Cel jest jeden awans wszyscy musimy byc tego swiadomi. A te 10000 wcale nie jest przypadkiem, u nas frekwencja od poczatku roku nie schodzi ponizej 4 000(nie licze Miedzi i Polonii w PP bo to byly bardzo specyficzne warunki:)), a byly tez moment ze gralismy slabo. Tak samo pilkarze z trenerem ciezko pracuja na to co teraz mamy, 10 zwyciestw pod rzad u siebie to tez nie przypadek. Wiadomo nie ma sie co napalac, zreszta jak zauwazyl Sokolowski jeszcze daleko droga, ale cel jest jeden i dobrze ze wszyscy o tym wiedzaLutz pisze:Terozki tak na "zimno", po ochłoniyńciu , boch w piyrszych chwilach wpod w tako samo euforia jak wiynkszość z wos, ale.................... no właśnie zawsze je te "ale......". Momy za sobom dopiyro 11 kolejek , łostały jeszcze 23 szpile do rozegranio , a wy już nos widzicie w OE. To je moim skromnym zdaniym dupny błąd , niy tylko z naszy strony ale i ze strony kopaczy co nos już w 1 lidze widzom . Trudno je grać na takim poziomie cały sezon , przidzie kryzys , przegromy jeszcze niy jedyn szpil i godka bydzie zaś inno. Już kiedyś pisołech dopóki niy bydymy mieli w ostatni kolejce 4 punky przewagi nad 3 drużynom , słowo awans powinno być TABU !! Niy ulego wątpliwości że w dany chwili niy ma na nos byka , ale, ani jo , ani ty ani inkszy napalyniec niy wiy co bydzie jutro. Proponuja ta godka o OE odłożyć na "zaś" , jak bydzie tak daleko to mogymy zacząć o tym godać , ustalać skład , kupować Frankowskich czy innych Baszczyńskich i budować nowy stadion na 30 000 ludzi. Teroz boło 10 000 , czekejcie jak przyjedzie Janikowo i bydzie ciulato pogoda - moja prognoza 2000. Czas ochłonoć i zaglondać ze szpilu na szpil , a niy na OE bo jeszcze niy ma tak daleko i dugo niy bydzie .
RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
- wolfik
- Kontakt:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
na trybunach OK. że jest z nami tego nie neguje.Lysy pisze:Mario jest cołki czas z nami. Był na trybunach i zawsze bedzie jednym z nas.marcyk pisze:WojtekK skonc pi***olic lo Mariu, niym go i swiat sie niy zawalol Ruch istnieje i zle sie w nim nie dzieje.
Miolech na mysli jego powrot na boisko.
Patton - spoko :roll:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pierwszo koszulka dol super sokoł a nie pulo ,super mecz a po meczu najwspanialszy prezent na dzien chlopca .............f@n pisze:Wleciał trenerem Ruch Chorzów będzie liderem!
brawo piłkarze brawo Pulo za podarowanie swojej koszulki co spowodowało że wszyscy rozdali swoje
JEST GICIO!
Ruuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccccccccccchhhhhhhhhhh Ruuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhh HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOSZULKA WOJTKA GRZYBA

DO DZISIEJ NIE MOGA UWIERZYC ZE JA MOM DZIEKI WOJTEK

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- art82
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A po pierona? Zeby blokowol miejsce Ludzinskiemu, Cwielongowi? Sporo dla nos Mario zrobil, ale dejcie sie juz pokoj. jego czas jako zawodnika Ruchu minal.marcyk pisze:na trybunach OK. że jest z nami tego nie neguje.Lysy pisze:Mario jest cołki czas z nami. Był na trybunach i zawsze bedzie jednym z nas.marcyk pisze:WojtekK skonc pi***olic lo Mariu, niym go i swiat sie niy zawalol Ruch istnieje i zle sie w nim nie dzieje.
Miolech na mysli jego powrot na boisko.
Patton - spoko :roll:
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?
Lutz - grajki by sie tak mogli nie napolac, bo trza koncentracji do ostatniego meczu, ale niby czymu jo sie nie mom napolać ?? Według mie idemy do OE i tego sie trzymia, a chyba mi niepowiesz ze bezto zech to napisol to nie awansujemy bo to je smieszne :lol:
Bafisto - skuli mie bylo na Guciu trocha wincyj ludzi niz na tym szpilu, ale za to na Zawiszy byla lepszo atmosfera PozdRo
Bafisto - skuli mie bylo na Guciu trocha wincyj ludzi niz na tym szpilu, ale za to na Zawiszy byla lepszo atmosfera PozdRo
-
- Kontakt:
ze strony hydrozagadki:
To nie niespodzianka, ale prawdziwa sensacja. Ten klub i ta strona kojarzy mi się z promocją w hipermarkecie - taka tandeta ubarwiana na pokaz (sztuczni kibice, sztuczny wyjazd, sztuczny hydrostwór, itd)
:roll:Dobiegła końca XI kolejka II ligi w której główną niespodzianką była przegrana lidera Zawiszy Bydgosz S.A. z viceliderem Ruchem Chorzów.
To nie niespodzianka, ale prawdziwa sensacja. Ten klub i ta strona kojarzy mi się z promocją w hipermarkecie - taka tandeta ubarwiana na pokaz (sztuczni kibice, sztuczny wyjazd, sztuczny hydrostwór, itd)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- wolfik
- Kontakt:
Na meczu byli menedzerowie z Wisly, Legii, Belchatowa i Łecznej.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
na pewno ktoś odejdzie ale nie wszyscy najlepsi 
na pewno też my sie wzmocnimy
żeby dobrze się przygotować do ewentualnej OE trzebaby już w zimie zgrać i przetrenować wspolnie z nowymi bo w letniej przerwie będzie mało czasu
priorytetem władz na pewno jest zatrzymanie Barana, bo to co wyczynia budzi uznanie wszystkich menago u nas goszczących
jest szkielet drużyny który musi być zachowany i to dobrze wiedzą w Zarządzie
a jeszcze jedno
takie zainteresowanie naszymi zawodnikami teraz jest dlatego że jak wejdziemy klase wyżej to nie bedzie siły aby tych najlepszych wyciągnać więc nie panikować - nie rozdupią nam druzyny

na pewno też my sie wzmocnimy
żeby dobrze się przygotować do ewentualnej OE trzebaby już w zimie zgrać i przetrenować wspolnie z nowymi bo w letniej przerwie będzie mało czasu
priorytetem władz na pewno jest zatrzymanie Barana, bo to co wyczynia budzi uznanie wszystkich menago u nas goszczących
jest szkielet drużyny który musi być zachowany i to dobrze wiedzą w Zarządzie
a jeszcze jedno
takie zainteresowanie naszymi zawodnikami teraz jest dlatego że jak wejdziemy klase wyżej to nie bedzie siły aby tych najlepszych wyciągnać więc nie panikować - nie rozdupią nam druzyny
nigdy nie jest za późno
Paulus podciepnij mi te szpile kiedys jak dosz rada, abo jak zas odwiedza stare smieci na Bykowinie.BAFista pisze:Jesli chodzi o frekfencja to porownujac mecz Gucia i tyn sobotni to liczba tako samo,oba mecze mom nagrane i stadion tak samo byl wypelniony
wedlug sportu na benefisie Gucia bylo 12tysiecy
Pozdro Bykowina Staro