czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#646 Post autor: Simone » 4 paź 2006, o 21:56

Co to w ogole za rozwazania ...

Ruch NIGDY nie bedzie gral w innym miescie jak Chorzów . Moze grac w B klasie , w A klasie w kazdej lidze ale tylko w Chorzowie ...

" Zaproszenie dotyczyło sezonu 2008/09. Na dziś nie wyobrażam sobie, bym mógł o takiej propozycji myśleć na poważnie. Mam też nadzieję, że okoliczności nigdy nie zmuszą mnie do takiego kroku. "

Pan Klimek ta koncowke cytatu mogl sobie darowac chyba ze dziennikarz przekrecil

rumcajs_79
Kontakt:

#647 Post autor: rumcajs_79 » 4 paź 2006, o 22:00

chop godo to co mysli i jo mu sie nie dziwia!bo inne miasto oferuje mu pomoc i sponsoring a takze nowy stadion -a unos w miesie malo sie robi i tak jak pedzioł pan Klimek ze bez pmocy miasta to ciezko bedzie cos zwojowac!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

HBSiwy
Kontakt:

#648 Post autor: HBSiwy » 4 paź 2006, o 22:01

Simone pisze:Co to w ogole za rozwazania ...

Ruch NIGDY nie bedzie gral w innym miescie jak Chorzów . Moze grac w B klasie , w A klasie w kazdej lidze ale tylko w Chorzowie ...

" Zaproszenie dotyczyło sezonu 2008/09. Na dziś nie wyobrażam sobie, bym mógł o takiej propozycji myśleć na poważnie. Mam też nadzieję, że okoliczności nigdy nie zmuszą mnie do takiego kroku. "

Pan Klimek ta koncowke cytatu mogl sobie darowac chyba ze dziennikarz przekrecil

Mam też nadzieję, że okoliczności nigdy nie zmuszą mnie do takiego kroku. -mnie sie wydaje ze jest to napisane w strone naszego UM Chorzow.Wnioskuje tak czytajac inne cytaty p.Klimka.Wiadomo ze w OE musi byc np podgrzewana murawa itp jak miasto tego nie zrobi to jest kapa.....
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#649 Post autor: Simone » 4 paź 2006, o 22:03

Co Ty chlopie gadasz ...

Traktuje to tylko i wylacznie jak sposob mobilizacji naszego miasta bo myslenie o tym w innych kategoriach wyprowadza mnie z rownowagi

rumcajs_79
Kontakt:

#650 Post autor: rumcajs_79 » 4 paź 2006, o 22:07

w innym miastach (zbrze,bytom,katowice) UM staje na gowie zeby pomogac klubowi i wspomagajom jak sie do finansowo itd a unos robiom tylko to co muszom - moze niewjym jak jest do konca ale jakos zdaje mi sie ze zabardzo to im nie zalerzy :evil: robiom tylko tyla zeby niezrazic do siebie potencjalych wyborcow a to trocha zamalo!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#651 Post autor: Simone » 4 paź 2006, o 22:32

Tu nie chodzi o to ile robi miasto dla Ruchu ...

Poprostu dla kazdego prawdziwego kibica Niebieskich nie istnieje temat : herbu , barw , nazwy Klubu i jego siedziby

To swietosc i i nie ma sensu dyskutowac bo odpowiedzi sa oczywiste

Moza to by ewentualnie porozmawiac o tym jakby mial powstac nowy stadion w Chorzowie ale np w innym miejscu , z jakis tam przyczyn

Choc ta dyskusja tez bylaby nie latwa

Konczymy ten temat bo jeszcze jakis marny dziennikarzyna zrobi z tego jakis klamliwy artykul o kibicach

99.9 % poparcia dla Pana Klimka Ten 0.1 % to brak poparcia dla takich slow

Pozdrowienia dla tych kibicow co mokneli na meczu z Polonia i tych co sie znali z widzenia sezon lub dwa temu

Stary kibic

#652 Post autor: Stary kibic » 5 paź 2006, o 00:52

Tak ja dla mnie to montowanie tych krzeselek to jest zwykla przykrywka aby schowac problem Ruchu za tymi wlasnie krzeselkami. U.M Chorzow powie ze przeciez robi wiele dla Ruchu bo zamontowal plastykowe krzeselka. No i sprawa zalatwiona. i kropka. Tak samo z Kresami czy nowym AKS-em. Problem jest zupelnie inny, lecz U.M Chorzow nie chce wogole jego ruszac. Niewiadomo dlaczego? Strach aby sie komus tam u gory narazic? Czy jak to mozna inaczej nazwac? Problem stadionu juz sie ciagnie dosyc dlugo, a wtym czasie powstaly w malych klubach o zadnej tradycji nowe obiekty.Pytam sie za co ? Dlaczego jedni maga ruczyc ten problem a druzy nie? Dlaczego p.Kopel broni sie jak od ognia ruszenie sprawy nowego stadionu? Zekomo Bytom ma klatwe, a czy przypadkiem Chorzow tez nie ma klatwy? Bo jak to mozna inaczej nazwac? Strach jeszcze raz strach. Brak na wszystko pieniedzy, itd.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#653 Post autor: jalboss » 5 paź 2006, o 07:20

Dziś pisze w wyborczej że gorole zza byrnicy będą mieć nowy stadion, bo miasto się do tego przymierza. Nie wiem ile z tych informacji jest rzeczywiste, a ile to kiełbasa przed wyborami.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Panewniki
Kontakt:

#654 Post autor: Panewniki » 5 paź 2006, o 08:02

ku*** KOPEL rusz sie :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

rem34

#655 Post autor: rem34 » 5 paź 2006, o 09:13

oczywiste jest , ze montowanie stolkow na sektorach
8 i 9 to mydlenie oczu i alibi ,ze UM cos robi.
jesli chodzi o slowa pana KLIMKA o przeniesienie RUCHU
do innego miasta , to mi sie wydaje ,ze jest to wywarcie presji
na tych lebrow w UM.
niedowno ktos pisol ,ze chorzowa nie stac na wybodowanie nowego
stadionu bo jest bieda , bezrobocie , sa inne dyscypliny sportowe.
to jo sie go pytom kaj sa pieniadze ze supermarketow ktorych w chorzowie momy chyba
z 20 przeciesz nie sprzedali im ziemi za darmo.
teraz trzeba pokozac ,ze jest nos duzo i nakozdy mecz przylazic
nie wazne czy graja z jaga czy z jakos wioska .
muszymy pokozac tym lebrom w UM ,ze musza sie liczyc z RUCHEM.
panowie RUCH jest najlepsza wizytowka chorzowa i ztym nawet nie ma co godac.
wiadomo ,ze nie oczekujemy odrazu jakiegos wembley ale mogli by cos zrobic
nie wiem czy pamietocie jak my grali final PP z belchtowem na polonii na czym my siedzieli
teraz tam jest przyzwoita trybunka i o to by nom chodzilo to ni musi byc juz ale
cos trzeba wtym kirunku zrobic.
NA KONIEC W NIEDZIELA WSZYSCY DO KRAKOWA
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA

i o to by nam narazie chodzilo

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#656 Post autor: viktor » 5 paź 2006, o 10:15

rem34 pisze:oczywiste jest , ze montowanie stolkow na sektorach
8 i 9 to mydlenie oczu i alibi ,ze UM cos robi.
jesli chodzi o slowa pana KLIMKA o przeniesienie RUCHU
do innego miasta , to mi sie wydaje ,ze jest to wywarcie presji
na tych lebrow w UM.
niedowno ktos pisol ,ze chorzowa nie stac na wybodowanie nowego
stadionu bo jest bieda , bezrobocie , sa inne dyscypliny sportowe.
to jo sie go pytom kaj sa pieniadze ze supermarketow ktorych w chorzowie momy chyba
z 20 przeciesz nie sprzedali im ziemi za darmo.

teraz trzeba pokozac ,ze jest nos duzo i nakozdy mecz przylazic
nie wazne czy graja z jaga czy z jakos wioska .
muszymy pokozac tym lebrom w UM ,ze musza sie liczyc z RUCHEM.
panowie Ruch jest najlepsza wizytowka chorzowa i ztym nawet nie ma co godac.
wiadomo ,ze nie oczekujemy odrazu jakiegos wembley ale mogli by cos zrobic
nie wiem czy pamietocie jak my grali final PP z belchtowem na polonii na czym my siedzieli
teraz tam jest przyzwoita trybunka i o to by nom chodzilo to ni musi byc juz ale
cos trzeba wtym kirunku zrobic.
NA KONIEC W NIEDZIELA WSZYSCY DO KRAKOWA
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA

i o to by nam narazie chodzilo
ktoś wiedzioł /od kogoś/ ze tam mo byc markiet, pora lot tymu i kupił ta gleba od miasta za pora złoty a potym jom sprzedoł włascicielom markietu za poranoscie :evil: baniek iiii jak by to pedziec ...miasto za wiela na tym niy zarobiyło...

i tak jak godos JADYMY DO KRAKOWA
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

wojtas 81

#657 Post autor: wojtas 81 » 5 paź 2006, o 11:19

Pieniadze by sie znalazly gdyby ktos w tym UM ruszyl muzgownica , albo p Kopel moze wydac polecnie postarania sie o projekt i pozyskanie srodkow! I niech mi nikt niy dupi juz nigdy o bezrobociu , bo robota jest ino checi do roboty brak i robic sie nie oplaco, co widac pod OPSem!!! A pieniadze na stadion roz na 70 lot moga sie i powinny sie znalesc bo tych pracujacych jest znacznie wiecej niz bezrobotnych, podatki placimy to tez mamy prawo czegos zadac w zamian, nie prosic - zadac!!! UM jest dla nos niy odwrotnie!!! Warto zeby pamietali o tym przed wyborami i po nich tyz!!!

salas
Kontakt:

#658 Post autor: salas » 5 paź 2006, o 11:29

pewnie beda organizowane spotkania przed wyborcze co za problem zebrac ekipe i tam isc ale nie k...itp tylko pogadac z kandydatami co oni maja do powiedzenia!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Stary kibic

#659 Post autor: Stary kibic » 5 paź 2006, o 12:55

salas pisze:pewnie beda organizowane spotkania przed wyborcze co za problem zebrac ekipe i tam isc ale nie k...itp tylko pogadac z kandydatami co oni maja do powiedzenia!!!
O rany to nie znasz tego. Obiecanki cacanki a glupiemu radosc. Przed wyborami bedzie poruszany temat stadionu na 100% a po wyborach bedzie to samo co jest dzisial. Beda wazniejsze sprawy do zalatwienia. I wkolko to samo. Teorjia kola zamknietego.

arcio
Kontakt:

#660 Post autor: arcio » 5 paź 2006, o 13:15

Stary kibic pisze:
salas pisze:pewnie beda organizowane spotkania przed wyborcze co za problem zebrac ekipe i tam isc ale nie k...itp tylko pogadac z kandydatami co oni maja do powiedzenia!!!
O rany to nie znasz tego. Obiecanki cacanki a glupiemu radosc. Przed wyborami bedzie poruszany temat stadionu na 100% a po wyborach bedzie to samo co jest dzisial. Beda wazniejsze sprawy do zalatwienia. I wkolko to samo. Teorjia kola zamknietego.
mamy "głupi" okres teraz
gadają źle - bo obiecanki cacanki
nie gadaja też źle bo nie gadają

najważniejsze jest to żeby w Urzędzie Marszałkowskim wpisali miżliwość dotacji na stadiony do puli na RPO
potem nasi miejscy urzędnicy powinni robić projekt itp

chyba że znajdzie sie ktoś kto wybuduje nam ten stadion ;)
nigdy nie jest za późno

Zablokowany