału Pucharu Polski z Ruchem Chorzów.
Krakowianie chcą rozegrać to spotkanie w terminie 7/8 listopada. Swoją decyzję argumentują dużym natłokiem spotkań w okresie pierwotnego terminu spotkania z "Niebieskimi" (25 października).
PozdRawiam.
Nie i kropka. Maja wolne w tym dniu wiec niech nie narzekaja. A to ze graja wowczas co 3 dni to ich problem. Nie my im kazalismy grac w Pucharze UEFA. :twisted: :twisted:Adi-Żory pisze:Wisła Kraków chce przłożyć mecz z Ruchem Ch. !
PozdRawiam.
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to ino jest w Polsce możliwe, że niby jedna z najlepszych drużyn w kraju uważo granie co trzy dni jako natłok gier. terminy znane od dawna a oni lecą w kulki, to sie jakiś mecz z Sevillą robią, to im nie pasuje bo muszą grać co trzy dni, może od razu niech sie oni ten terminarz ustawią jak chcą, a wszystkie inne kluby sie dostosuja.
PS. niech piszą do UEFY może z kuli nich i nie możności gry w takim natłoku przesuną rozgrywki pucharu Uefa
PS. niech piszą do UEFY może z kuli nich i nie możności gry w takim natłoku przesuną rozgrywki pucharu Uefa

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
A mi się wydaje, że PZPN odgórnie przełoży ten mecz: "dla dobrego polskiego futbolu". Ruch będzie miał niestety g... do gadania.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KacoR pisze:ja jak przelozom mecz z Krakowa do Chorzowa na Slaski to mogymy przeklodac![]()
jajo pisze:mozna tez sprawe postawic tak: 7/8 listopada ale w Chorzowie!
arcio pisze:jak chca grać 7/8 XI to w Chorzowie i po krzyku
A ja nie chciałbym zeby przekładali ten mecz, stracilibyśmy szanse pojechać wreszcie na Wisłe wiekszą grupą bo od lat było bzdurne ograniczenie...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
Dokladnie!!! Najazd na Krakow 2urodzony na sektorze pisze:KacoR pisze:ja jak przelozom mecz z Krakowa do Chorzowa na Slaski to mogymy przeklodac
jajo pisze:mozna tez sprawe postawic tak: 7/8 listopada ale w Chorzowie!arcio pisze:jak chca grać 7/8 XI to w Chorzowie i po krzyku
A ja nie chciałbym zeby przekładali ten mecz, stracilibyśmy szanse pojechać wreszcie na Wisłe wiekszą grupą bo od lat było bzdurne ograniczenie...