Na RUCH TAK lub nie
-
- Kontakt:
Ale durne pytanie.
Mnie przez głowę nie przeszło że mógłbym opuścić RUCH w takim momencie !!
To że nie podoba mi się organizacja w klubie nie znaczy że obrażę się na RUCH.
RUCH TO MY !!!!!!
Do Stinga:
Wy od 1980 roku godocie że jesteście lepsi i że jest was więcej i co roku godocie, że w zeszłym byliście słabsi no ale w tym to już na pewno lepsi.
Tak cały czas już od 20-lat
mimo to pozdrawiam
Mnie przez głowę nie przeszło że mógłbym opuścić RUCH w takim momencie !!
To że nie podoba mi się organizacja w klubie nie znaczy że obrażę się na RUCH.
RUCH TO MY !!!!!!
Do Stinga:
Wy od 1980 roku godocie że jesteście lepsi i że jest was więcej i co roku godocie, że w zeszłym byliście słabsi no ale w tym to już na pewno lepsi.
Tak cały czas już od 20-lat

mimo to pozdrawiam
Kto Ci to mówił w 1980 roku bez przesady, ja mówie o procesie który trwa od 1986. Tak naprawdę w Katowicach przewagę zdobyliśmy w połowie lat 90-tych. Natomiast co do roku 80 to sam dobrze wiesz, że kibice GKS byli wtedy może w trzech,czterech dzielnicach Katowic pewnie napinacze byli co tak opowiadali, ale niewielu. Przypominam także, że to była II liga dla GKS wtedy i nikt nawet się z wami wtedy nie równał i nie miał argumentu przy waszych tytułach i historii, wszystko przełamał wygran PP w 86 roku. A jeżeli moge wiedzieć, to z jakiej jesteś dzielnicyjaruch pisze:Do Stinga:
Tak cały czas już od 20-lat![]()
mimo to pozdrawiam

Boże venti błagam Cię nie rób tu wiochy i nam wiochy...
Nie jesteś ChoRzowskim i normalne że na mecze Ruchu jeździć nie będziesz, czy widziałeś by jakiś choRzowski czy z innego klubu na naszym forum pisał że nie będzie na GKS chodził. A pozatym ty i tak w C+ mecze ogladasz.
Pozdro dla "normalnych"
Powrotu do Ekstraklasy Panowie - derby derby derby
Nie jesteś ChoRzowskim i normalne że na mecze Ruchu jeździć nie będziesz, czy widziałeś by jakiś choRzowski czy z innego klubu na naszym forum pisał że nie będzie na GKS chodził. A pozatym ty i tak w C+ mecze ogladasz.
Pozdro dla "normalnych"
herrflic pisze:Boże venti błagam Cię nie rób tu wiochy i nam wiochy...
Pozdro dla "normalnych"
mówisz o sobie ? :lol: ty robisz wszedzie taka siare tam gdszie sie pokazesz a potem jest nam GieKsiarzom wstyd za ciebie :oops:
- vahanara
- Kontakt:
czy będę chodził na RUCH
CICHA I RUCH JEST POTRZEBNE DO ŻYCIA JAK POWIETRZE I WODA !!!
-
- Kontakt:
Do Stinga:
Z tym 1980 r. trochę przesadziłem., było to uogólnienie a tekst był żartobliwy choć zawiera wiele prawdy i dotyczył całej sytuacji pomiędzy RUCHEM a gks a nie tylko naszego miasta Katowice .
Jestem z Janowa.
nie będę dalej się w tym temacie rozpisywać bo zupełnie inny temat.
pozdrawiam
Do pozostałych kłucących się dospelarzy :
Jak mocie problemy między sobą to umówcie się na solówka na blaszoku i będzie po sprawie.
Ludzka rzecz na piąstki pogadać.
Z tym 1980 r. trochę przesadziłem., było to uogólnienie a tekst był żartobliwy choć zawiera wiele prawdy i dotyczył całej sytuacji pomiędzy RUCHEM a gks a nie tylko naszego miasta Katowice .
Jestem z Janowa.
nie będę dalej się w tym temacie rozpisywać bo zupełnie inny temat.
pozdrawiam
Do pozostałych kłucących się dospelarzy :
Jak mocie problemy między sobą to umówcie się na solówka na blaszoku i będzie po sprawie.
Ludzka rzecz na piąstki pogadać.
Ruch TAK lub nie
Temat schodzi na boczny tor, jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie TAK!!! Dlaczego......., bo na bukową mam ciut bliżej, a lubię duższe spacery :D
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: