RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Arcio co to znaczy napewno ktos odejdzie , rozumiem ze ktos z najlepszych ?
Przeciez po wejsciu do OE beda warci duzo wiecej , trzeba kontrakty przedluzac a nie sprzedawac
Zreszta moga chciec Ludzinskiego , Barana lub Pepka
Pepek ma wazny kontrakt jeszcze 3 lata - sprzedaz teraz idiotyzm
Baran powiedzial ze jak bedziemy po rundzie w czolowce przedluzy , prawie napewno w niej bedziemy
Zostaje Ludzinski z ktorym napewo mozna sie dogadac
Z pierwszego skladu nikt nie ma prawa odejsc , takie jest moje zdanie
Tym co mamy wywalczymy awans bez wzmocnien
Optymalny wariant : wszyscy zostaja plus Jeziorny , Magiera i jakis lewy obronca
Po awansie do OE mozna kombinowac , teraz to zbyt ryzykowne
Zaden transfer nie zrekompensuje braku promocji do 1 ligi i niech zarzad o tym pamieta
Przeciez po wejsciu do OE beda warci duzo wiecej , trzeba kontrakty przedluzac a nie sprzedawac
Zreszta moga chciec Ludzinskiego , Barana lub Pepka
Pepek ma wazny kontrakt jeszcze 3 lata - sprzedaz teraz idiotyzm
Baran powiedzial ze jak bedziemy po rundzie w czolowce przedluzy , prawie napewno w niej bedziemy

Zostaje Ludzinski z ktorym napewo mozna sie dogadac
Z pierwszego skladu nikt nie ma prawa odejsc , takie jest moje zdanie
Tym co mamy wywalczymy awans bez wzmocnien
Optymalny wariant : wszyscy zostaja plus Jeziorny , Magiera i jakis lewy obronca
Po awansie do OE mozna kombinowac , teraz to zbyt ryzykowne
Zaden transfer nie zrekompensuje braku promocji do 1 ligi i niech zarzad o tym pamieta
- wolfik
- Kontakt:
Ja mysle ze nasz zarzad wie co robi, zreszta juz od dluzszego czasu zaden wybijajacy siepilkarz od nas nie odchodzi to raczej my rozwiazujemy kontrakty z ludzmi z ktorych nie jestesmy zadowoleni. Teraz co prawda jest inna sprawa gdy naszymi pilkarzami interesuje sie Legia czy Wisla, ale wyprzedazy bym sie nie spodziewal, choc ja bylbym sklonny sprzedac Łudzinskiego czy Pepka jesli za te pieniadze moglibysmy kupic naprawde dobrego obronce czy rozgrywajacego. Ale nie wyobrazam sobie odejscia Barana czy Makucha
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moim zdaniem nikt nie odejdzie. Wiśle możemy zaproponować Paśnika to może się skuszą. Oczywiście żartuję, ale uważam że nie ma sensu sie teraz przejmować i psuć nastrój myśląc kogo z Ruchu kto chce kupić. Działacze Ruchu już udowodnili, że nie chcą pozbywac się najlepszych zawodników (Mikulenas) i jeżeli jakiś klub nie da za zawodnika naprawdę dużej kasy, to żaden z zawodników z ważnym kontraktem nie odejdzie. A w to, że np. Wisła czyli Cupiał nie zapłacą 1 mln za Ćwielonga to jestem w 100% pewien, bo Cupiał podobno chce sprzedać klub, a z kolei Legia woli kupować Brazylijczyków. Prędzej te kluby powalczą o Witkowskiego z Polkowic.
Myślę, że do lata skład na pewno się nie zmieni
Myślę, że do lata skład na pewno się nie zmieni
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jest szkielet który musi zostaćSimone pisze:Arcio co to znaczy napewno ktos odejdzie , rozumiem ze ktos z najlepszych ?
nie pisze że na pewno ktoś odejdzie ale jak będzie odpowiednia kasa za niektórych zawodników to sie bedzie szło zastanowić
dopoki nie ma oferty to nie o czym dyskutować

obserwować sie mogą
do spokojnego awansu i walki w OE a nie tułania sie w ogonie musimy sie koniecznie wzmocnić a nie oslabiać
nigdy nie jest za późno
dokladnie muszymy jeszcze wzmocnic sklad
szczegolnie srodek pomocy, oraz obrona.
najwiecej mozliwosci momy w ataku, dotego sa jeszcze
zawodnicy wypozyczeni do walki .
napewno bydom chcieli nom kogos wyrwac, ale mom nadzieja ,ze trzon druzyny
zostanie.
powiem jedno wlecial wie co robi, zreszta mo nosa do zawodnikow.
przykladow nie musza chyba podawac.
szczegolnie srodek pomocy, oraz obrona.
najwiecej mozliwosci momy w ataku, dotego sa jeszcze
zawodnicy wypozyczeni do walki .
napewno bydom chcieli nom kogos wyrwac, ale mom nadzieja ,ze trzon druzyny
zostanie.
powiem jedno wlecial wie co robi, zreszta mo nosa do zawodnikow.
przykladow nie musza chyba podawac.
-
- Kontakt:
Uff, dwa dni na topie :-). Wleciał - wielkie, wielki dzięki, takiego tanga pomeczowego dawno w mym życiu nie było.
A wiecie co jest najpiękniejsze w tej drużynie ?? Że ma za***isty charakter !!! Przecież jeszcze niedawno, takie mecze jak wiosną z Drwęcą, Radomiakiem, Heko, Hydrą to byłyby wtopy aż (nie) miło. Przecież takie niefortunne przebiegi zdarzeń jak z Polonią w Wawie, Łomżą, niestrzelony przedwczoraj karny, męki z Odrą czy Miedzią skończyłyby się porażkami albo remisami. Jedni by wymachiwali rękami inni by dostali zjebkę, a my poraz kolejny oglądalibyśmy frajerskie porażki i remisy.
A dziś ??? Dziś gramy do końca !!! Niebiescy gramy do końca !!! Nawet przy stanie 2:0 z Hydrą, ostatnie minuty meczu, toczyły się na połowie przeciwnika tak jak gdyby rezultat był niekorzystny dla nas.
A wiecie co jest najpiękniejsze w tej drużynie ?? Że ma za***isty charakter !!! Przecież jeszcze niedawno, takie mecze jak wiosną z Drwęcą, Radomiakiem, Heko, Hydrą to byłyby wtopy aż (nie) miło. Przecież takie niefortunne przebiegi zdarzeń jak z Polonią w Wawie, Łomżą, niestrzelony przedwczoraj karny, męki z Odrą czy Miedzią skończyłyby się porażkami albo remisami. Jedni by wymachiwali rękami inni by dostali zjebkę, a my poraz kolejny oglądalibyśmy frajerskie porażki i remisy.
A dziś ??? Dziś gramy do końca !!! Niebiescy gramy do końca !!! Nawet przy stanie 2:0 z Hydrą, ostatnie minuty meczu, toczyły się na połowie przeciwnika tak jak gdyby rezultat był niekorzystny dla nas.
-
- Kontakt:
nasz klub mysli konkretnie i patrzy w przyszlosc rozsadnie wiec niesadze zeby nasi grajkowie odeszli do jakiegos przecietnego klubu 1 ligowego bo sami widza co sie dzieje unos i jakie maja perspektywy! a co do konkretnych ofert to zawsze trzeba sie liczyc z tym ze ktos odejdzie ale bym nieliczyl na to dopuki bedzie szansa awansowac do OE
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- wolfik
- Kontakt:
tak to jest wlasnie piekne, szczegolnie utkwil mi w pamieci mecz z PP z Polonia prowadzimy 6:0 kilka minut do konca, warunki atmosferyczne straszne a nasi cisna jakby grali o zycie, bramkarz Polonii gra na czas poganiany przez kibicow. Teraz to samota niby wielka "Zawisza" w samej koncowce nie wie co sie dzieje, zamroczeni jak bokser po nokaucie.slavo pisze: A dziś ??? Dziś gramy do końca !!! Niebiescy gramy do końca !!! Nawet przy stanie 2:0 z Hydrą, ostatnie minuty meczu, toczyły się na połowie przeciwnika tak jak gdyby rezultat był niekorzystny dla nas.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
Chopy ni czas sie zastanawiac kto mo odejsc ale przeca slabych sprzedawac i wzmacniac bo jyszcze jest pare szpilow trudnych no i wiosna czeko a to przeca roznie bywo cza czimac rynka na pulsie.Nosz ukochany klub to Chorzowski Ruch jak awansujymy to mozna sie zastanowic co do sprzedarzy i tyla w temacie.Pozdrawiom oczywiscie WWWWWSSSSSZZZZYYYYYSSSSSTTTTKKKKKKIIIIIIICCCCCCHHHHHHH fanow RUCHU na colkim Swiecie a zwlaszczo na Gornym SlonskuJadymy po oranzade i moze po puchar :lol: :lol: