czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#661 Post autor: gerhat » 5 paź 2006, o 15:15

:)
wg wos w Chorzowie z góry to beda obiecanki, a w Sosonowcu to co, fundamenty już stoją ?
Miasto Sosonowiec też na razie łata Ludowy a jest tu stawiane jako niby wzór

Stary kibic

#662 Post autor: Stary kibic » 5 paź 2006, o 19:31

gerhat pisze::)
wg wos w Chorzowie z góry to beda obiecanki, a w Sosonowcu to co, fundamenty już stoją ?
Gerhart a tak po cichu, to Sosnowiec biedzie mialo wczesniej ten nowy stadion a w Chorzowie bedzie debata nad funduszami na klub kery se zowie Ruch. Bo tak naprawde to w innych miastach czy w innych regionach kraju idzie cos zalatwic a na slasku czy w Chorzowie to sie tylko widzi jakies problemy. Gdziebys nie przylozyl ucho to slyszysz o problemach. WPKiW. Slaskie tramwaje, lotnisko, juz nie powiem o Stadion Slaski. Wiecej? To moze kazdy sobie dopisac.A taka mala aluzja :czy miasto Chorzow tez na nim ciazy klatwa?

Pavlique
Kontakt:

#663 Post autor: Pavlique » 5 paź 2006, o 19:47

Chopy dejcie już pokój takij jałowyj godce; prowda je tako że w wykorzystywaniu sśrodków unijnych Ślonsk je z przodku we skali tego kraju, a ze sam je ło wiela wiyncyj barzij potrzebnych inwstycji niźli stadiony to co skuli tego momy gorniec pomyji wylywac na kożdego rzondzoncego i podniecać sie artykułami w prasie co to gorole planujom...
CZa być troszka ponad tym...
A jo dalij byda stoł przy zdaniu, że klub to ni ma instytucja charytwtywno i "gówno" powiniyn z miasta dostac a niy kasa; jeżeli to jest klub zawodowy spółka akcyjno to sorki ale miasto tylko jako akcjonariusz i to z bardzo przejrzystymi planami....
A jak nos niy stać to.... biydnie ale uczciwie... tam kaj stać; sorki, kapitalizm
I'm a man who walks alone

Stary kibic

#664 Post autor: Stary kibic » 5 paź 2006, o 19:54

Pavlique pisze:Chopy dejcie już pokój takij jałowyj godce; prowda je tako że w wykorzystywaniu sśrodków unijnych Ślonsk je z przodku we skali tego kraju, a ze sam je ło wiela wiyncyj barzij potrzebnych inwstycji niźli stadiony to co skuli tego momy gorniec pomyji wylywac na kożdego rzondzoncego i podniecać sie artykułami w prasie co to gorole planujom...
CZa być troszka ponad tym...
A jo dalij byda stoł przy zdaniu, że klub to ni ma instytucja charytwtywno i "gówno" powiniyn z miasta dostac a niy kasa; jeżeli to jest klub zawodowy spółka akcyjno to sorki ale miasto tylko jako akcjonariusz i to z bardzo przejrzystymi planami....
A jak nos niy stać to.... biydnie ale uczciwie... tam kaj stać; sorki, kapitalizm

No to jedna chwilka. Na jakiej podstawie PZPN zycza sobie aby kluby 1.szo i 2-go ligowe mialy takie a nie inne warunki. Pogrzewana plyta, bardzo wygodne zaplecze , szatnie itd. Cos tu mi nie pasuje?

Buger

#665 Post autor: Buger » 5 paź 2006, o 20:38

pytosz czy stwierdzosz...?:)

Elmer
Kontakt:

#666 Post autor: Elmer » 5 paź 2006, o 21:31

gerhat pisze::)
W Sosnowcu, podobnie jak u nas i w całej Polsce, w listopadzie odbędą się wybory, więc mnie to nie dziwi, że oni budują stadion (makietę). Oczywiście życzę im żeby plany stały się rzeczywistością. U nas mam nadzieję, że jednak też takie plany powstaną i zostaną zrealizowanie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Pavlique
Kontakt:

#667 Post autor: Pavlique » 5 paź 2006, o 23:20

No to jedna chwilka. Na jakiej podstawie PZPN zycza sobie aby kluby 1.szo i 2-go ligowe mialy takie a nie inne warunki. Pogrzewana plyta, bardzo wygodne zaplecze , szatnie itd. Cos tu mi nie pasuje?
Ano na tyj po mojymu że to w końcu som firmy kere istniejom po coś tam... i bez to że te firmy zajmujom się kopaniym skóry.... i chce to łoglondać wielaś tam ludzisk i pokazywać pora stacji TV to cza tyn towor co to firmy zwane klubami scom spzredać... a wiadomo rzec że towor może być nic niy wort ważne żeby boł dobzre zapakowany...
Stond konieczność inwestycji w stadiony... oczywiście z drugij strony jest tak że im lepszy stadion tym mynij zadym i tzw hilvy na nim... no a podgrzywano murawa to śpiywka spzred 2 lot jak to zimy zaczyny być troszka pryndzyj niż zwykle i troszku dużyj trwać...
Poza tym czymu niy grac w grudniu abo w lutym skoro kaj indzij poradzom grac....
Pozdr
I'm a man who walks alone

Darth Kabut

#668 Post autor: Darth Kabut » 6 paź 2006, o 01:00

Mocie recht ze trzeba siedziec tym ciulom z UM na karku i godac non stop o stadionie.

A jesli idzie o miasto kere moglo zlozyc P.Klimkowi propozycja to dorzucom jeszcze jedno... Jaworzno.

Dejcie tyz na nie pozor.
Cho mie sie tyz tak zdowo ze to blef ale padajom ze w kazdej plotce je ziarko prowdy.
Czyli musi byc cos na rzeczy.

Stary kibic

#669 Post autor: Stary kibic » 6 paź 2006, o 13:46

Pavlique. Jedno podstawowe do Ciebie pytanie. Czy Ty wiesz jaka jest roznica klimatyczma pomiedzy Angla, Niemcami Frncja a Polska czy rusami? Pozniej podejmuj takowa dyskusje. Wiesz ile szkoby mozna wyrzadzic plycie boiska gre w zimie przy opadach sniegu? Nawet jak plyta jest podgrzewana. Zima jest zima i dajmy tez zawodnikom troche odpoczac, czy wyjazd na zgrupowania w celu czwiczen kandycyjnych czy tam jeszcze innych taktycznych spraw.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#670 Post autor: vinc84 » 6 paź 2006, o 16:59

Stadion MIEJSKI przy ul. Cichej 6 tyla w temacie Pavlique
GŮRNY ŚLŮNSK

Palbow

#671 Post autor: Palbow » 6 paź 2006, o 18:55

A moze tak na Śląskim nam przyjdzie grać i o tym pan Klimek mysli ale głośno nie mówi?? Przy takich fanach i takim zainteresowaniu trzeba bedzie znalezc duzo wiekszy stadion ... Moze o to wlasnie chodzi??

blue

#672 Post autor: blue » 6 paź 2006, o 19:00

stadion slaski duzo za duzy...

Palbow

#673 Post autor: Palbow » 6 paź 2006, o 19:07

wiem ze 50 tys ciezko wypelnic - ale 30 tys w przyszlosci na 1 lige - ta liczba jest mozliwa - przy niskich cenach
a 50 tys na mecze UEFA czy LM tez - to wszystko zalezy od tego co sie uda panu Klimkowi i czy rzeczywiscie znajdzie sie ktos kto zechce w nas zaiwestowac i zrobic porzadny klub

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#674 Post autor: Adrian.G » 6 paź 2006, o 19:23

Palbow pisze:wiem ze 50 tys ciezko wypelnic - ale 30 tys w przyszlosci na 1 lige - ta liczba jest mozliwa - przy niskich cenach
a 50 tys na mecze UEFA czy LM tez - to wszystko zalezy od tego co sie uda panu Klimkowi i czy rzeczywiscie znajdzie sie ktos kto zechce w nas zaiwestowac i zrobic porzadny klub
:lol3:
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

blue

#675 Post autor: blue » 6 paź 2006, o 19:57

Adrian.G pisze:
Palbow pisze:wiem ze 50 tys ciezko wypelnic - ale 30 tys w przyszlosci na 1 lige - ta liczba jest mozliwa - przy niskich cenach
:lol3:

o czym my tu rozmawiamy, narazie jestesmy w 2lidze, na najlepszej drodze aby wejsc do OE, wiadomo duzo kibicow Ruchu przychodzi kiedy sa wyniki, jesli w orange bedziemy grali tak jak teraz ,to napewno na mecze derbowe, czy na legie,korone,cracovie,wisle przyjdzie bardzo duzo liczba widzow przy dobrej pogodzie mysle z 15tys na kazdy z tych meczy, ale 30tys czy nawet 20tys to naprawde ciezko mi jest to w tej chwili wyobrazic.... po pierwszej nasz stadion bedzie mogl pomiescic chyba gdzies 13tys kibicow ,a jesli miało by wtedy brakowac miejsc to wtedy nalezy pomyslec o rozbudowie obiektu....MAM CICHA NADZIEJE ZE TAKIEGO MOMENTU DOCZEKAM

pozdrawiam :wink:

Zablokowany